Acı ve Zevk  Mm-3_zps38d4803f
Acı ve Zevk  Mm-3_zps38d4803f
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Acı ve Zevk

2 posters
YazarMesaj
Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Lakap : Jared

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 09 2013, 14:57

Jared arabasını son sürat morgana’nın şehrine sürüyordu. Hiçbir peri o şehre zorunlu olmadığı sürece gitmezdi. Aslında kendisi de turistik bir gezi olsun diye gitmiyordu oraya amcasına yakın olan birkaç katilin bu gün orada olacağını öğrenmişti. Sırf bu nedenle gidiyordu yani onun gidişi de zorunluydu bir nevi… Aslında bu amcasına göre anlamsız savaşı bir kenara bırakırsa gitmek zorunda değildi. Ama jared’ın hiçbir şeyi unutmaya niyeti yoktu. Ne kullanıldığı gerçeğini ne de aldatıldığı gerçeğini unutmayacaktı. Üstelik şimdi tüm bu sorunları kökünden çözmek için önemli bir nedeni vardı. Fia… Amcası onu öğrendiği an onun peşine düşecekti ve o bunun olmasını istemiyordu. Sevgilisiyle olan hayatını düşündü. Fia’ya olan aşkı dışında hakkındaki her şey yalandı. Adı bile… Bu durum onu kötü düşüncelere iterken odaklanmaya çalıştı. Şu anki önceliği sihirbaz kızların amcasının eline geçmemesi ve o çok sevdiği amcasının yerini öğrenmekti. Bu düşünceyle gaza biraz daha yüklendi. Adamları elinden kaçırmak istemiyordu. Bir toplantıyı basacaktı ve içinden bir ses o toplantının çokta uzun sürmeyeceğini söylüyordu. Bu adamların nasıl olduğunu biliyordu. İşlerini fazla uzatmayı sevmezlerdi. Eğer vaktinde orada olamazsa amcasını bulmak için elindeki tek fırsatı da kaybederdi.

Amcasının bir sürü sadık adamı vardı ama çok azı onun gerçekten nerede olduğunu bilecek kadar ona yakındı. Şuan gittiği yerdeki katilleri bulmak oldukça zor olmuştu zaten onları burada elinden kaçırırsa bir daha asla bulamazdı. Sonunda deniz kenarına geldiğinde arabasını park edip ağır adımlarla kumsalda ilerlemeye başladı. Bir yandan da saatini kontrol ediyordu. Kiralık katil olduğu zamanlardan biliyordu kendi mesleğindeki insanların ne kadar dakik olduğunu bu yüzden adımlarını daha da hızlandırdı. Perileri ve tehlikeyi hissettiğinde yüzünde tehditkar gülümsemesi gözlerinde tehlike parıltılarıyla beraber ıslık çalmaya başladı. Onlara oldukça yakın olduğunu hissedebiliyordu. Katiller genel anlamda sessiz çalışırlardı ama jared bu kurala sadece baş edemeyeceği kadar çok peri hissettiğinde uyuyordu. Etrafta tam 6 peri vardı ve jared için bu sayı önemli değildi. Onları kolaylıkla öldürebilirdi. Katiller uğraştırırdı ama üstesinden mutlaka gelirdi. Etrafta bir cadının varlığını da hissetmiş ve tüm önlemleri aldığı için önemsememişti. Üstelik cadının perileri korumaya çalışacağını da düşünmüyordu. Sonuçta morgana’nın şehrindeydiler ve burada periler önemsiz varlıklardı. Kaybedilmesi kolay piyonlardan ibarettiler.

Canları değersizdi. Perilerle karşılaştığında içlerinde jared’ın oldukça iyi tanıdığı bir katil dikkatini çekmişti. Joel… Joel jared’ı görür görmez ''Jared bu ne büyük sürpriz… Aramızdan ayrılmadan önce içimizden en iyisiydin ama görüyorum ki bazı kuralları unutmaya başlamışsın mesleğimizdeki en önemli unsur sessiz çalışmaktır ama senin pek sessiz olduğun söylenemez değil mi?'' diye sordu tüm alaycılığıyla. Jared karşısındaki periyi bir süre sessizce süzdükten sonra ''Anlaşılan sende benim üstesinden gelemeyeceğim kadar çok periyi hissetmediğim sürece sessizlik kuralına uymayı pek sevmediğimi unutmuşsun sevgili dostum ama merak etme ben size tüm unuttuklarınızı hatırlatacağım'' dedikten sonra denize bakıp derin bir nefes alarak ''Sesleri duyuyor musun joel? Ne kadar güzel bir müzik oluşturuyorlar öyle değil mi? Ama birazdan burası sizin çığlıklarınızın oluşturduğu seremoniye tanıklık edecek'' diyerek savaşa başladı. İlk üç köleyi haklaması kolay olmuştu. Kendi mesleğinden olanlarıysa özellikle öldürmemişti. Birine acılı bir felç uygulamış diğeri acıdan bayılmış ve üçüncüsüyle de yakından ilgileniyordu. İkisini işkence ederek öldürdükten sonra üçüncü kurbanıyla ilgilenmeye başlamıştı joel’in daha fazla dayanamayacağını anlayıp ''Joel bu acıya son verebilirsin biliyorsun değil mi? Sadece bana ufak bir bilgi vermen yeterli söyle bana amcam nerde? O aşağılık patronun nerede saklanıyor?'' diye sordu. İstediği bilgiyi aldığında gülümseyerek ''Teşekkürler gördün mü hiçte zor değilmiş'' diyerek kalbine bıçağı saplayarak acısına son verdi ve cadıya aldırış etmeden oradan ayrılmak için harekete geçti.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 09 2013, 16:18

Morgana ile görüşmesinin ardından işleri biraz daha hızlandırmaya karar verdi. En azından bazı konuları artık karara bağlamalıydı. Bu yüzden pek çok peri ile görüşmesi gerekecekti. Artık bir işe yaramayan ve sadece sorun yaratan perileri ise zevkle ortadan kaldıracaktı. Ne kadar tuhaftı. Daha bir kaç saat önce kurbanının kanıyla yıkanan bedeni yeni bir kurban istiyordu. Ama şimdi öncelik olarak evine gitmeyi tercih etti. Eve gidip hazırlanması gerekiyordu. Perilerin yanına insanların yanına gittiğinden daha farklı bir şekilde gidiyordu. İnsanların yanında genel olarak seksi insan kıyafetleri giyer ve onları peşinde sürüklerdi. Perilerin yanına ise cadı olduğunu belli eden bir elbise giyer ve birde pelerin takardı. Pelerinden her zaman hoşlanmıştı. Onunla sanki karanlığa daha da yakın olduğunu hissediyordu. İnsanların dünyasında ise pelerini kahramanlar takardı. Zavallı mahlukatlar diye geçirdi içinden... Gerçek anlamda bir zavallılardı. Onun için sıradan olan her şey onların merakı oluyordu ve aynı zamanda onun fantastik dünyasını insanlar sadece televizyonda izleyebiliyordu. Garip kurguların birleşimi olan filmlerde...

Evine vardığında öncelikle bir şeyler atıştırdı. Toplantı biraz uzadığı için acıkmıştı. Ama bir sürü şey öğrenmişti. Morgana her zamankinden daha karanlık ve daha asiydi. Tabi elbette eğlenceliydi. Gerçi büyük ihtimalle Morganayı eğlenceli bulan tek kişi kendisiydi. Belki de onu anlayan tek kişi kendisi olduğ içindi. Bu düşünceleri bir kenara bırakıp banyoda küvetini hazırladı. Su doldurmadan önce bir sürü iksir koydu küvetin içine ve ardından suyla doldurdu. Suda köpükler oluşmaya başladığında çıplak bedenini küvete yerleştirdi. Tüm bedeni anında gevşemişti. Gözlerini kapatarak uykuya daldı çok kısa bir süre. Uyandığında suyun üzerini kaplayan köpükler azalmıştı. Saçını da yıkayıp durulandıktan sonra banyodan ayrıldı. Sıra giyinmeye geldiğinde bir süre bakındıktan sonra koyu kırmızı seksi bir elbise seçti üzerine ve siyah bir pelerin... Artık çıkmak için hazır görünüyordu. Gidip perileri ile görüşmeliydi.

