Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Mm-3_zps38d4803f
Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Mm-3_zps38d4803f
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Buz Dağının Görünmeyen Yüzü

2 posters
YazarMesaj
Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Empty
MesajKonu: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeSalı Eyl. 09 2014, 23:35

Lea adındaki güzel cadı hayatına girdiğinden beri kısmi olarak düzenli hayata geçtiği söylenebilirdi. Gündüzleri normal işlerini halledip gecelerini evindeki baş döndüren tatlı kızla geçiriyordu. Kızla geçirdiği saatler diğer tek geceliklerinden oldukça farklıydı. Cadıda onu çeken bir şeyler vardı. Bu tadı mı kokusunu bilmiyordu. Onunla olanları diğer kızlarla kıyaslayamıyordu. Sabah gözlerini açtığında yanındaki masumane güzelliğine baktı. Derin bir nefesle enfes kokusunu içine çekerken kızın saçlarını okşamaya başladı. Kızdan uzak durmanın imkansız olduğunu o hayatına girdiğinden beri başka kızlarla ilgilenmediğini fark ettiğinde anlamıştı. Birkaç güne kadar sıkılırım nasılsa diye baktığı kızın bir haftayı aşkın bir süredir tadıyla etkilemişti. Onunla ilk karşılaştığı günkü anıları zihnini işgal ederken ellerini tatlı kölesinin üzerinden çekmişti.

Derin bir nefes alıp kızla ilgili fikirlerini geri plana iterek yataktan kalktı. Başta onunla yeniden olmayı düşünse de sonradan yapacağı şeylerin olduğunu hatırlayıp vazgeçmişti. Üzerini bir büyüyle giyinip silahlarını kuşanarak evden ayrıldı. Kıza haber verme gereği duymamıştı. Kızın umurunda olmayacağını biliyordu. Onun tek derdi kendisinden bir an önce kurtulup o çok değer verdiği çizgi filmlerine kavuşmaktı. Belki ilerde ona bu usluluğundan dolayı bir sürpriz yapabilirdi.

Aklına gelen şeyle sinsice gülümsedi. Aklındaki değişik şeylere iş dönüşü uygulayabilmek adına aslında hemen şimdi ona küçük bir havuç uzatıp onu kullanmaya başlayabilirdi. Bu düşünceyle onun seveceğini düşündüğü birkaç çizgi filmin ilk bölümlerini başucuna bırakırken devamı olmadığı için kızın hevesinin kursağında kalacağını bu yüzden de onu yönetmenin fazla kolay olacağını bilerek bir büyüyle evden ayrıldı.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeÇarş. Eyl. 10 2014, 19:36

Sonunda köle de olmuştum. Bunun yanında hayatımda yaşamam gereken en özel andan da olmuştum. İçimde tutamadığım merakımla birlikte adamla olmuşken yaşadığım şeyden memnundum. Ama bu memnunluk beni daha çok kızdırıyordu. Neden böyle oluyordu ki? O günden sonra da adamın altında sayısız kere çıplak kalmış ve onu içimde hissetmiştim. O anlarda ise tek yaptığım inlemek ve onun bedenine sanki kaybetmekten korkuyormuş gibi sarılmaktı. Gerçekten çaresizdim... Normal zamanlarda ise ondan nefret ediyordum. Evde yalnız kalmak bana çok koymuyordu. Sonuçta kendimi bildim bileli yalnızdım. Ama tek eğlence araçlarım animeler ve oyunlar olmadan sıkıntıdan patlıyordum. Bazı akşamlar onun kafasını ütülemeye çalışsam da sonum gene yatakta onun altında inlemek oluyordu. Düşündükçe deliriyordum. Buna ne zaman son verecekti? Bir an önce benden memnun bir şekilde bıkıp rahat bırakmasını ve bu sayede eski hayatıma geri dönmeyi umuyordum...

