Suya Düşen Planlar Mm-3_zps38d4803f
Suya Düşen Planlar Mm-3_zps38d4803f
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Suya Düşen Planlar

2 posters
YazarMesaj
Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Lakap : Jared

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimeSalı Ağus. 27 2013, 17:03

Fia’nın eğitimi hiç müdahale etmeden izlemenin şimdiye kadar yaptığı en zor şey olduğunu söyleyebilirdi. Birçok yerde olaya dahil olmasını söyleyen koruma içgüdüsünü zor bastırmıştı. Onu izlerken bu iş için tegan’dan yardım istemenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlamıştı. Ona kalsa o parkuru birçok kez durdurmuş ve eğitimi yarıda bırakmıştı ama arkadaşı bu konuda kendisinin aksine tarafsız bakabildiği için etabın yarısına kadar gitmesine izin vermişti. Son karşılaşmayı izlerken ise kendine daha fazla hakim olamamıştı. Çok bile dayandığı söylenebilirdi. Tegan ile yaptığı antrenmanın faydalarıysa yadsınamazdı. İki profesyonelin arasında geçen kapışma bedenine iyi gelmekle birlikte beyninin düşüncelerden uzaklaşmasına da oldukça yardımcı olmuştu. Baştan sevdiği kadını arkadaşından kıskansa da buna bir son vermesi gerektiğini anlaması uzun sürmedi. Tegan onun arkadaşıydı ve her şeyden önemlisi yardım teklifini kabul etmişti. Bu da onların sık sık bir araya geleceklerini gösteriyordu. Eğer kıskançlık denen bu yeşil şeytanı bastırmanın bir yolunu bulamazsa eğitime son verirdi ki bu sevgilisi için hiç iyi olmazdı. Onun kendisini koruyabilmesini istiyordu. Katil perilerle baş edebilecek duruma gelmesini…

Başına bir şey gelmesine asla izin vermezdi ama tek başına olduğunda kendini koruyabilmeliydi. Eğitim bittikten sonra evlerine dönerlerken jared’ın aklında olanlar tam olarak buydu. Eve geldiklerinde ilk iş kendini duşa attı. Günün yorgunluğunu üzerinden atabilmenin tek yolu buydu. Muhbirlerinden haber bekliyordu her an bir göreve çıkabilirdi bu yüzdende zinde hissetmeye ihtiyacı vardı. Duştan çıktıktan sonra belinde havluyla ıslak olmasına aldırmadan sevdiği kadına arkasından sarılıp onu kendine çekti. Boynuna öpücük kondurup başını saçlarına gömerken onu kendine daha da çekip kalçalarını erkekliğine bastırdı. Derin nefesle tatlı kokusunu içine çekerken '' Benim küçük cadımın moralini ne bozdu da böyle surat asıyor bakalım?'' diye sordu. İkisi de duştan yeni çıkmıştı ve jared’ın fia’nın üzerindeki havludan kurtulmak için çeşitli planları vardı.
Fia Polyxena
Ateş Perisi
Ateş Perisi
Fia Polyxena

Lakap : Küçük cadı, seksi peri

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Geri: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimeSalı Ağus. 27 2013, 18:20