Bir çok perisi ile görüştükten sonra bir haber geldi. Jasper denen perinin birkaç öğrencisi ile görüşmesi gerekiyordu. Görünen o ki bir şeyler oluyordu ve bu işe dahil olmasının zamanı gelmişti. Jasper bir peri olarak köle olmaya karşıydı ama sonuç olarak köle olmasa bile onlara istediklerini veriyordu. İşe yaramaz onca periden sonra Jasper'ın yetiştirdiği periler gerçekten iş görünüyordu. Bu da zaten köle olmasa bile onun yeterince işe yaradığını gösteriyordu. Kendi bir kaç perisi ile buluşma yerine vardığında katil periler onları bekliyordu. Onlara selam verme gereği bile duymadan kenara çekildi. Kendi aralarında konuşmaların bitmesini beklerken farklı bir perinin aurasını hissetti. İşlerin karışacağını fark ederek sinsi bir gülüşle olanları izlemeye başladı. Jared denen perinin adını duyduğunda bugünlük eğlencesinin çıktığını gördüğüne sevindi. Onun hakkında bir çok şey duymuştu, perilerden ve amcasından. Peri işini bitirdiğinde onu görmezden gelerek uzaklaşmaya çalıştığında büyü ile önüne kesti ve hızlı bir hareketle önüne geçti.

"Jared beni görmezden gelmeye çalışıyorsun demek ama ben görmezden gelinemeyecek kadar tehlikeliyim"

Konuşması bittiğinde elini perinin yanağına koydu. Bu var olan tüm gücünü emmesini sağlamıştı. İkinci yaptığı büyü ile peri peşinde sürükleniyordu, ayakları hareket etmese de peşinden geliyordu. Etrafına baktı. Gözüne terk edilmiş bir malikane çarptığında eğlenmek için mükemmel bir yer diye düşünerek peri ile oraya gitti. Yaptığı büyü hiç kimsenin girip çıkmaması için bir lanetti. Jared'ı yatağa oturttuktan sonra ayak bileğini yatağın bacağına kelepçeledi. Pelerini üzerinden çıkardıktan sonra perini karşısında baştan çıkarıcı dekoltelerin olduğu kırmızı elbise ile kaldı. Perinin yanına oturup parmaklarını onun yanağına ve kolunda gezdirirken konuşmaya başladı.

"Hadi biraz konuşalım"

Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePaz Mart 10 2013, 16:13

J
ared perilerle karşılaştığında içlerinden birinin eskiden zor işlerde beraber çalıştığı ortağı olduğunu görünce gülümsedi. İkisi de bu işte oldukça iyi olmasına rağmen hangisinin diğerinden daha iyi olduğuna bir türlü karar verememişlerdi. Amcasının sayesinde şimdi bunu göreceklerdi. Eğer Joel yaşarsa amcası hem en iyi suikastçısını bulmuş hem de en büyük düşmanından kurtulmuş olacaktı. Ama eğer joel ölürse ve jared istediği bilgileri buradaki üç kişiden birinden öğrenirse amcası büyük bir bozguna uğramış hatta belki de gün sonunda ölmüş olacaktı. Amcasının tabi ki korunmasız bir yerde yaşayacağını düşünmüyordu. Mutlaka kaldığı yerde bir sürü iyi katil ve evi koruyan çeşitli büyüler olacaktı. Güçlü bir koruma, saldırı ve savunması olduğunu tahmin edebiliyordu yaşadığı yerin ama hiçbir şey imkansız değildi. Üstelik tek gitmeyi de düşünmüyordu. Amacına ulaşmak istiyorsa yeni ortağına ve onun işine yarayacaklarını söylediği şu phin adlı periye ihtiyacı vardı. Kızların başlarındaki beladan onları sonsuza dek kurtarabilme ihtimallerinin olduğunu öğrendiklerinde emindi ki ikisi de hiç düşünmeden onunla giderek katil perilerle ilgilenmeyi seve seve kabul edeceklerdi. Leon’un nasıl dövüştüğünü görmüştü phin’de onun gibiyse eğer bu üçünün de oradan sağ çıkacağını ve amaçlarına zorda olsa ulaşacaklarını gösteriyordu. Belki ortağının dediği gibi oyunda kaybetmek için birkaç piyonda alabilirlerdi yanlarına sonuçta orada neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlardı. Düşüncelerinden joel’in sessiyle kurtuldu. Hala unutulmamış olmak güzeldi. Onunla kısa süren konuşmasının ardından sabrı tükenmiş ve savaşı başlatmıştı. Kendi gibi katilleri öldürmemiş olsa da köle perileri direk öldürmüştü. Katillerle ise tek tek ilgilenmiş onlara işkence ederek amcasının yerini öğrenmeye çalışmıştı. İkisi işkenceye ve acıya daha fazla dayanamayıp ölünce joel’e daha insaflı davranmaya karar vermişti.

Onu daha yavaş öldürmeyi planlıyordu. İşkencenin olabildiğince uzun ve acılı olmasını istiyordu ama daha çok istediği bir şey vardı oda amcası… Sonunda eski arkadaşına acıdan kurtulabilmesi için bir seçenek sunduğunda istediği bilgiyi elde etmenin verdiği mutlulukla beraber joel’in acısına son verdi. Etrafa bakınırken savaşın başından beri orada olan ama tamda jared’ın düşündüğü gibi davranıp hiçbir şeye karışmayarak sadece izleyen cadıyla göz göze geldi. Perilerin hayatının bu kadar değersiz olması onu çok kısa bir süre için sinir etse de sonra bundan memnun olmuştu. Morgana’nın şehrinde birde cadılarla uğraşmak istemezdi doğrusu. Daha fazla zaman kaybetmek istemediği için başından beri orada olup her şeyi sessiz sedasız izleyen cadıyı görmezden gelerek gitmek için yola koyuldu. Cadının problem yaratacağını pek düşünmüyordu sonuçta ona eğlenceli bir gösteri sunmuştu ve keyif aldığından da adı kadar emindi. Bu kadar eğlenceyle yetinmesini de bilirdi herhalde şuan ondan daha önemli işleri vardı. Yıllardır beklediği bir görüşmeye gitmeliydi. Sonunda o büyük gün gelmişti. Arabasını burada bırakıp direk büyüyle gitmeyi düşünürken büyü ile önü kesildiğinde refleks olarak savaş pozisyonu almıştı. Hızlı bir hareketle bıçaklarını elin alırken yaptığı büyüyle önündeki engeli kaldırdı. Bunu yapan kişinin bir peri olup olmadığını anlamak için etraftaki auraya odaklandı. Onun göremediği gizlenen birkaç peri vardır diye düşünmüştü. Gerçi aurasından hissederdi ama dalgınlığına gelmiş olabilirdi. Karşısına az önceki cadının geçip konuşmaya başlamasıyla duruşunu hiç değiştirmeden ''Sizi görmezden geldiğim falan yok akıllı hiçbir peri özellikle benim gibi öldürmek için yetiştirilenler cadıları görmezden gelmez aksine görür, ne kadar tehlikeli olabileceğine karar verir ve önlem alır. Az önceki öldürdüğüm perilerin sizin için hiçbir önemi olmadığını ve küçük gösteriden zevk aldığınızı biliyorum. Yani bu durumda ikimizin de birbiriyle uğraşması için bir neden yok. Ben işimi yaptım. Sizde günlük eğlencenizi buldunuz. Şimdiyse daha önemli işlerimi halletmek için gidiyorum '' diyerek duruşunu düzeltip yürümeye başladığı esnada cadının yeniden engeline takılmıştı.