Yine geceyi oldukça hareketli geçirdiğim bir sabaha gözlerimi açtım. Kolumu yatağın diğer tarafına attığım da Deamon'ın orada olmadığını fark ettim. Nereye gittiğini ise kesinlikle umursamıyordum. Yatakta biraz daha tembellik yapıp dönerken yattığım tarafta çekmeceli dolabın üzerinde gözüme çarpan şeyle aniden doğruldum. Elime aldığım dvdlere hayranlıkla bakıyordum. Bunlar animeydi. Hem de bir tane değil, bir kaç taneydi. Hemen kalkıp duş aldım. Yüzümde mutluluk oluşurken acele ile yaptığım kahvaltının ardından bir tanesini izlemeye başladım. İlk bölümünü izlediğim animeyi beğenirken ikinci bölümü aradım. Ama yoktu. Diğer dvdlere baktım. Her biri sadece animelerin ilk bölümlerinden oluşuyordu. Deamon'ın yaptığı bu adilikle yerimden sinirle kalkıp televizyonu tekmelerken dvdyi yumruklayıp duvara fırlattım.  Öylesine sinirliydim ki Deamon'ı öldürmek, boğazlamak, ateşe atmak istiyordum. Hatta boynuna bir tasma takıp yerlerde süründürmek... Ama tek yapabildim yalnız kaldığım evde tepinip durmak olurken sinirden ağlamaya başladım.
Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePerş. Eyl. 11 2014, 22:35

Beynindeki bütün düşünceleri geri plana itti. Ağır adımlarla yavaş yavaş aklındakileri uygulayacağı yerin kapısından girdiğinde oldukça kalabalık bir cadı grubuyla karşılaştı. Düşündüğünden daha fazla iyilik meraklısı planlarında birkaç değişikliğe neden olsa da onun için çokta sorun olmamıştı. Sonuçta ne kadar çok çığlık sesi o kadar çok eğlence demekti. Tereddüt etmeden hızla harekete geçip  çoğunlukla işkence ederek her anından zevk almaya çalışarak hepsini tek tek öldürmüştü. Etrafa bakıp derin bir nefes alarak vücudunu esnetti. Evindeki tatlı cadıyı ürkütmemek için bir büyüyle üzerini değiştirip malikanesine gitti. Henüz bir çok şeye yeni yeni alışıyordu. Bu yüzden onun gözünü korkutmak şimdilik istemiyordu. Hele ki aklındaki fantezileri denemek için ona ufak bir ödül verip devamını istemesini sağlayarak kullanmaya karar vermişken… Etrafa şöyle bir bakıp tatlı güzelliği aradı. Sonunda onu dvd’den intikam alırken bulduğunda ufak bir kahkaha attı. Lea’nın kendisine öldürücü bir şekilde bakmasına aldırış etmeyerek hızlı adımlarla kızın yanına gitti. Onu bileğinden tutup kendisine çekerek enfes dudaklarına kapanarak bir süre bunun keyfini çıkardı.
Elleri özlediği teni ufak bir keşfe çıktığında kısa sürede kendisini kaybetti.

Bedeni alev alarak baştan çıktığında daha fazlasını istese de aklındakileri uygulamak istediği için zorlukla geri çekildi. Gözlerini onun gözlerine dikip sinsice gülümseyerek Sana bıraktığım çiz-anime… animeleri beğendin mi güzelim? diye sordu. Onun isyan edeceğinin bilincinde yüzünü okşayarak Eğer beğendiysen  ve devamını istiyorsan öncelikle dediklerimi yapman gerek… diyerek kızın tepkisini bekledi.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2014, 12:56

