İsim: Lucian
Ünvan/Takma İsim: N/A
Irk: (Cadı, Büyücü, Avcı, Sihirbaz, İnsan, Peri) Sihirbaz
Fiziksel Özellik: Ensesine kadar uzanan koyu kahve saçları vardır güneşe dönük olduğunda bazı telleri açık kahveye bürünür. Saçlarının renginde gözleri vardır. Kaşları çoğu zaman çatık görünür yapısı dolayısıyla. Her zaman boynunda asılı bir diş kolyesi vardır. Çokta şık giyinmez genelde normal biri gibi davranmaktan yanadır. Üst dudağında ve çenesinde birikmiş az miktarda sakalı vardır. Boyu uzundur yaşıtlarına göre normal. Vücudunun kaslı bir yapısı vardır, normal insanlara işlerinde (ev yapımı, köprü yapımı konularında) yardım eder ve ayıretten şovalye eğitimi düzeyinde bir eğitim gördüğü için vücudu çok kaslı ve düzgün.
Kişilik:Nick oldukça güçlü bir çocuk hem dışardan hem içerden. Haksızlıklara tahammül edemez, öldürene ve öldürmeye çalışanlara en azından meilli davrananlardan bile nefret eder. Babası suikast nedeni ile öldüğünden nefret ediyor. Bazen tutarsız olabiliyor, sürekli yardım peşinde koşan birisi. Çok alçakgönüllü ve düşünmeden hareket eder. Kindar değildir birisine en fazla bir kaç saat küsebilir yada intikamını aldığı zaman.
Aile Geçmişi: Basit normal bir alieden gelmektedir annesi 10 yaşında iken ölmüştür babası ise bir kaç kişi yüzünden öldürülmüştür. Babasının ölümünü kaldıramadığından arkadaşının bir cadı olduğunu öğrenir ardından güçlerinin bir kısmını onunla paylaşır.