Cadının beklenmeyen dokunuşuyla birlikte vücudunda hissettiği güçsüzleşme ile sendeledi. Kahretsin bu cadının kendisiyle ne zoru vardı ki? Cadılardan kesinlikle nefret ediyordu? Büyü yapmaya çalışmıştı ama başaramamıştı. Kendini berbat hissediyor cadının ona sorun çıkarmayacağını düşünmek gibi bir aptallık yaptığı için kendine kızıyordu. Ayaklarını hatta tüm vücudunu hareket ettirmediği halde cadının peşinden sürüklendiğini gördüğünde öfkeyle dişlerini sıktı. Kendini bu durumdan kurtarmak için büyü yapmaya çalıştı ama başaramadı. Bu da tek bir anlama geliyordu. Bu lanet cadı onun güçlerine el koymuştu. Kendini bu yüzden güçsüz ve berbat hissediyordu. Kendine bildiği tüm küfürleri hiç çekinmeden sesli bir şekilde ederken girdikleri terk edilmiş malikaneyi incelemeye başladı. Vücudunu kontrol edemediği için cadının onu oturttuğu yatağa ayağından kelepçelemesiyle beraber söylediği şeylerle histerik bir kahkaha attı. Kolunda ve yanağında gezinen elleri hızla yakalayıp öfkeyle sıkarken ''Ne konuşacağız? Benim az önceki perileri hiç zorlanmadan öldürecek kadar iyi bir katil olduğumdan mı yoksa senin benim güçlerime el koyarak zorla beni buraya getirip sanki istesem kaçabilir mişim gibi beni yatağa kelepçelemenin ne kadar saçma olduğundan mı bahsedeceğiz? Seninle konuşacak neyimiz olabilir ki? '' diye sordu büyük bir öfkeyle.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePaz Mart 10 2013, 20:49

Az önce izlediği gösteriden oldukça memnun kalmıştı. Şimdi ise gösterinin baş aktörü ile yakından ilgilenmek istiyordu. Perinin onu yok sayarak buradan gitmesine izin veremezdi. Üstelik, bu perinin oldukça önemli olduğu düşünülürse... Gerçi onun için önemli olan tek şey hakkında söylenenlerdi. Elbette bu söylentilerin doğrululuğu... Jasper için ne derece önemli olduğunu ise kesinlikle önemsemiyordu. Jared hakkında Jasper'dan öğrendiği ilk şey oldukça yetenekli bir katil olduğuydu. Gerçi tek yeteneği ve tek duyduğu şey bu da değildi. Sadece birilerini öldürmek asla marifet sayılmazdı. Ona bakılırsa etrafında sadece birilerini avlamak konusunda işe yarayan ama gerçekte hiç bir şey işe yaramayan gereksiz perilerle doluydu. Ama Jared onlardan farklı olarak aynı zamanda zeki bir periydi. Her halde zeki olmasının nedeni de Jasper ile aralarında bulunan kan bağı olmalıydı. Öyle zeki bir perinin kanını taşıyan kişiden de daha azı beklenemezdi, zaten. Perinin önünü kestikten sonra onunla konuşmuştu. Aldığı tepki ise onu pek şaşırtmadı. Evet aslında istediğini almıştı, harika bir gösteri. Ama o izlemek dışında başka şeyler daha istiyordu. Bu yüzden de bu periye ihtiyacı vardı ve gitmesine asla izin veremezdi.

"Jared gösteriden memnun olmadığımı düşünme evet beni memnun ettin. Ama ben daha fazla memnun olmak istiyorum, bu konuda bana yardım edeceğine eminim"

Konuşmasının ardından bir büyü ile onu yanında sürükledi. Denize yakın olan malikane düşündüklerini gerçekleştirmek için mükemmel bir yerdi onun için. Jared'ı yatağa oturduktan sonra onu ayağından kelepçeledi. Bunu yapmasının tek nedeni bir çeşit fanteziydi aslında. Perinin üzerinde gezen elleri onun içindeki öfkeyi daha fazla hissetmesini sağlarken peri bileğini aniden kavradığında onun yüzüne bakmaya başladı. Bileğinde hissettiği basınç canını yakarken aynı zamanda ona zevk veriyordu. Acı vermek, acı çekmek ona gerçekten zevk veren bir durumdu. Mazoşist, biri değildi aslında. Sürekli kendine zarar verme gibi bir niyeti de yoktu. O daha çok her şey den zevk almak istediği için acıdan da zevk alıyordu. Üstelik ona acı çektiren kişinin oldukça seksi ve baştan çıkarıcı bir peri olduğu düşünülürse. Bulunduğu durumdan pek şikayetçi olduğunu söylenmezdi. Jared'ın attığı kahkahası kulaklarında yankılanırken konuştuklarına kendini vermesi biraz uzun sürdü. Yüzünde oluşan seksi ve baştan çıkarıcı gülümseme ile elini perinin elinden kurtardı ve ayağa kalkarak kucağına geçti. Peri böyle bir şeyi beklemediği için ani bir şok yaşamış olacaktı ki başta hiç bir tepki vermedi. Zaten sonrasında istese de tepki verecek bir hali kalmamıştı. Mırıldandığı bir büyü sayesinde peri bedeninde hissettiği ani yorgunluk ile kolunu bile kaldıramayarak şekilde yatağa uzandı. Jezebel perinin üzerine uzandıktan sonra kısa bir süre gözlerine baktı ve sonrasında perinin dudaklarına kapandı. Onu uzun bir süre öptükten sonra öpücüğünü bitirerek perinin dudaklarını yaladı. Tadı oldukça hoşuna gitmişti, öyle ki daha fazla yerinin tadına bakmak için sabırsızlar bir haldeydi.

"Ben konuşacak bir şeylerimiz olduğundan eminim Jared. Örneğin amcan dan konuşabiliriz gerçi düşündüm de bu sıkıcı konuyu bir kenara bırakıp sadece senin hakkında konuşmak istiyorum. Hakkında duyduğum söylentilerin bir kısmının doğruluğunu kanıtladın, sen gerçek bir katilsin. Benim ilgilendiğim söylenti ise kadınlarla senin aranda olan şey onları zevkten çıldırttığın doğru mu?"

Konuşmasının ardından ufak bir büyü mırıldandı. Bu büyü sayesinde seksi kıyafeti üzerinden çıkmış sadece seksi iç çamaşırları ile kalmıştı. Perinin üzerinde, sadece pantolonu kaldığı için onun kaslı bedenini bir süre izledi. Ona bakmak dudaklarını yalamasına neden oldu. Dudaklarında hala perinin tadı varken bu durumda ona zevk vermişti. Büyünün bir diğer etkisi ile periye hareket gücünü geri vermekle ilgiliydi. Bileğindeki kelepçe ise ortadan kalkmıştı. Peri bağlı olmasa bile sonuç dışarı çıkamazdı. Belki ona şu an zarar verebilirdi. Ama onunda zaten istediği acı dolu bir zevk değil miydi?

Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePtsi Mart 11 2013, 17:09

Jared sonunda beklediği anın geldiğine inanmakta zorluk çekiyordu. Zor olmuştu,yıllarını almıştı, çok bedel ödemişti ama sonunda amcasına ulaşmayı başarmıştı. Henüz onun karşısına çıkmamış olsa da bu oldukça yakındı. Amcasına onu kandırmanın hesabını sormak için yanıp tutuşuyordu. Hayatı onun yüzünden mahvolmuştu. Gerçi şuan ki hayatından şikayetçi değildi ama bu kullanıldığı gerçeğini unutturmuyordu. Dahi olabilecek kadar zeki olması işini oldukça zorlaştırmıştı. Jared’da zekiydi ama amcasının o üretken zekasının hızına yetişemiyordu. Jared bir sorunu çözmeye yakınlaştığında o diğer problemi çoktan bulmuş ve çok sevdiği yeğeninin başına yollamış oluyordu. Eskiden amacı jared’ı geri kazanmak olan amcası şimdi onu gözden çıkarmış olmalıydı.Hoş başına ödül koyduğunu düşünürsek bundan çokta emin olamıyordu. Onunla tekrar karşılaşmak için sabırsızlanıyordu. Tabi önce şu cadıdan kurtulmalıydı. Ne problemi olduğunu henüz anlamamıştı. Gösteriyi beğendiğine emindi ve o perilerin onun için hiçbir değerinin olmadığına da o zaman sorun neydi? Onu kölesi olarak mı istiyordu?

Eğer öyleyse bunu hemen unutabilirdi.Amcası kötüydü. Dahiydi ama aynı zamanda da köleliğe karşıydı. Perilerini de bunu benimseterek yetişiriyordu. Amcasının katilleri gerekirse ölürlerdi ama asla köle olmazlardı. Jared da öyleydi. Amcası jasper’ın yetiştirdiği periler sadece ama sadece tek bir kişiden emir alırlar ve tek bir kişiye sadık kalırlardı oda amcasıydı. Jared ise kimseden emir almazdı. Sadıklık ise yıllar önce bıraktığı bir duyguydu. Şuan sadık olduğu tek bir kişi vardı oda tatlı ve hırcın sevgilisi fia’ydı. Bir de geçici süreliğine ortağına zorunlu olarak sadıktı. Amcasıyla işi bittiğinde ekip dağılacağından, ekip dağılmasa bile kendi ayrılacağından ve onların başına gelenleri yada gelecekleri umursamayacağından tam olarak sadık olduğu söylenemezdi. Onlarınki çıkar ilişkisiydi. Cadının söylediklerinden sonra tehlike kıvılcımları dolu gözlerini onun gözlerine dikerek soğuk bir şekilde gülümsedi ve ''Katiller yardım etmez öldürür… Üzgünüm ama eğlencenizi başka yerde aramalısınız çünkü ne maskotum ne de sizin oyuncağınız… Sizi eğlendirmekten daha önemli işlerim var daha fazla eğlenmek istiyorsanız birkaç kölenize işkence edebilirsiniz ya da daha iyisi öldürebilirsiniz sizi temin ederim çok eğlenceli '' dedi. Cadının peşinden sürüklenmeye başlamasıyla çıldırdı. Lanet olsun onun fazladan bir dakikası bile yoktu. Jasper çabuk sıkılan biriydi hiçbir yerde uzun süreli kalmazdı. Oranın güvenli olmadığını düşünmesi yeterdi gitmek için bu yüzden o şuan kaldığı yerden sıkılmadan onu ziyaret etmeliydi. Malikaneye geldiğinde cadının söyledikleri histerik bir kahkaha atmasını sağlarken öfkesini de kat kat arttırmıştı. Cadının sıktığı bileklerini ondan kurtardıktan sonra kucağına oturmasıyla şok olduğundan hiçbir tepki vermemişti. Kendine geldiğindeyse tepki vermek için geç kalmıştı. Bedenini saran ani yorgunlukla kolunu bile kıpırdatacak hali olmadığı gibi yatağa düşmesi de uzun sürmemişti.

Cadıyla göz göze geldiğinde jared’ın gözlerinde görülebilen tek şey nefret ve öldürme isteğiydi. Dudaklarında cadının dudaklarını hissettiğinde hiçbir tepki vermedi. Hakkını vermeliydi güzel öpüyordu ama tatlı ve masum sevgilisinin öpücüğü kadar güzel değildi. Aldığı derin nefesi sıkıntıyla dışarı verirken karşılık vermediği ve asla vermeyeceği bu öpücüğün bir an önce bitmesini umdu. Sonunda cadının gereksiz ve uzun öpücüğü bittiğinde Derin bir nefes aldı. Cadının söyledikleri karşısında kahkahalarla gülmesini engelleyememişti. Gerçekten gülmüyordu aslında sadece sinirleri bozulmuştu. Gözlerini cadının gözlerine dikerek ''Amcam hakkında konuşacak pek bir şey yok. Tehlikeli derecede zeki ve son derece çıkarcı olmasının yanında periler arasında yetenekli katiller yetiştiren oldukça güçlü bir peri bunun yanında ömrü çokta uzun olmayacak. Benim hakkımda söylenenlere gelince her dedikoduya inanmamak lazım '' dedi. Hareket edebildiğini ve ayağındaki kelepçenin çıkarıldığını fark eder etmez öfkeyle cadıyı yakalayıp sert bir şekilde yatağa yatırarak bileklerini var gücüyle sıkıp hızla üstüne çıktı. Hareketleri oldukça sert ve can yakıcı olmasının yanında hızlıydı da. Cadının tüm hareketlerini zevkle ve acı vererek engelleyip yay gibi gerilen bedenine ve bu durumda canının ne kadar yanabileceğine aldırış etmeden nefesi yüzüne değecek kadar ona yaklaşırken ''Diğer yandan tehlikeli bir katil olduğum doğru '' diyerek cadının bileklerini tek eliyle hakim olup boşta kalan eliyle onun boğazını sıkarak ''Öyle ki birilerini öldürmek için büyülere ve çeşitli silahlara ihtiyacım yok bilmem anlatabildin mi? '' diye sordu.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePtsi Mart 11 2013, 17:45

Perini tadını düşündüğünden daha da güzeldi. Onu öperken adeta kendini kaybetmişti. Jared'ı özel yapan şeyin ne olduğu ortadaydı aslında. Şu an düşmanını koynuna aldığının farkındaydı. Onu tutup Jasper'a götürmek yerine eğlenmeye çalışıyordu. Üstelik işi bittikten sonra bile Jared'ı götürmeyecekti. Kedi fare oyunlarından hoşlanıyordu çünkü. Hiç hesapta yokken bu peri bir anda karşısına çıkmıştı. Sonrasında ona güzel bir gösteri sergilemişti. Şimdi ise yorgun bedeniyle altında duruyor ve Jezebel onun dudaklarını sömürüyordu. Hala karşı vermemiş olmasının hiç bir önemi olmamıştı onu öperken sadece aldığı zevke odaklanmıştı. Jared öpücük sürerken ona hala karşılık vermiyor oluşu onu düşüncelere sevk etti. Onun cazibesine kapılmayan erkek sayısı oldukça azdı. Üstelik onun gibi hiç kimseye bağlı olmayan bir erkeğin onunla geçireceği ateşli dakikalara itiraz etmemesi gerekirdi. Sırf bu nedenle de Jared'ın biran evvel ona dokunmasını istedi. Bedeni uyuşuk olsa da onu rahatlıkla öpe bilirdi. Ama beklediği olmadı. Perinin karşılık vermediği her saniye beyninde bir çok fikir türedi. Ya gerçekten amcasına kafayı taktığı için ona karşılık vermiyordu ya da her ne kadar ruhsuz bir katil profil çiziyor olsa da aynı kalbini bir kıza kaptıracak kadar zavallı biriydi. Öpücüğü noktalarken periden biraz uzaklaşıp gözlerinin içine baktı merakı yakında biliyordu ki son bulacaktı.

"Amcan hakkında konuşma derken bana onu nasıl bulacağını sorarsın diye söyledim. Yoksa amcanın özelliklerini konuşmak değil niyetim. Zaten konu amcanda değil sensin. Söylenenlerin dedikodumu gerçek mi olduğunu yakında öğreniriz. Ben bazen sabırlı olabiliyorum. İşin ucunda gerçek zevk olduğu sürece..."