Cadının evde olmadığı zamanlar itiraf etmek istemesem de çok sıkılıyordum. Yani bu onun yanımda olmasından memnun olduğum anlamına gelmiyordu. Ama yine de Deamon olduğunda onun arsız dokunuşları ve kendinden emin tavırları yüzünden pek sıkılacak vaktim kalmıyordu. Gözlerimi ilerleyen saatlerde sıkılacağımı bilerek açarken yatakta yalnız olduğumu fark ettiğimde o saatlerin erken başlayacağını düşündüm. Ama bu düşünce dvdleri bulana kadar sürmüştü. Sonrası ise daha büyük bir hüsrandı. Adi, pis, hödük cadı tüm animelerin bilerek isteyerek ilk bölümünü bırakmıştı. Köle olduğum yetmiyormuş gibi bir de işkence görüyordum. Keşke... Keşke büyü gücüm olsaydı. O zaman o pisliğe hak ettiğini verir, tıpkı animelerdeki kötü adamlara yapılanlar gibi canına okurdum. Ama büyüm olmadığı gibi pislik adama bir şey de yapamıyordum. Tüm sinir ve öfkemi bana en yakın eşyalardan çıkarırken ağlamaya da başladım. Oyuncağı elinden alınmış bir çocuktan farksızdım. Gerçi oyuncaklarım alınmıştı da... Ne animelerim ne oyunlarım vardı. Hayatım ile beraber hepsi Deamon denen şeytan ruhlu adam yüzünden yok olmuştu. Öfkem giderek artarken adamın geldiğini bile zar zor fark ettim. Ona bakarken gözlerim alev saçıyor ona yapmak istediklerimi adeta vurguluyordu. Bileğimden tutulmam ile ona daha da kötü baktım.

"Bırak..."

Söylemeyi başardığım tek kelime ile öpülmeye başlandım. İşte yine başlıyordu. Beni dudakları ile esir alıyor, dokunuşları ile baştan çıkarıyordu. Bunu her zaman elde etmesi ise daha da sinirimi bozarken öfkeme öfke katıyordu. Aptal etkileşim sona erdiğinde ondan bir adım uzaklaştım, bakışlarım hala öfke doluyken onun kafasına atacak bir şeyim olmasını istiyordum. Neden dvdleri kırmıştım ki... Her birini onun kafasında kırmak daha zevkli olurdu. Ama ne yapalım? Belki onu ısırarak cezalandırabilirdim. Yani yapabileceğim başka ne vardı bulamamıştım. Tam harekete geçecekken onun kelimeleri ile durdum. Birde alay eder gibi bana soru soruyor iyice çileden çıkmama neden oluyordu. Yanağımı okşayan el ile yeni kelimeleri duydum. Yine söz dinlememi istiyordu. Hem de animeler için... Gerçi onları istediğim için ne isterse yapardım ama içimdeki dürtüye daha fazla engel olamayarak yanağımı okşayan eli kavrayarak kolunu sertçe ısırdım... Sonrasında da konuşmaya başladım.

"Sen... Sen pislik, adi, işgüzar, bencil, kendini düşünen, kötü bir canavarsın... Of! Evet o animeleri istiyorum hem de çok istiyorum..."

Öfkeli konuşmam dudağımın üzüntü ile büzülmesi ile son buldu.

"Animelere karşılık benden ne istiyorsun?"
Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePtsi Eyl. 29 2014, 00:16

Eve geldiğinde kızı düşündüğünden daha kötü bir krizin içinde bulduğunda bir süre durumu izlemeye karar verdi. Onun ne kadar daha bir çizgi film yüzünden ileri gidebileceğini merak ederken bu durumun düşündüğünden daha fazla işine yarayacağını fark edip sinsice gülümsedi. Aklındaki fantezi  yüklü düşünceler  Deamon’un bekleyişini işkence dolu dakikalara çevirdiğinden kısa sürede kendisini belli edip kızı öpmüştü. Geriye çekilip gözlerini onun gözlerine dikti. İstediklerini yerine getirebilmesine zemin hazırlamak adına birkaç cümle kurmuştu. Lea’dan bir şeyler duymayı beklerken kızın kolunu ısırmasıyla sinirle kıza baktı. Öfkesi benliğini ele geçirirken söylediği sözleri boş bakışlarla dinledi. Söylediği hiçbir zırvalığı önemsemeden kızı kolundan tutup sertçe duvara dayadı. Attığı küçük çığlığı umursamadı. Kurbanlarına kullandığı soğuk ses tonuyla Bunu ödeyeceksin… diyerek sertçe dudaklarına kapandı. Kızı serçe öpüyor bedenini baştan çıkartan sert dokunuşlarla keşfediyordu. Bir eli kızın kadınlığına gidip onu sertçe okşadı. Canını yaktığını bilse de kızın bundan garip bir zevk aldığı açıktı. Onunla bir süre daha oynayıp bedeninin hem vücudundaki morluklardan hem de emeline ulaşamadığından acı çektiğinden emin olduğunda geri çekildi.