Tegan ile çalışmaktan hem memnundu, hem de bir şekilde bu durum onu rahatsız ediyordu. Nedenini bilmese de kendine odaklanmayı denedi. Çalışma hem iyi geçmiş, hemde kendini görmesi açısından iyi gelmişti. Birden karşısına çıkan peri onu şaşırtıp, hata yapmasına neden olsa da sonuç olarak onu yok etmişti. Ama bu sevdiği adamı memnun etmekten çok uzaktı. Üstelik arkadaşının yorumlarını bile es geçiyor gibiydi. Onu hep savunmasız biri olarak kabul edecek ve hiç bir zamanda tersini düşünemeyecek olması onu rahatsız ediyordu. Durum sadece küçük bir rahatsızlık değildi bu duruma sinir oluyordu. İki erkeğin birbirleri ile karşılaşmalarını bir şeyler öğrenmek için izlemişti. Hareketleri, yaptıkları her şey ile henüz onlara uzak olduğu biliyordu. Deli cesaretine sahip olsa da aptal değildi. Zaten bu yüzden eğitiliyordu. ama Jared'ın tavırları onu deli ediyordu. Yine de sadece tek bir şey onu memnun etmişti. O da arkadaşının eğitim vermesinden hala vazgeçmemişti. Yani bu şekilde yakışıklı ve seksi perinin yardımları onu hedefine yaklaştırabilirdi. Hatta bir daha bu eğitimlere Jared, olmadan devam etmeye karar verdi. Bu şekilde onu yıldırmaya çalışacak kişi de ortada olmayacaktı. Düşünceleri yüzüne yansımış bir şekilde eve döndüklerinde kendini hızla banyoya attı. İyi bir banyonun yorgunluğunu ve stresini alacağını düşünmüştü.

Banyonun bitiminde havluyu bedenine sardı. Oldukça yorgundu ve bedenini hemen kıyafetlere esir etmek istemiyordu. Belki bir şeyler yiyebilirdi. Sonuçta banyo bedenini rahatlatmak dışında pek bir işe yaramamıştı. Çünkü hale Jared'a sinirliydi. Onun banyodan çıkmış halini gördüğünde ona bakmamak için sırtını döndü. Ama Jared'ı görmüyor olsa da o kendini bir şekilde hissettirmeyi başarmıştı. Önce ona giderek yaklaşmış, ardından bedenini kendine bastırmıştı. Bu durum oldukça tahrik edici olsa da öfkesi daha baskındı. Boynuna kondurulan öpücüklere bir süre izin verdikten sonra duydukları ile onun ellerinden kurtulup, yüzünü döndü.

"Bence bunu gayet iyi biliyorsun, Jared. Seninle bir anlaşma yaptık, çalışmam konusunda... Senin ise tek yaptığın beni kelimelerinle yıldırmaya çalışmak... Bu yüzden bir daha ki sefere Tegan ile yalnız çalışmak istiyorum..."

Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Geri: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimeCuma Ağus. 30 2013, 01:37

Eğitim alanından ayrılırken fia’nın suratının asık olduğunu görmüştü ama herhangi önemsiz bir şeye bozulmuş olabileceği düşüncesiyle üzerinde çok durmamıştı. Sevdiği kadın bazen gereksiz şeylere takılır ama dakikalar sonra eski haline dönerdi. Başta bunu önemsemiş olmasına rağmen sonradan bu duruma alışmış ve her şeyi oluruna bırakmaya başlamıştı. Eve geldiklerinde düşünmeksizin kendini duşa atarken sevgilisinin de bir an önce normale dönmesini umuyordu. Beynine üşüşen düşüncelerden kendini uzaklaştırmak adına soğuk suyla yaptığı duştan sonra vücudunu saran zindelikle aklı farklı yerlere kaymış küçük cadısıyla ilgilenmek için harekete geçtiğindeyse onun durumunun hala değişmediğini görüp problemi sorma gereği duymuştu. Surat asma işinin onu görmezden gelmeye çalışacak kadar büyümesinin nedenini doğal olarak merak etmişti. Ne yapmıştı da onu bu kadar kızdırmıştı? Bunu uzun süre düşünse de bir şey bulamadığından sevgilisinin açıklamasına kalmıştı. Onun kolları arasından sıyrılmasına izin verip söylediklerini dinledikten sonra derin bir nefes aldı. Durum şimdi anlaşılmıştı. Bu küçük güzel yaratık eğitim sırasında yaptığı yorumlara fazlasıyla bozulmuş bu yüzdende kendisine tavır alıyordu.