Cansız oyuncak bir bebekle oynamaktan hoşlanmadığı için yeni bir büyü ile periyi serbest bıraktı. Peri büyü yapmadığı için oda büyü yapmayacaktı. İkisi de sıradan insan gibi burada kapalı kalmışlardı. Eğlence ise yeni başlıyordu. Perinin bedenini gördüğünde ağzının suyu akmaya başlamıştı. Yaralı tenini her bir köşesini öpücüklere boğmak istiyordu. Acaba o na ne zaman karşılık vermeye başlardı. Üzerindeki elbiseden kurtulduğu için artık daha rahat hareket ediyordu. Seksi iç çamaşırları ile tüm bedeni gözler önüne seriliydi. Jared hareket etmeye başladığı anca onu sıkıca kavrayıp yatağa yatırmıştı. Hareketlerinde hiç bir insancıl öge yoktu. Tamamen vahşi bir şekilde onun canını yakıyordu. Jezebelin bedeninde hissettiği acısı artarken hala gülümsüyor ve şehvet dolu gözlerle ona bakıyordu. Boğazında hissettiği el ile nefesi kesilmeden hemen önce kahkaha atmaya başladı. Jared onu daha fazla sıkarken bacaklarını ile Jared'ı sarmalamaya başlamıştı. Sonrasında elini sıkıca kavradı ve yerlerini değiştirdi. Büyü kullanmasa da Jezebel göründüğü kadar narin bir varlık değildi. Onu bileklerinden tuttu ve gözlerine bakmaya başladı.

"Zavallı Jared evet bir katilsin ama kalbini bir kıza kaptıracak kadar da bir zavallısın. Gözlerinde onu görebiliyorum. Şeker bir kıza benziyor dahası sanırım aile bizim tarafta olan biri bu garip bir ironi. Neyse bize odaklanalım Jared ben sana zarar vermeyi düşünmüyorum sadece eğlenmek istiyorum. Hadi bebeğim daha ne kadar karşı koyabilirsin."

Onu yeniden öpmeye başladığında erkekliğine sürtündü bir süre dizi ile ve sonrasında elleri pantolon düğmelerinden bir kaçını çözerken onu öpmeyi sürdürdü.

Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePtsi Mart 11 2013, 21:02

Jared amcasının nerede olduğunu öğrenme konusunda cadının söylediklerine gülümsedi ve tüm alaycılığıyla birlikte ''Amcam hakkında zaten bildiğim bir şeyi neden sorayım ki? Fark etmemiş olabilirsin ama oradaki üç katil amcamın sadık hizmetkarlarıydı ve ona oldukça yakın kişilerdi. Yani Jasper’ın nerede olduğunu biliyorlardı. Bir insan ne zaman yalan söyleyemez bilirsin… Eğer uzun süre işkence görürlerse yalan söylemezler daha doğrusu söyleyemezler eh onlara yeterince işkence ettiğimi düşünürsek yalan söylemiş olmaları imkansız ayrıca sana neden inanayım? '' diye sordu. Cadılara asla güven olmazdı. Özellikle morgana’nın şehrindekilere… Cadıya sinsice gülümseyerek ''Benim bahsimi kapatalı çok oldu. Ayrıca sabırlı biri olduğunu da düşünmüyorum '' dedi. Cadının boğazını sıkarken onun şehvetle gülümsüyor olması son derece canını sıkmıştı. Normalde tek gecelik kadınlarına bile böyle davranmamıştı ama şuan oldukça sinirliydi. Fia hayatına girmeden önce bu seksi ve güzel cadıyı altına almak için bir saniye bile düşünmezdi. Onun istediği şeyi ona zevkle verirken onu altında kıvrandırırken bundane keyif alırdı ama şimdi bunu yapamazdı. Hayatındaki her şey yeni düzelmeye başlamışken bunu kendi elleriyle mahvedemezdi. Fia’yı kaybetmek istemiyordu ve eğer şuan kendini tutmayıp bu cadının vücuduna sahip olursa bunun sevgilisinin kulağına gitmeyeceğinin bir garantisi yoktu. Üstelik onu aldatmış olacaktı. Bu affedilemezdi. Cadının onun belini bacaklarıyla sarmasıyla şaşırdı. Bu cadı gerçekten jared’ın onu öldürmek istediğini göremeyecek kadar kör mü yada fazla ısrarcımı olduğuna karar veremedi.

O buna karar vermeye çalışırken cadı onu altına almıştı. Bileklerinden tutmasına neredeyse kahkahayla gülecekti. Sanki büyü kullanmasa onun ellerini o şekilde tutması bir işe yararmış gibi davranıyordu. Ne düşünüyordu? Büyü kullanmadan da jared’ın hakkından gelebileceğini mi ? Öyle ise çok fena yanılıyordu. Cadının söyledikleriyle bir süre sessiz kalıp duyduklarını sindirmeye çalıştı. Bu cadı ona zavallı mı demişti? Bunu kötü ödeyecekti. Öfkesi kat kat artarken dudaklarında tekrar cadının dudaklarını dahası erkeklerinde onun baştan çıkaran dokunuşunu hissettiğinde afalladı. Kendisini biraz zorlamayla kısa sürede toparlamıştı. Öpücük ne kadar baştan çıkarıcı olsa da ve dokunuşu içindeki şehveti körüklese de bunu yapmayacaktı. Hızla Cadının pantolonunun düğmelerini çözmekte olan ellerini kavrayarak onu tek hamlede sertçe altına aldı. Onu bileklerinden tutup yatağa sabitlerken bileklerini var gücüyle sıkıyordu. Dudaklarını onun dudaklarından hızla çekerek ''Peki sen bu oyuna daha ne kadar devam edeceksin? Seni istemediğimi daha nasıl belli edebilirim? Öpücüğüne karşılık vermemem yeterince açıkça belli etmedi mi durumu? '' diye sordu. Sonra hızla üzerinden kalktı. Pantolonunun az önce açılan düğmelerini kapattıktan sonra odadan çıkmak için ilerlerken ''Kendine başka bir yatak arkadaşı bul ayrıca kalbini birine kaptıran bir zavallı olarak söylüyorum ki bence benden daha zavallısın benim hayatımda en azından anlamlı bir şeyler var senin hayatında anlamlı olan tek şey güç ve yalnız kalmaya mahkumsun '' diyerek kapıdan çıkmaya çalıştı. Odadan ne yaparsa yapsın çıkamayınca sinirle yumruğunu duvara geçirerek ''Lanet olsun… '' dedi.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimePerş. Mart 14 2013, 23:39