Lea’yı izleyerekEğer bir daha böyle bir şey yapacak olursan çok daha kötüsünü yaparım. İnan bana işkence konusunda hayal gücümün bir sınırı yoktur. Dedi. Geri çekilip kıza daha fazla zarar vermemek adına birkaç tur attıktan sonra bara gidip bir içki kaparak başına dikti. İçmeye mola verdiğinde ağzını koluna silerek derin bir nefes aldı. Şimdi… O çizgi filmlerin devamını istiyorsan önce beni sakinleştirmek sonra da baştan çıkarıp birlikte olmak zorundasın. Dedi.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePtsi Eyl. 29 2014, 13:21

Öfkeden gözüm dönmüştü. Hiç bir şey yapamıyor olmak canımı sıkarken, Deamon'ın tavırları daha fazla sinirlenmeme neden oluyordu. O gelmeden önce ona zarar vermek için bir sürü yol düşünürken şu an aklıma gelen tek şey onu ısırmak olmuştu. Yaptığımın hata olduğunu ise biraz geç fark ettim. Onun itmesi ile duvara yapışırken sırtımın acısı ile çığlık açtım. Gözlerinde gördüğüm şey beni korkuturken dudaklarıma kapanan dudaklarla kalakaldım. Yine yapıyordu, beni öpüyordu ve tahrik ediyordu. Şimdiye dek hiç canımı yakmamıştı. Ama bu kez canım yanıyordu. Dokunuşları tenimi tahriş ederken, dudakları dudaklarımı acıtıyordu. Acı yüzünden gözlerim dolarken bacaklarımın arasındaki dokunuş ile yeniden çığlık attım. Bedenim hem acı çekiyor hemde garip bir şekilde tahrik oluyordu. İnlemeye başladığım anda hareketleri daha da hızlandı. Onu... Onu içimde istememe neden olmuştu, tüm o acıya rağmen. Birden bıraktığında ise alev bedenim sanki buz kesti. Sakinleşmeye çalışan adamı izlerken hem ağlıyor hemde bana yeniden dokunmasını arzuluyordum. Bu... Bu gerçekten berbat bir durumdu. Nefret ediyordum ama bedenim tanıdığı tek bedeni adamı istiyordu. Efendimin emirlerini duyduğum da derin bir nefes aldım. Çaresizliğim ve animelere bağlılığım ile köle durumuna geçtim.

" Emredersiniz, efendim..."

Deamon'ı elinden tutup odamıza çıkardım. Yatağın kenarına oturmasını sağladığım da gözlerinin önünde yavaşça üzerimdekileri çıkardım. Kısa sürede sadece iç çamaşırlarım ile kalmışken bacaklarımı açıp kucağına yerleştim. Bakışlarındaki karanlık beni gerçekten korkutuyordu. Derin bir nefes alıp başını ellerimin arasına aldım.

"Sakinleş..."

Öfkesini belli eden dudakları yumuşakça öpmeye başladım. Bu tada alışmıştım, hoşuma da gidiyordu ve az önce de onun yüzünden canım acısa da tahrik olmuştum. Elim gömlek düğmelerini açıp göğsüne dokunduktan sonra ellerini kavrayıp göğüslerimin üzerine koydum. Dokunmasını istiyordum ama sertçe değil... Ellerini kendi ellerimle kontrol ederken dudaklarım yavaşça boynuna kaydı. Öpücüklerin arasında inlemeye başladım. Sonra sutyeni çıkarıp, çıplak göğüslerimi ona sundum... Elleri tenime değerken yeniden inledim... Zevk alıyordum ama hala canım yanıyordu. Az önceki dokunuşların oluşturduğu morluklar sızlıyordu.

