Helaine M. Mærkovic Cadı
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 17/07/13 Yaş : 26 Nerden : yunanistan. Lakap : hell.
| Konu: hell ♣ başvuru. Çarş. Tem. 17 2013, 23:37 | |
|
;; helaine mryanna mærkovic. ;; on sekiz. ;; cadı. ;; kızıl saçlara, yeşil ile mavi arası karmaşık bir ton olan gözlere sahiptir. her ne kadar kullanmayı tercih etmese de, ona atalarından kalmış olan fiziği oldukça düzgündür. ;; kendisi, bir şizofrendir. on üç yaşında, annesi tarafından terk edilmiş olduğundan, insanlar ile arasında güven sorunu yaşamaktadır. pek arkadaşı yoktur; kendi iç dünyasında kurguladığı kişilerle yaşamayı tercih eder. diğerlerinin onun hakkındaki düşünceleri, onu çok çabuk incitebilir. dışarıdan bakıldığında dış dünya ile bağlantısını kesmiş gibi görünse de, etrafında dönen dünya ona oldukça ilgi çekici gelir. her zaman en iyiyi arzular, yine de bunu pek belli etmez. diğerlerine yardım etmekten kaçınır, fazlasıyla kıskançtır. astım hastasıdır. ;; ailesi, fransanın önde gelen soyluları arasındadır. doğduğunda, huzurunda büyük şölenler düzenlenmiştir. lâkin aile sevgisinden yoksun büyümüştür. devamlı olarak değişen dadıları, ona kimseye bağlanmaması gerektiğini öğretmiştir. hayal gücü çok geniş olduğundan devamlı olarak diğer insanlara mantıksız gelen sorular sorması ve üç yaşını doldurduğunda baş gösteren astım, ailesinin durumunu tüm fransa önünde zorlaştırmıştır. on sene boyunca, tüm halktan saklanmış, bir utanç kaynağı olarak görülmüştür. herhangi bir arkadaşa sahip olmamakla birlikte, dış dünya hakkında bir fikir edinememiştir. sonrasında baş gösteren şizofreni, babası için son noktayı koymuştur. henüz on üç yaşındaki helaine'i, dadısı ile beraber ülke dışında yaşamaya zorlamıştır. yaptığı basın açıklamasında ise, küçük kızlarının bir astım nöbeti geçirerek öldüğü söylenmiştir. annesi ise, kocasının söylediği bu yalana inanmış, kızının cesedini görmeyi reddetmiştir. farklı bir ülkede, yeni bir hayata başlamak için yeterli maddi kaynakları olduğundan, yeni kimlikler ile farklı bir hayata atılmışlardır. kendisi on yedi yaşında iken ölen dadısı yüzünden bir senesini çocuk yurdunda geçirdikten sonra, on sekizini doldurduğunda kendine ait bir yaşam kurarak yaşamaya devam etmiştir.
ps;; henüz kurgu tam olarak hazır değil fakat böyle bir şeye benzemesi olası.
| |
|
Gloria Winston Cadı
| Konu: Geri: hell ♣ başvuru. Perş. Tem. 18 2013, 00:00 | |
| | |
|