Periyi öpmeye devam ederken baştan çıkarıcı hareketlerini de sürdürüyordu. Jared’ın gözlerinde gördüğü peri kızı için ufak bir planı vardı. Jasper’ın katil perileri tarafından tarafından kızın ele geçirildiğini iletişime geçtiği periler sayesinde zihninde görebiliyordu. Bu durum ise içindeki şehveti biraz daha arttırıcı bir etki yaratmıştı üzerinde. Eğer peri ona istediğini vermezse peri kızı ile katil perilerin, oyuncaklarla oynayan bir çocuk gibi kızla oynamalarına izin verebilirlerdi. Elbette bu oyun bir çocuğun masumiyeti gibi olmazdı. Jared’ın kalbini çalan peri kızın masum bir kız olduğunu düşünüyordu hatta bu konuda neredeyse emin olmuştu. Konu erkekler oldu mu onları çok iti tanıyordu, Jezebel. Böyle zihni karanlık bir erkeğin duvarlarını yıkarak içeri girebilecek kız oldukça masum olmalıydı ve aynı zaman da güzel. Zaten güzel olması da katil perilerin kız ile ilgilenmesini oldukça kolaylaştırırdı. Bu düşünceler beyninde dönüp dururken bir süreliğine zihninin boşaltıp, yeniden altındaki bedene odaklandı. Jared’ın bedeninde tutku sinyallerini çok iyi bir şekilde hissedebiliyordu. Bedeni ona hayır demiyordu ama zihni ona hala karşı geliyordu. Perinin erkekliğine dokunup, pantolon düğmeleri ile uğraştığında onu çıldırttığını hissetti. Yine de peri kendini zorlayarak bileğini yakalamış ve onu sertçe altına almıştı. Perinin kibarlıktan uzak hareketi oldukça vahşiceydi ve gerçekten canı yanıyordu. Ama acı hala ona zevk veriyordu ve bu pozisyonda perinin bedenini seyretmek yüzündeki şehvetli gülümsemeyi biraz daha arttırdı. Perinin tek istediğinin onun canını yakmak olması ile gözlerine baktı. Bakışlarında gördüğü gözü kara ifade periye daha fazla ilgi duymasını sağladı. Sözlerinden sonra şehvetli bir kahkaha attı.

“Senin beni istemiyor olman önemli değil. Önemli olan tek şey benim seni istiyor olman ve bu arada şunu da bilmelisin. Ben istediğimi mutlaka alırım...”

Konuşmasından sonra peri ondan uzaklaşmıştı. Aslında o bedenin altında biraz daha vakit geçirmeyi öyle çok istiyordu ki. Ama istediğini alacaktı buna emindi. Periye söylediği gibi o ne istiyorsa mutlaka alırdı. Zor yada kolay yoldan bu tamamen istediğini ona verecek olan kişiye dayalıydı. Jared yeniden konuştuğunda ikinci kez kahkaha atmaya başladı.

“Evet Jared bir zavallısın ayrıca yalnızlığa mahkum değilim. Şu an seni buldum mesela bir başka günde başka birini bulurum. Canım kimi isterse...”

Peri anlamsız bir şekilde dışarı çıkmak için çabalarken yatağa iyicene uzanarak gözlerini kapattı. Peri kızının, katil perilerinin elinde olduğundan emin olduktan sonra yatakta doğruldu. Onlara kesin bir emir vermişti. Peri kızına dokunmak yasaktı. Sadece Jared hakkında biraz konuşabilirlerdi hepsi bu. O bırakın diyene kadar peri kızı onların yanında kalacaktı. Periye bakarken elini ağzına götürdü ve avucunu öptükten sonra ona doğru üfledi. Sonrasında kendini yatağa bıraktı.

“Bana istediğim şeyi yani zevk dolu dakikaları vermeye başlaman için sana sadece bir dakika veriyorum. İyi düşün çünkü eğer kabul etmezsen gözlerinde gördüğüm peri kızı ile amcanın perileri zevkle ilgilenecek. Zevkli olacak kısmının altını çiziyorum. Büyü yüzünden buradan gidemezsin. İstediği verir ve beni tatmin edersen. Buradan çıkabilir, sevgilini kurtarabilirsin. Elbette seni direk onların yanına gönderip üzerindeki bütün büyüyü kaldıracağıma söz veriyorum. Ben sözlerimi tutarım. Emin olabilirsin”

Yatağın içinde bedenini gerdi Jezebel sonrasında bacaklarını açtı. Periyi kendisi ile olmak için davet eder gibi...
Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 16 2013, 13:49

Erkekliğinde hissettiği dokunuşlar dudaklarındaki öpücükle birleştiğinde içindeki tutkunun onu ele geçirdiğini hissetti. Peri de olsa, aşıkta ya da katilde bedeni her normal erkeğin bedeni gibi karşısındaki güzel, baştan çıkarıcı bu kadının öpüşlerine ve dokunuşlarına karşılık tepki veriyordu. Onun gibi duyguları neredeyse hiç olmayan biri bile kendi bedenine sözü geçmiyordu. Aklında ve kalbinde hala o tatlı, hırçın sevgilisi fia vardı ama bedeni bu baştan çıkaran dokunuşlara tepkisiz kalamıyordu. Vücudu karşısındaki cadıya karşılık vermesi için onu zorlarken jared öfkesi ve amcası sayesinde bedenin kontrolünü hala elinde tutabiliyor olduğunu gördüğünde hemen bu durumdan kurtulmak için harekete geçti. Hazır hala kendini kontrol edebiliyorken buradan hemen çıkmalıydı. Bu yüzden gitmeyi denedi. Cadının el koyduğu gücü umurunda değildi. Başka bir cadıyla ufak bir anlaşma karşılığında gücünü geri alabilirdi. Daha önce iş yaptığı birkaç cadının ona seve seve yardım edeceğinden de adı kadar emindi.

Ne yaparsa yapsın buradan çıkamayacağını anladığında sinirden duvara sert bir yumruk geçirdi. Bunun sadece kendi canını yakacağını bilse de önemsemedi. Öfkeden deliriyordu ve bir şekilde sinirini atmalıydı. Cadının söyledikleri karşısında sinirli bir kahkaha attıktan sonra ''Ya evet şuan zorla beni elinde tutuyorsun bir başka gün başkasını ama hiçbiri kalıcı değil tek gecelik aşkların adamı olduğum zamanlardan biliyorum pek harika bir hayat olduğu söylenemez. Sonuç olarak yatağına aldığın hiçbir erkek kalıcı değil onların senle ve senin onlarla işin bittiğinde ya gidiyorlar ya ölüyorlar sonuç mu? Senin için yine yalnızlık'' Diyerek cadıya soğuk bir şekilde baktı. Onun bu halini gören başka biri o bakışlar yüzünden donabilirdi. Cadının yüzündeyse arsız bir sırıtışa neden oldu. Duydukları karşısında donup kalmıştı. Tüm hareketleri engellenmişti sanki ağzından ''bu imkansız'' kelimeleri dökülürken telefonunun sesi onu kendine getirdi. Hızla telefonunu cebinden çıkarıp öfkeli bir şekilde telefonunu açtı. Duydukları karşısında sinirle ''Lanet olsun sana o kızı gözden kaybetme demedim mi ben… eğer… eğer fia’yı zamanında bulamazsam ve ona bir şey olursa kendini ölmüş bil'' diye bağırdıktan sonra telefonu kapatıp seri bir hareketle var gücüyle duvara fırlattı. Telefon parçacıklarına ayrılırken sinirle odada turluyor önüne gelen eşyaları öfkesini onlardan çıkarmak istercesine kırıp döküyordu. Şuan amcası da dahil tüm katil perileri büyük bir zevkle tek başına öldürebilirdi. Bunu yapabilecek kadar öfkeliydi ve öfkesi onu işi bitene kadar ayakta tutabilirdi.