"Lütfen nazik ol... Canım acıyor..."

Konuşmamdan sonra dudaklarım yeniden işe koyuldu. Tenini öpüyor az önceki öfkesinin yerine arzulu bir bedene sahip olması için uğraşıyordum.

Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeÇarş. Ekim 01 2014, 23:41

Kızın yaptığı ufak hata bütün sinirlerini alt üst etmişti. Saygısızlığa, aptallığa ve ne yaptığından bir haber canlılara tahammülü yoktu. Karşısındaki bu güzel varlığa kölesi olmasına rağmen şimdiye kadar hiç kötü davranmamıştı. Başından beri yaptığı tek şey onu anime,oyun ve diğer şeylerden mahrum ederek işkence etmekti. Şimdi ise gerçek bir acıyla tanışmasını sağlayacaktı. Onu duvara dayayıp itina ile ilgilendiğinde duyduğu çığlıklar hoşuna giderken karanlık bütün bedenini ele geçirmişti. Daha fazlasını istiyordu. Bedeninde yaralar açmak ve kanının akışını izlemek… Ama yapmadı. Onun ne kadar masum ve narin bir yaratık olduğunu bildiğinden kendisini zorlayarak geri çekip sakinleşmeye çalıştı.

Lea’nın yapabileceği işkencelere dayanamayacağını bildiğinden sinirle dişlerini sıkıp öfkesini bastırmaya çalışırken onun elinden tutup kendisini yönlendirmesine izin verdi. Ağlamasını umursamayarak yatağa oturduğunda gözlerini gözlerine dikti. Yaptığı her bir hareketi dikkatle izlerken önünde yavaşça soyunması ile derin bir nefes aldı. Kızın başını elleri arasına alıp söyledikleriyle soğukça Bunu sağla… dedi.

Kontrolü tamamen kıza bırakarak öylece durdu. Baştan öpücüğüne kayıtsız kalsa da seksi güzel ellerini göğüslerine koyup hareket ettirmeye başladığında ona karşılık verdi. Tenine kondurulan öpücükler yavaşça bedeninin alev almasını sağlarken o da ufakta olsa oyuna dahil olmuştu. Kızın uyarısından sonra onu iyileştirip iyileştirmemeyi düşündü. Bunun ona büyük bir iyilik olacağına karar verdiğinde morlukların sadece bir kısmını iyileştirip acısını hafifletti. Siniri hala geçmediği için geri çekilip ona bakarak Beni tamamıyla sakinleştirmek istiyorsan bundan daha fazlasını yapmak zorundasın… dedi. Seksi bedenine göz gezdirdikten sonraUfak bir ip ucu. Seksiliğini kullan dedi.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeCuma Ekim 03 2014, 10:32

Adamın hoyratça dokunuşları yüzünden bedenim hala acı çekiyordu. Tabi tek neden bu değildi. Baştan çıkan bedenim öğrendiği şekilde adamı arzuluyor ve amacına ulaşamadığı içinde canını yanıyordu. Adamın önünde soyunup kucağına oturduğumda sakinleşmesini dile getirsem de duyduğum komut henüz çok işim olduğunu gösteriyordu. Çıplak bedenimi kullanarak, onu etkilemeyi denedim. Bedenimdeki sızı adamın yeni dokunuşları ile kendini belli ederken bunu dile getirdim. Çünkü morluklar canımı yakıyordu. Morlukların bazılarının artık acımadığını fark ettiğimde onun bir şey yaptığını bilsem de sesimi çıkarmadım. Duyduğum ip ucu ile kısa bir süre düşündüm. Ne yapabilirdim? Ayağa kalkıp adamın önünde  durdum.

"Yanlış yaparsam, lütfen söyle..."