Gözlerini onun gözlerine dikerek  ''Yani tek sorun bu mu? Senin eğitimin sırasında yaptığım yorumlar mı?'' diye sorduktan sonra kafasını iki yana sallayarak  ''Beni tamamen yanlış anlamışsın küçük cadı. Evet seninle çalışmaların konusunda anlaşmıştık… Hatta yanlış hatırlamıyorsam seni bu konuda desteklemiştim çünkü kendini ben yanında yokken amcamın ölümcül askerlerine karşı koruyabilmeni istiyordum. Hala istiyorum''dedi. Birazdan söyleyeceklerinin daha etkili olmasını istediği için susup sözcüklerinin bir süre havada asılı kalmasına izin verdi. Dakikalar sonra yeniden konuşmaya başladığında sesi oldukça sakin kelimeleri keskindi. Düz bir sesle  ''Benim eğitim alanında söylediklerim sadece gerçeklerdi. Acımasız gerçekler… Doğru üslubum kesin kelimelerim son derece acımasızdı ama sadece doğruları söyledim. Tegan’ın aksine iyimser bir bakış açısı kullanmadan, ya da kelimeleri yumuşatmadan çünkü bizim dünyamızda iyimserlik ölüm demektir güzelim.'' Dedi.

Onu duvara yaslayıp nefesi yüzüne çarpacak kadar yaklaştığında durdu.Derin bir nefesle enfes kokusunu ciğerlerine doldurup gözlerini o güzel gözlerine dikti. Bir eliyle yanağını okşarken  ''Seni iyimser yorumlarla daha çok cesaretlendirmek delilikten başka bir şey değil. Orada yaptığım yorumlar iyimser olsaydı benle görevlere çıkmak konusunda ısrarcı olacaktın ve inan bana sevgilim. Henüz yolun başındasın amcamın eğittiği herhangi bir katil peri karşısında hiç şansın yok. Diğer bir değişle buna hazır değilsin. Seni kaybetmek istemiyorum bu yüzden çok çalışman gerek''diyerek dudaklarına kapandı. Elleriyse seksi bedenini keşfe çoktan çıkmıştı.
Fia Polyxena
Ateş Perisi
Ateş Perisi
Fia Polyxena

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Geri: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimeCuma Ağus. 30 2013, 10:18

Jared'ın baştan çıkarıcı hareketlerinden etkilenmemek için kendini fazlasıyla sıkıyordu. Ama elbette bu bile bir süre dudaklarının teninde gezmesine izin vermesine engel olamadı. Onun baştan çıkarıcı kendine has kokusu kesinlikle etkileyiciydi. Ama bir noktada düşünceleri baskın gelerek sonunda ellerinden sıyrıldı. Gözlerini ona dikerek açıklamasını yaptı. Antrenman sonunda ona söylediği şeylere sinir olduğu bir gerçekti. Sanki, aslında sanki bile demek yeterli değildi, çünkü bundan neredeyse emindi. Bu fikre beraber karar vermiş olsalar bile onu yıldırmaya çalışıyor gibi görünüyordu. Bu durum ise onu deli ediyordu. Sanki ortada başka bir sorun varmış gibi onun konuşmaları ile iyice çileden çıktı Fia. Sessizliğini anlamasını istedi, bir süre. Zaten sonunda yeninden açıklamaları dinlemeye başladı. Cümleyi bitirme tarzı ve oluşan sessizlik yüzünde gözlerini ona dikti.

"Evet istediğini görebiliyorum, beni yıldırmaya çalıştığını da..."

Havada asılı kalan cümleye yeni birisi daha eklendi. Dakikalar ilerlerken Jared sonunda yeniden konuşmaya karar verdi. Ne söyleyeceğini merak etmiyor, değildi. Ama şimdiye dek söyledikleri onun duygularını değiştirmeye yetmemişti. Hatta yeni ses tonu onu daha fazla sinir ederken kelimeleri sindirmeye çalıştı. Acımasız gerçekler... Oda bazı şeylerin farkındaydı, zaten işin aslı daha fazla çalışması gerektiğini de biliyordu, sadece...sadece onun düşüncelerine ve yorumlarına sinir oluyordu. Cümle bitimi konuşmak istese de duvara yapışan bedeni ve yüzüne değen nefesle bir anlığına dondu. Erkeği yeniden konuşmaya başladığında çaresiz onu dinledi. Cümlenin son kısmına geldiğinde çalışmalısın dediğini duydu, bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken yeniden dudaklarına kapanan dudaklara kendini sıkarak karşılık vermedi. Konuşmalarını istiyordu ve bedeni ile Jared'ı şu an tatmin etmek istediği en son şeydi. Bedeninde gezen ellere aldırmadan sevdiği erkeğin ellerinden yeniden kurtuldu.