Cadının sözleri beyninde dönüp dururken ölüm saçan gözlerini onun gözlerine dikerek ''Eğer… Eğer o perilerden bir tanesi bile sevgilimin saçının teline zarar verirse yemin ediyorum önce onların canına okur sonra da seni bunu yaptığına pişman ederim.'' Diyerek öfkeyle yatağa gidip cadının saçlarını kavrayıp onu kendine çekerek sertçe dudaklarına kapandı. Bir süre onu öptükten sonra geri çekilip elindeki saçları biraz daha sıkı tutup başını sert bir hareketle geri çekip bedenini rahatsız bir pozisyona getirirken cadıyı belinden kavrayıp yine aynı sertlikte kendine yapıştırarak boynuna küçük öpücükler bıraktı. Orada bir süre oyalandıktan sonra onun dudaklarını tutkulu bir şekilde bir süre öptükten sonra alt dudağını emip cadıya hem zevk hem de acı verecek bir şekilde ısırarak geri çekildi. ''Eğer ona bir şey olursa bedeli amcamın ya da bir cadının emri altına girmek bile olsa seni mahvederim. Benim nasıl biri olduğumu birazcık bile biliyorsan ki amcamın sana bol bol benden bahsettiğine eminim dediğimi yapan biri olduğumu da bilmen gerekir. Jasper’ın çok sevdiğim bir sözü vardı eminim sende biliyorsundur o her zaman şöyle derdi kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insanlar en tehlikeli kişilerdir onlardan korkmalısın. Benim sevgilim haricinde kaybedecek bir şeyim yok eğer onu kaybedersem neler yapabileceğimi tahmin bile edemezsin'' dedi buz gibi sesiyle ölüm saçan gözlerini cadının gözlerinden bir an bile ayırmadan.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 16 2013, 15:48

Hiç bir zaman yalnızlık derdi olmamıştı. Küçüklüğünden bu yana... Zaten insan çoğu zaman kalabalıkların içinde bile yalnız bir insan değil miydi? O ise yalnızlığının içinde kendi şeytanları ile beraberdi. Yani asla tam anlamıyla yalnız değildi. Perinin neden bu yalnızlık olayını dile getirdiğini ise anlamıyordu. Sonuçta o da yalnız bir katildi. Yani en azından sevimli peri kızını bulana dek... Yinede her şeye rağmen onun anlaması gerekirdi. Bir kıza aşık olabilirdi. Ama o hala bir katildi ve işini hala tek başına yapıyordu. Bu durumda kendisi yalnızlık konusunda ahkam kesecek son kişiydi. Kalbi kıza ait olsa bile zihni hala karanlık içindeydi. Perinin sözleri ile yeniden kahkaha attı. Biliyordu. Her güldüğünde periyi daha çok öfkelendirdiğini... Öfke ise en sevdiği duygulardan biriydi. Jared'ın zihni öfke ile birlikte karanlık ile kaplandığında onu daha çekici kılıyordu.

"Yalnızlık umurumda bile değil Jared. Ben anı yaşar zevkime bakarım ve artık bu konuşmaya devam etmek istemiyorum. Boş konuşuyorsun çünkü, yalnızlık konusunda yalnız bir katil olarak ahkam kesecek son kişisin. Peri kızına kalbini verdin diye eski hayatım tamamen kötüydü, yalnızlık en büyük kabusumdu diyeceğini sanmıyorum."

Konuşmalarının ardından işleri biraz daha hızlandırmak istedi. Periyi istiyordu ne olursa olsun ona sahip olacaktı. Bir şeyden kolay kolay vazgeçen biri asla olmamıştı. Periye söylediği gibi o ister ve alırdı hepsi bu... Onunla istediği şey arasında duran ise sadece bir zavallıydı. Eğer bir kurban gerekiyorsa seve seve kurban edebilirdi. Bu durumda aklına cici peri kızı geldi. Onunla ilgili planlarını perileri ile kurduğu ufak bir telepati ile çözmüştü. Jared'ın cici sevgilisi şu an katil perilerin elindeydi ve tabi elbette perinin bunu bilmeye hakkı vardı. Periye cici sevgilisi ile ilgili bilgiyi verdikten sonra kendini umursamaz bir şekilde yatağa bırakmıştı. Perinin ilk tepkisi ile ona inanmadığı ortadaydı. Ama Jezebel hakkında bilmediği bir diğer şey kötü olsa bile yalandan hoşlanmadığıydı. O, zarar vermek ve üzmek için daima doğruları kullanırdı. Çünkü gerçek her zaman daha acıydı. Perinin sözlerinden sonra kendisi ile ilgili bir şey daha söyleme gereği duydu.

"Sözüme güven merak etme periler ben söylemedikçe ona hiç bir şey yapamazlar. Yalanlardan hoşlanmam ve sana yalan söylemiyorum. Ayrıca sana söyledim ben sözümü tutarım bana zevk verip tatmin olmamı sağladığında buradan gideceksin hem de direk olarak sevgilinin yanına, perilere olacaklar ise zerre kadar umurumda değil. Keyfine bakabilirsin..."

Cümlesi bittiğinde perinin aurasının giderek daha yakınında hissettiğinde hafifçe doğruldu. Peri aniden saçlarına yapıştığından arkasından gelen öpücükle onun dudaklarını öpmeye başladı. Sonunda ne kadar kararlı olduğunu görmüştü. Perinin saçlarını sertçe çekip öpmesi ona daha fazla zevk verirken bedenini bedenine bastırdığında şehvetli bir şekilde inledi. Pozisyonları değiştiğinde elleri perinin bedeninde gezmeye başladı. Boynunda hissettiği öpücükle onu tahrik ediyordu ama bu kadarlık şeyle asla tatmin olmazdı. Çok, çok daha fazlasını istiyordu. Dudaklarındaki sonraki öpücük ile dudağına geçirilen diş ile yeniden inledi. Peri gayet iyi başlamıştı. Ama konuşması her şeyi bozdu. Peri'yi altına aldıktan sonra gözlerinin içine baktı. Gözlerindeki karanlık öylesine güzel ve bir o kadar tahrik ediciydi ki onun dudaklarını yaladı kısa bir süre ve sonrasında perinin dudağını ısırıp geri çekildi.

"Son kez söylüyorum, ona bir şey olmayacak. Artık konuşma ve istediğimi bana ver..."

Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 16 2013, 18:35

Yalnız bir katil… Bu tanım onu ne kadarda güzel açıklıyordu. O bir katildi… Yalnız çalışıyordu ve bir katildi ama bununla birlikte sevgilisi için her şeyi yapabilecek biriydi. Onun tehlikede olduğunu bilmek içindeki karanlığı, öldürme isteğini ve öfkeyi daha çok arttırıyordu. Cadı onun birine değer vermek ve aşık olmakla hata yaptığını düşünebilirdi. Belki de hataydı ama jared bundan memnundu. Fia onun tek zayıf yönü olabilirdi. Aynı zamanda da hayatında ki tek iyi şeydi. Geçmiş hayatından pişman olmasa da yaşamak fia ile anlam kazanmıştı. Eskiden düşündüğü tek şey intikamıyken şimdi sevgilisiydi. Onun için değerliydi. Hayatındaki değişikler onu korkutuyor olsa da bundan şikayetçi değildi.Onun için her şeyi yapardı. Aklını meşgul eden soruysa onu kurtarmak için bu cadıyla yatması doğru muydu? Etrafta sinirle turlarken bir yandan da düşünüyordu. Aslında bunu düşünmesine bile gerek yoktu. Cevap belliydi. Doğru olmasa bile sevgilisine bir şey olmasına izin vermeyecekti. Eğer onu korumak için aldatması gerekiyorsa o zaman yapacaktı. O katil perilerin tıpkı kendi gibi eğlenmeyi iyi bildiğinden emindi. Masum sevgilisi fia ile yapacaklarını düşünmek bile istemiyordu. Bu yüzden hızlı adımlarla cadıya doğru ilerledi. İstediği tatmin olmaksa istediğini alacaktı ama bunun acısız olacağı konusunda kimse bir şey dememişti değil mi?