Adamın yüzünü göğüslerime doğru çekerek onların sıcaklığını hissetmesini sağladım. Uçlarını dudaklarına sürtüp adeta emmesini isterken adamın birini ağzına alması ile inledim. Diğer göğsümü de ona sunup yeniden uzaklaştım. Göğsüne öpücükler kondurup pantolonu çözmeye başladığımda artık içimdeki merakın ve ateşin beni yönetmesine izin verdim. Adam önümde çıplak kaldığında ilk gün korktuğum ve şu an oldukça küçük duran canavara dokundum. Ellerim onun üzerinde gezerken dudaklarım göğsünden aşağıya doğru inmeye devam ediyor, öpücüklerin arasında dilimi kullanıyor yavaşça ısırıyordum. Ellerimin arasında yavaşça büyüdüğünü hissettiğim şey ise dikkatimi bir süre çekip ona odaklanmama neden olurken dudaklarımla tadına bakmaya başladım. Tadını bir süre çıkartıp onu yatakta geriye düşürerek uzanmasını sağladım. Üzerimde kalan son çamaşır ayaklarımın dibine düşerken adamın üzerine yerleştim. Az önce dudaklarımdan nasibini alan sertliği olmasını istediğim yere yönlendirirken bir kaç kez başarısız olsam da sonunda onu içime aldım. Adamın omuzlarını kavrarken tırnaklarım tenine battı. Dudaklarımdan inlemeler dökülürken bedenimin yönetiminde hareket etmeye başladım. Yukarı aşağı hareket ederken kendimi kaybetmiş, inliyor, tırnaklarım kontrolsüzce daha sertçe tenine batıyordu.  Dudaklarımdan dökülen  inlemeler artarken adamında hırıltılarını duymaya başladım. Hoşuna gittiğini umuyordum. Yorulduğumu hissettiğimde başım boynuna düşerken hareketlerimin aralasında adını fısıldadım.

"Deamon..."

Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePaz Ekim 05 2014, 23:38

Karanlık kızın kucağına oturup sakinleşmesini söylediğinde gözlerinde okunan tek şeydi. Aklı sadece işkence yöntemlerine çalışıyor, tarifi mümkün olmayan bir şekilde kan istiyordu. Bu isteklerini karşısındaki cadıya uygulamamak için çabalıyor olmasının tek nedeni ise onun  henüz ölmesini istemediğindendi. Sevgili oyuncağını sevmişti. Kendisini baştan çıkarmaya çabalarken canının acıdığını söylediğinde ise onun işine daha iyi odaklanabilmesi açısından acısını azaltmıştı. Küçük kölesi lea’nın sözleri üzerine Yapmamaya çalış… dedi. Bir hatayı daha kaldıramayacağının bilincinde kendisini kıza bıraktı. Onun bedenini yönetmesine izin verdi. Ağız sulandıran dolgunluklarının tadını çıkarırken bu işin devamını merakla bekliyordu. Karşısındaki çocuksu cadı tarafından soyulurken sessizce ona bakıp hissiz bir şekilde gülümsedi. Bütün bu dişiliğinin nedeni onun asla değer vermeyeceği çizgi filmler içindi… İronik diye düşündü. Erkekliğinde hissettiği dokunuşlar bedenindeki öpücük ve ısırıklarla baştan çıkarırken dudaklarıyla sertliğine yaptıkları deli etmişti. Bu durum gittikçe hoşuna gitmeye başlamıştı. Öfke yavaş yavaş yerini arzu ve tutkuya bırakırken bedenini tamamıyla kıza bıraktı. İtişiyle yatağa düştüğünde üzerine çıkan kızla çapkınca gülümsedi. İçine girdiğinde duyduğu keyif en üst seviyede olduğundan kontrolü eline alıp canının istediği şekilde onunla olmak istese de kızın yapabileceklerini görmek istediğinden kendisini sıktı.