"En azından acımasız olduğunun farkındasın sevgilim ve tamam söylediklerine tamamen katılmıyor, değilim. Ama yine de Tegan ile yalnız çalışmakta istiyorum, bu konuda cevap vermedin ve ayrıca önümde uzun bir çalışma programı varken eğlenceye daha az vakit ayırmalıyım. Yani senin gibi ya da en azından bir kaç katil periyi tek başıma haklayacak seviyeye gelene kadar bazı şeylerden kendimi mahrum etmeliyim. Gerçi bu senide mahrum etmek sayılıyor..."

Cümlesini tam olarak bitirmiş sayılmazdı. Sadece kalırsa olacakların farkındaydı. Bu yüzden bir an önce havluya sarılı ıslak bedenini kıyafetlerle örtmek için yatak odasına gitti.
Jared/Keiro
Su Perisi
Su Perisi
Jared/Keiro

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Geri: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimePtsi Eyl. 02 2013, 00:08

Onu yıldırmaya çalışmak… Bu aslında denemediği bir şeydi. İstediğini elde etmek için bunu yapmasına ihtiyacı yoktu. Nede olsa tegan onun arkadaşıydı ve eğitimi bir sözüyle kabul ettiği gibi yeni bir sözüyle bitirebilirdi de fia istediği kadar karşı çıksın ya da en yakın arkadaşını razı etmeye çalışsın durum değişmezdi. Tegan jared’a asla ihanet etmezdi. Yıllardır süre gelen olaylardan bunu öğrenmişti. Şu durumda küçük cadısının jared’ı gerçekten tanıyamamış olduğunu düşünüyordu. Jared bir şeyi isterse yapardı. Önünde kimse duramazdı ve asla ama asla kısa yoldan çabuk bir şekilde hedefe ulaşmak varken işi dolandırmazdı. Kızı duvara dayadığında onun kendisini koruyabilecek duruma gelmesini gerçekten istediğini ve kendisinin bu konudaki tepkisini ona açıklayıp dudaklarına kapandı. Bu kadar konuşma bile fazla gelmişti. Onu özlemişti ve kolları arasındaki bu güzel yaratıkla yapabilecekleri farklı şeyler varken konuşmak tam bir işkenceydi. Fia’nın kendisine karşılık vermemesiyle öpücüklerini yavaşlattı. Amacı kızı baştan çıkarmak olduğu için sevdiği kadın elleri arasından kurtulabilmişti. Kızın bu hareketiyle sinirleri iyice gerilirken karanlık onu sinsi bir şekilde usul usul ele geçirmeye başlamıştı. Duyduğu saçmalıklarla gözleri kararırken sinirle dişlerini sıktı. Burnundan solurken mantıklı bir şekilde hareket etmek için kendini fazlaca zorluyordu. Şuan onun ne düşündüğünü önemsemeden onu yatağa atıp baştan çıkararak bir nevi zorlada olsa sahip olabilirdi. Böylece beni rahatlar, istediğine kavuşurdu ama bu sinirle ona nazik davranacağını sanmıyordu.