Saçlarından yakalayıp sertçe dudaklarına yapıştıktan sonra onu uzun bir süre öptü. Baştan fia yüzünden bunda zorlansa da çok geçmeden aldığı zevk işlerini kolaylaştırmıştı. İçinde ortaya çıkmaya çalışan suçluluk duygusunu çok zorlanmadan geri gönderdi. Duygularına ve düşüncelerine hakim olabilmek güzeldi. En başından beri bastırmaya uğraştığı tutku ve şehveti gün yüzüne çıkarmakta zor olmamıştı. Cadının inlemeleri onu tahrik ederken işi ilerletmeden son kez geri çekilip onu tehdit etmişti. Aslında onu şuan tehdit etmiyordu. Uyarıyordu. Cadının söylediklerinden sonra içi hiç rahat etmese de ona güvenmekten başka çaresinin olmadığını biliyordu. Bu yüzden düşünmeyi bırakıp üzerindeki cadıya bir süre baktıktan sonra onun bileğini kavrayıp sertçe kendine çekip tekrar saçlarından tutarak dudaklarına kapandı. Hızlı bir hareketle yerlerini değiştirirken hiçte kibar değildi. Bileklerinden tutup yatağa sabitleyerek dudaklarını tutkuyla öpmeye devam etti. Bileklerindeki baskıyı attırırken cadının dudaklarını bir süre emdikten sonra ısırarak bırakıp boynuna ilerledi. Elleri ise bileklerini bırakmış cadının vücudunu keşfe çıkmıştı. Bu dokunuşlar kibar değildi. Onu sertçe okşuyordu ama zevk verdiğini de biliyordu. Boynunu da birkaç kez ısırdıktan sonra öpücükleri tüm vücudunda gezinmeye başladı. Bir yandan da onu iç çamaşırlarından kurtarıyordu.

Sonunda cadı çırılçıplak karşısında kaldığında göğüslerinden birini ağzına alıp emmeye başladı. Bir eli boşta kalan göğsünü okşarken diğer eli bacak arasında hınzırca geziniyordu. Ağzına aldığı meme ucunu ara ara zevk verecek ve çok fazla acıtmayacak şekilde ısırıyordu. Diğer göğsüne de aynı özeni gösterdikten sonra öpücüğü daha aşağılara kaydı. Dudakları tekrar cadının dudaklarıyla buluştuğunda onu kalçalarından tutup sertçe kendine bastırdı. Onu bir süre daha altında kıvrandırdıktan sonra altındaki pantolondan kurtulup bacaklarının arasına yerleşti. Dudakları cadının dudaklarıyla buluştuğu an aynı zamanda içine girdi. Cadının içinde gidip gelişleri baştan ona işkence etmek istediği için oldukça yavaş olsa da sonra giderek hızlandı. Zevk iniltileri etrafı doldururken öpücükleri dudaklarından boynuna kaymıştı. İtişleri daha da hızlandığında hareketleri sertleşmişti. Sonunda o dayanılmaz an geldiğinde kendini son bir itişle serbest bırakıp cadının üzerine yığıldı. Birkaç dakika sonra kendini yan taraftaki yatağa atarak nefesini düzenlemeye çalıştı. Hiç düşünmediği kadar zevk almıştı bundan ve aynı şekilde zevk verdiği de bir gerçekti. Nefesini düzene sokup biraz kendine geldikten sonra cadıya ''Şimdi gücüm ve silahlarım lütfen…'' dedi.
Jezebel Blacken
Cadı
Cadı
Jezebel Blacken

Acı ve Zevk  Empty
MesajKonu: Geri: Acı ve Zevk    Acı ve Zevk  Icon_minitimeC.tesi Mart 16 2013, 20:52

Sonunda peri pes etmişti. Aslında ona pekte seçim şansı tanıdığını söylenemezdi. Kurbanların en çok bu yönünü seviyordu, çaresizliklerini. Ama o bu çaresizlikten zevk alıyordu. Jared'dan beklediği şeyde işte buydu zevk. Peri onu saçlarından tutup kendine çektiğinde şehvetle gülümsedi. İstediğini almaya bir adım daha yaklaştığını biliyor olmanın tadını çıkartarak onu öpmeye başladı. Tadı baş döndürücüydü en çok içindeki karanlığını onu çekiyordu. Kibarlıktan uzak, vahşi her bir dokunuşta yavaş yavaş zevk almaya başlamıştı. Perinin bu sert tavrı öyle çok hoşuna gitmişti ki. Ona dur demek aklının ucundan bile geçmiyordu. Sonuçta periye benimle tatlı tatlı sevişir misin? Diye bir şey söylememişti. Ondan sadece zevk vermesini istemişti ve bu konuda ne kadar kararlı olduğunu dile getirmişti. Perinin son uyarısını dinledikten sonra onu altına alarak dudaklarını yaladı. Artık konuşmaktan sıkılmıştı, istediğini almak istiyordu ve artık sabretmekte istemiyordu.

Sonunda tüm konuşmalar bittiğinde istediği bedenin altındaydı. Ama bileklerinde ki basınç ona dokunmasını izin vermediği için sadece kendini ona teslim ederek anın tadını çıkardı. Bedeninde her bir öpücük her bir diş izi ile inlemeye başlamıştı. Sonunda bileklerini serbest kaldığında ona dokunmaya başladı. Dudaklarında perinin dudakları varken, perini boynuna doladı ellerini ve sonra onun saçını kavrayarak kendinden uzaklaştırdı. Peri bu şekilde onunla eğlenmek istiyorsa oyunu bu şekilde oynayacaktı. Saçını daha fazla çekerek boynunu yaladı önce tadını sevdikten sonra boynuna dişlerini geçirdi. Bir kaç ısırık sonrası perinin başı göğüslerine doğru hareket ederken bedenin germeye başladı. Bedeni ateş gibi yanmaya başlamıştı. Böyle olacağını hayal etmişti ama perinin bunu başarabileceği uzun konuşma sonrası hiç bir ihtimal vermemişti. Ama şimdi onun elleri arasında kıvranırken tek yaptığı inlemek ve zevk almak olmuştu. Göğüs uçlarında hissettiği ısırıklar ile inlemeleri kısa bir süreliğine çığlığa dönüştü. Tamamen çıplak kaldığında bacaklarını açarak daha fazla dokunuşları hissetmek istedi. Bir süre sonra kıvranmaya başlamıştı. Periyi içinde istiyordu.

"Jared harikasın"

Konuşmasından sonra peri dudaklarına kapanarak içine yerleşti. Her itişte inlerken perinin adını haykırmaya başlamıştı. Ama itişler oldukça yavaş olduğu için sanki işkence ediliyormuş gibi hissetmeye başladı kendini. Perinin de yapmak istediği şey büyük ihtimalle buydu ama zevk kesinlikle fazlasıyla hissediliyordu. Hareketler giderek hızlanırken her iki bedende tek bir ritimde hareket etmeye başladı. Çok geçmeden ise ani rahatlama ile peri üzerine yığılmıştı. Nefes nefese bir şekilde perinin ağırlığını bir süre daha hissetti. Sonra ise peri yanına uzanmıştı. Dudaklarından dökülenler ile kahkaha atmaya başladı. Çok yorgundu ama peri kızına bir an önce kavuşmak için deliriyordu. Yana doğru dönerek perinin üzerine çıktı. Dudaklarını önce ısırdı, sonrasında emdi ve son olarak öpmeye başladığında elleri perinin bedeninde gezindi.

"Sana sözümü tutacağımı söylemiştim Jared. Ama kısa bir süre daha böyle duralım bedeninin kendine gelmesi için zaman ver."

Onu yeniden öptüğünde gücü perinin bedenine geri dönerken her ikisi de artık çıplak değildi. Sonrasında öpücüğü son bulduğunda üzerinden kalktı. Perinin boynunda hala diş izleri vardı. Nedense onları yok etmek istememişti. Geriye ondan bir iz kalsın istiyordu. Ayağa kalktıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

"Bana istediğimi verdin karşılığında sözümü tutuyorum yakışıklı, çok zevkliydi ve seninde zevk aldığına eminim. Git sevgilini kurtar"

Konuşmasından sonra yaptığı büyü sayesinde Jared peri kızının tutulduğu yere sadece bir kaç adım mesafedeydi.

Acı ve Zevk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Korku Dolu Zevk