| Her Girdiğinizde Yazın | |
|
+19Lucas Scott Mogwai Jonathan Levitt Fia Polyxena Nathan Dwight Kat Giulio Jezebel Blacken Tiffany Nelson Katniss Alistar Scarlett Demon Phin Silent Isabel Flecther Rosemary Ruby Silent Castiel Boecher Dean M. Ryze Ofelya Forfeit Thomas Blake Richard J. P. Harrison Morgana 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morgana Cadı l Admin
Mesaj Sayısı : 154 Kayıt tarihi : 29/05/12 Yaş : 35 Lakap : Kara büyücü
| Konu: Her Girdiğinizde Yazın C.tesi Haz. 02 2012, 01:16 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ne hissediyorsun? : Ne dinliyorsun? : Kiminle konuşuyorsun? : Ne yiyor ne içiyorsun? : Kaç saattir nettesin? : Günün sözü ne? : Netten sonra ne yapacaksın? | |
|
| |
Richard J. P. Harrison Sihirbaz | Müzisyen l Müzik öğretmeni
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Haz. 04 2012, 20:30 | |
| Ne düşünüyorsun? : Yarınki konser.
Ne hissediyorsun? : Son provadan beri yaşadığım inanılmaz yorgunluk.
Ne dinliyorsun? : Twist and Shout, The Beatles
Kiminle konuşuyorsun? : Morgana.
Ne yiyor ne içiyorsun? : Su, ideal.
Kaç saattir nettesin? : 2,5 saat oluyor.
Günün sözü ne? : Beni öldürmeyen şey sadece yorar.
Netten sonra ne yapacaksın? : Hayatıma döneceğim. | |
|
| |
Thomas Blake Sihirbaz
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Haz. 05 2012, 01:57 | |
| Ne düşünüyorsun? :uykumun geldiğini Ne hissediyorsun? :yorgunluk Ne dinliyorsun? :hiç bişi Kiminle konuşuyorsun? :kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Kola içiyorum ve hiçbişi yemiyorum Kaç saattir nettesin? :yarım saat oldu herhalde Günün sözü ne? üzenli yatmayı alışkınlık edinmeliyim Netten sonra ne yapacaksın?: Uyuyacağım | |
|
| |
Ofelya Forfeit Sihirbaz | Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Haz. 05 2012, 21:22 | |
| Ne düşünüyorsun? :Kurgu Ne hissediyorsun? :Tanımsız Ne dinliyorsun? :BIGBANG - MONSTER Kiminle konuşuyorsun? :Kendimle Ne yiyor ne içiyorsun? :Hiç bir şey Kaç saattir nettesin? :1sa 22 dk 25 sn Günün sözü ne? : Ben söylediklerimden sorumluyum anladıklarınızdan değil. Netten sonra ne yapacaksın? : Yemek yiyeceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Haz. 06 2012, 17:19 | |
| Ne düşünüyorsun? :Hava çok sıcak >.> Ne hissediyorsun? :Özgürlük (dinlediğim piyano sesi yüzünden olmalı) Ne dinliyorsun? :Epik High-one Kiminle konuşuyorsun? :kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Sakız çiğniyorum Kaç saattir nettesin? :36dk 15 sn Günün sözü ne? :Hesap vermen gereken tek kişi; her sabah aynaya baktığında gördüğün kişidir . -Robın Sharma Netten sonra ne yapacaksın?: belli değil..