Fia’nın yeniden birkaç sinir bozucu laf söylemesiyle kendini kontrol edemeyip ona zarar verebilirdi de hem ona zorla sahip olmakta istemiyordu. Özellikle şimdi tabi bu ona ufak bir ders vermeyeceği anlamına gelmezdi. Kızın kaçarcasına yatak odasına gitmesi daha çok sinirlerini bozarken hızla arkasından gidip onu tuttuğu gibi dolaba yasladı. Dudaklarına kapanıp uzunca bir süre öpüp baştan çıkaran dokunuşlarıyla delirttikten sonra zorlansa da geri çekildi. Gözlerini gözlerine dikerek  ''İstediğin gibi olsun sevgilim. Teganla tek çalış… Ayrıca istemediğin sürece de sana dokunmayacağım merak etme. Bu günden sonra eğitimin ve kendin için bolca zamanın olacak söz veriyorum.'' Dedi. Sesi duygudan yoksundu. Bir büyüyle siyah bir kot ve tişört giydi üzerine… Fia’yı zarif bir hareketle kenara itip dolaptan deri ceketini aldı. Ona bakmadan kapıya ilerlerken  ''Ben çıkıyorum. Gece gelmeyebilirim ya da geç gelirim. Sen beni bekleme boşuna… Yat ve uyu yarınki çalışmaların için uykunu almış, son derece dinlenmiş bir şekilde zinde olman gerek. İyi çalışmalar'' dedi ve gitti.  
Fia Polyxena
Ateş Perisi
Ateş Perisi
Fia Polyxena

Suya Düşen Planlar Empty
MesajKonu: Geri: Suya Düşen Planlar   Suya Düşen Planlar Icon_minitimePtsi Eyl. 02 2013, 00:27

Jared'ın öpücüklerini ve dokunuşlarını hissetmek, bedenini direncini kıran yegane şeydi. Ama öfkesi bir türlü dinmiyordu. Onunla dışarıda birlikte çalışmayı kafasına koymuştu. Hiç bir şey bu isteğinin yerini tutmuyordu. Jared'ın acımasız yargılamalarını düşündükçe siniri artarken yeniden onun elleri arasından sıyrıldı. Erkeğin gözlerindeki tutkuyu görebiliyordu. O tutkuyu, arzuyu ise çok seviyordu. İçindeki çocuğun ateşli bir kadına dönüşmesini sağlayan bakışları onu ele geçirmeye başlasa da buna izin vermeyerek konuşmasını tamamlayıp odaya gitti. Aslında niyeti ondan tamamen kopmak değildi. Daha çok onun sabrını zorluyor, sayılırdı. Bu işin sonunda zorlama ile ona sahip olsa bile ona kızamazdı. Tek isteği eğitimi konusunda onu daha fazla cesaret vermesiydi. Derin bir nefes alıp dolabını karıştırmaya başladı. Bu garip bir alışkanlıktı. İnsan babası ile yaşarken büyülerden olabildiğince uzak durmuştu, bu yüzden dolaptan bir şeyler alıp giymeye alışmıştı. Bir anda kendini dolaba yapışık halde bulduğunda hiç bir şey yapamadı. Dudaklarına kapanmış dudaklara karşılık vermek için dirense de direnci kırılmıştı, sonunda... Baştan çıktığı belli eden iniltiler dudaklarından firar ederken sevdiği adamın bedeninde elleri dolaşmaya başladı. Dizi ile erkekliğini okşarken onunda en az kendi kadar baştan çıkan bedenini hissetti. Ama bir anda geri çekilmesi ile afallaması bir oldu. Jared'ın dudaklarından dökülen kelimelerle yapmaya çalıştığı şeyi fark etti. Sesindeki duygudan yoksunluk son derece rahatsız etse de hiç bir şey demedi. Kısa süre sonra odada tek başına kaldığında kendini yatağa attı. Söylediği son kelimeler beyninde dönüp dururken bir anda ayaklanıp pijamalarını giyerek yatağa yattı. Sinirden deliye dönmüştü. Yorumlarının yanında bu tavrı sinirini bozuyordu. Sanki başka birinin yanında olacakmış gibi geç kalmaktan bahsediyordu. Burnundan soluyarak kafasını toplamayı denedi. Yarınki çalışma aklına geldiğinde kendini zorlayarak uykuya daldı. Çalışması için dinlenmiş bir bedene ve zihne ihtiyacı vardı

Suya Düşen Planlar
1 sayfadaki 1 sayfası