| |
|
| |
Dean M. Ryze Sihirbaz | Akademi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 03/06/12 Lakap : Dean yeterince kısa
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Haz. 06 2012, 17:34 | |
| Ne düşünüyorsun? :Tek bir kişiyi oda üstteki Ne hissediyorsun? :kötü olan tüm duygular Ne dinliyorsun? :- Kiminle konuşuyorsun? :- Ne yiyor ne içiyorsun? :- Kaç saattir nettesin? :- Günün sözü ne? :Eğer biraz üstün dökmen dinlersen belki barışırız (efe) Netten sonra ne yapacaksın?- | |
|
| |
Castiel Boecher Sihirbaz | Beden Eğitimi Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 06/06/12 Nerden : Avrupa Lakap : Cass
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Haz. 06 2012, 19:31 | |
| Ne düşünüyorsun? : Onu Ne hissediyorsun? : Onu Ne dinliyorsun? : Fun - We Are Young Kiminle konuşuyorsun? : Herkesle Ne yiyor ne içiyorsun? : Erik ve kiraz Kaç saattir nettesin? : Saymadım Günün sözü ne? : Günün sözü "Ne" Netten sonra ne yapacaksın?: Yemek | |
|
| |
Richard J. P. Harrison Sihirbaz | Müzisyen l Müzik öğretmeni
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Haz. 06 2012, 21:21 | |
| Ne düşünüyorsun? : Birini Ne hissediyorsun? : Müziği Ne dinliyorsun? : Blue Jay Way, Beatles Kiminle konuşuyorsun? : Mert, Legolas. Ne yiyor ne içiyorsun? : Su. Kaç saattir nettesin? : Çok oldu bugün... Günün sözü ne? : Love is all, love is you. -Lennon Netten sonra ne yapacaksın? : Uyurum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Haz. 12 2012, 23:06 | |
| Ne düşünüyorsun? :Neler olduğunu Ne hissediyorsun? :Bilmiyorum Ne dinliyorsun? :sistar 19-ma boy Kiminle konuşuyorsun? :Kuzimle Ne yiyor ne içiyorsun? :Erik Kaç saattir nettesin? :1 saat 4 dakika Günün sözü ne? : - Netten sonra ne yapacaksın? Uyuyacağım | |
|
| |
Thomas Blake Sihirbaz
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Haz. 13 2012, 01:18 | |
| Ne düşünüyorsun? :İnsanlar ne kadar anlayışsız olduğunu Ne hissediyorsun? :öfke Ne dinliyorsun? :hiçbirşey Kiminle konuşuyorsun? :kendimle sinirden çıldırmak böyle bişi olsa gerek Ne yiyor ne içiyorsun? :Su Kaç saattir nettesin? :2 saat oldu Günün sözü ne? :İnsanları anlamak neden bu kadar zor Netten sonra ne yapacaksın:yapabilirsem uyuycam | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Perş. Haz. 14 2012, 18:00 | |
| Ne düşünüyorsun? : Neden böyle yapıyor Ne hissediyorsun? : Sinir ve üzüntü Ne dinliyorsun? : Her zamanki gibi Metallica Rammstein filan Kiminle konuşuyorsun? : Ne yazıkki kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : - Kaç saattir nettesin? : Saymadım Günün sözü ne? : Doğum günün kutlu olsun Yoldaş Ernesto Netten sonra ne yapacaksın?: Uyurum sanırım yapacak birşey yok pek | |
|
| |
Dean M. Ryze Sihirbaz | Akademi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 03/06/12 Lakap : Dean yeterince kısa
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Haz. 17 2012, 17:41 | |
| Ne düşünüyorsun? :hiç Ne hissediyorsun? :hiç Ne dinliyorsun? :hiç Kiminle konuşuyorsun? :hiç Ne yiyor ne içiyorsun? :hiç Kaç saattir nettesin? :5 Günün sözü ne? :hiç Netten sonra ne yapacaksın?hiç | |
|
| |
Thomas Blake Sihirbaz
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Haz. 19 2012, 01:30 | |
| Ne düşünüyorsun? : uysam mı acaba? Ne hissediyorsun? :yorgunluk Ne dinliyorsun? :hiçbişi Kiminle konuşuyorsun? :hiçkimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :hiçbişi Kaç saattir nettesin? :3 saat oldu Günün sözü ne? :yazın neden bu kadar sıcak olmak zorunda Netten sonra ne yapacaksın?:Uyuycam | |
|
| |
Rosemary Ruby Silent Su Perisi
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Peri kızı
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Haz. 19 2012, 12:08 | |
| Ne düşünüyorsun? :Rp ne yazsam ki Ne hissediyorsun? :Karın ağrısı Ne dinliyorsun? :Fairy Tail Opening 9 Full Song - Towa no Kizuna <3 HARİKA Kiminle konuşuyorsun? :Kimse yok Ne yiyor ne içiyorsun? :kuru pasta tatlı krizinden son nokta bu olsa gerek Kaç saattir nettesin? :15 dakika falan olmuştur sanırım O.o yada daha az Günün sözü ne? :Kendine iyi bak ( Bunu ben yapabileydim iyiydim) Netten sonra ne yapacaksın? Bilmiyorum kendimi kötü hissedersem uyurum sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Haz. 25 2012, 03:27 | |
| Ne düşünüyorsun? : <3
Ne hissediyorsun? : <3
Ne dinliyorsun? : Serj Tankian
Kiminle konuşuyorsun? : -
Ne yiyor ne içiyorsun? : -
Kaç saattir nettesin? : 1 saat filan
Günün sözü ne? : Hep benmi atıcam mesaj sen at birazda
Netten sonra ne yapacaksın? : Uyurum sanırım ya da ördekleri beslerim | |
|
| |
Isabel Flecther Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 333 Kayıt tarihi : 29/05/12 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Haz. 25 2012, 21:16 | |
| Ne düşünüyorsun? :Makarnayı ne kadar sevdiğimi Ne hissediyorsun? :Yorgunluk Ne dinliyorsun? :hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :ofelyayla Ne yiyor ne içiyorsun? :hiçbirşey Kaç saattir nettesin? :3 saat oldu Günün sözü ne? :Bu sıcakta ramazanda nasıl oruç tutucaz biz? Netten sonra ne yapacaksın?:uyuycam | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Haz. 25 2012, 22:12 | |
| Ne düşünüyorsun? :Çizim kalemlerimi Ne hissediyorsun? :Hayalperest Ne dinliyorsun? :hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :Isabel Ne yiyor ne içiyorsun? : mısır gevreği (cipsi niyetine) Kaç saattir nettesin? :4 saat Günün sözü ne? :Çizgi filmler(animeler) insana enerji verir. Netten sonra ne yapacaksın?:uyuycam | |
|
| |
Phin Silent Toprak Perisi
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 13/06/12 Nerden : İstanbul Lakap : Serseri peri
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın C.tesi Tem. 14 2012, 00:32 | |
| Ne düşünüyorsun? :Acaba bu akşam erkenmi yatsam Ne hissediyorsun? :yorgunluk Ne dinliyorsun? :Hiç Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :hiç Kaç saattir nettesin? : 1 saat oldu Günün sözü ne? : Sessizlik ve kafa dinlemek harika bir şey Netten sonra ne yapacaksın?: Uyurum muhtemelen | |
|
| |
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Tem. 16 2012, 12:00 | |
| Ne düşünüyorsun? :Resimi ne zaman bitireceğim acaba? Ne hissediyorsun? :rüzgarı Ne dinliyorsun? :BTOB - Insane Kiminle konuşuyorsun? : Scarlett Ne yiyor ne içiyorsun? :sakız Kaç saattir nettesin? : 30 dakika Günün sözü ne?: her zaman yeni bir gün başlar... Netten sonra ne yapacaksın?: bilmiyorum
| |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Tem. 23 2012, 16:23 | |
| Ne düşünüyorsun? :Isabel nerdesin o.o Ne hissediyorsun? : Ne dinliyorsun? :DBSK - Keep Your Head Down Kiminle konuşuyorsun? :Efe Ne yiyor ne içiyorsun? :Hiç bir şey oruçluyum yaw Kaç saattir nettesin? :4 Günün sözü ne? :Yeni bir oyuna başlamak... Netten sonra ne yapacaksın?:Kitap okumak istiyorum | |
|
| |
Isabel Flecther Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 333 Kayıt tarihi : 29/05/12 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Tem. 23 2012, 22:51 | |
| Ne düşünüyorsun? : Suyu seviyorum Ne hissediyorsun? : Suyu doya doya içebildiğim için mutlu Ne dinliyorsun? :hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Bol bol su Kaç saattir nettesin? :yeni girdim Günün sözü ne? :Bir daha sahurda uyku tatlı geldiği için bol su içmeden yatmıyacağım Netten sonra ne yapacaksın?:uyuycam | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Ağus. 15 2012, 20:53 | |
| Ne düşünüyorsun? :Birine kırgınım, birini özlüyorum ama beni anlamıyorlar
Ne hissediyorsun? : hüzün, acı, üzüntü...
Ne dinliyorsun? :DBSK - Maxımum
Kiminle konuşuyorsun? :Kafdeşimle
Ne yiyor ne içiyorsun? :bebeto ve su
Kaç saattir nettesin? : 15 dk falan
Günün sözü ne? :Yaptıklarımdan pişman değilim
Netten sonra ne yapacaksın?:uyku ya da kitap | |
|
| |
Katniss Alistar Sihirbaz
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın C.tesi Ağus. 18 2012, 13:09 | |
| Ne düşünüyorsun? : Bir sürü şey hangi birini diyem. Ne hissediyorsun? : Üzüntü, acı. Ne dinliyorsun? :Kurban-usulca Kiminle konuşuyorsun? :Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :- Kaç saattir nettesin? :bir saat falan Günün sözü ne? :Beklemek hayatta ki en zor şey. Netten sonra ne yapacaksın?:kitap
| |
|
| |
Rosemary Ruby Silent Su Perisi
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Peri kızı
| |
| |
Tiffany Nelson Cadı l Cafe Nova'nın Sahibi
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 03/06/12 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Lakap : Acemi Cadı
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Perş. Ağus. 23 2012, 01:23 | |
| Ne düşünüyorsun? :Makarnayı ne kadar sevdiğimi Ne hissediyorsun? :Yorgunluk Ne dinliyorsun? :hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :scayla Ne yiyor ne içiyorsun? :hiçbirşey Kaç saattir nettesin? :3 saat oldu Günün sözü ne? : Taşınmak için ev arama aşaması başa bela bunun birde taşınması var onu düşünemiyorum bile Netten sonra ne yapacaksın?:uyuycam | |
|
| |
| Her Girdiğinizde Yazın | |
|