Cadı üzerinde hareket etmeye başladıktan kısa süre sonra hırıltı şeklindeki inlemelerine engel olamıştı. Kızın kalçalarını yoğurarak zevk’in içinde boğulurken onun boynuna düşen başıyla yerlerini değiştirip lea’yı altına alarak hızlandı. Dudakları kızın dudaklarını arsızca sömürürken elleri o harika bedeni keşfediyordu. Sert ve hızlı git gellerle hazzın doruklarına ulaşıp onunla birlikte tatmin olduğunda kendisini yana atıp kızı kollarına çekti. Nefesini düzenlemeye çalışırkenHarikaydın bebeğim… Ama ben daha doymadım… Aklımda harika bir fantezi var kedi kızım olacaksın dedi. Bir büyüyle onun üzerine kostümünü giydirdikten sonra gözlerine bakarakBu durumun biraz tadını çıkardıktan sonra o çok istediğin animelerin devamına kavuşmuş olacaksın ama önce hayal gücünü geliştirip az önce yaptığın şeyin biraz daha farklısını yapmak zorundasın diyerek odada bir büyüyle müzik açtı.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePtsi Ekim 06 2014, 16:40

Merakım ve istediğim animeler için adamı baştan çıkaracak her yolu denemeye başladım. Onun tadı istemesem de başımı döndürüp bedenimi alev aldırırken animeler çoktan aklımdan uçup gitmişti, aslında... Onun tadını çıkarırken daha çok merak beni kontrol ederken elimdeki sertliği bile korkmadan öpmüş ve sonunda onu içime almıştım. Haz dolu inlemeler dudaklarımdan dökülürken bacaklarım yorulduğundan bir süre sonra Deamon'ın üzerine yığıldım. Yerlerimiz değiştiğinde hızla içime girişleri yüzünden çığlıklar atıp inlerken ellerim erkeğin bedenini sarmış onu daha fazla kendime çekmeye başlamıştım. Sonunda tatminlik bedenimi ele geçirdiğinde Deamon'a daha sıkı sarıldım. O anı tarif edemiyordum, sanki yaşama sebebim oymuş gibi ona sıkıca sarılıyordum. Onun kollarında dinlenirken duyduklarımla ona döndüm.

"Doymadın mı? Fa... Fantezi? Kendi kız?"

Anlamsız bakışlarımla ona bakarken çıplak bedenime giydirilen kıyafetle üzerime baktım. Üstümü kapatmayı bile beceremeyen kıyafeti incelerken popomda gördüğüm kuyruk ile ayağa kalktım. Kendimi aynada incelerken aklıma komik diye izlediğim ecchi animelerdeki kızlar geldi. Deamon hayal gücümü istemişti ve bende bu güç yeterince vardı. Çalan müzik kulaklarımı doldururken yatağa çıktım. Dört ayak üstünde bir kedi gibi ona yavaşça ilerleyip dudaklarına ateşli bir öpücük kondurup geri çekildim.

"Hayal gücü diyorsan bende bundan yeterince var..."

Yataktan inip aklıma gelen her şekilde dans ettim. Önce ayakta ellerim bedenimi okşarken arada kuyruğum ile oynayarak... Sonra dört ayak üzerinde ona popomu sallayarak dans etmeye başladım. Tuhaftı ama eğleniyordum. Bana oyun gibi gelen bu dans cadıyı baştan çıkarıyor olmalıydı. Çünkü sertliğin yavaşça oluşmaya başladığını fark ettim. Onu yataktan kaldırıp ayak ucuna doğru çekip bir kedi gibi başımı dizine koydum. Nefesim tenini gıdıklarken seksi tatlı bir şekilde miyavlamaya başladım. Sonrasında sertliği dudaklarımın arasına alıp bir süre emdim. Saçlarımı kavrayan el doğru yolda olduğumu gösterirken onu en haz dolu yerde bırakıp ayağa kalktım. Arkamı dönüp bir süre dans ederek popomu göğsüne doğru sürtüp önümü dönmeden kucağına yerleştim. Ellerini kavrayıp göğüslerimin okşanmasını sağlarken hafifçe kıkırdadım.

"Yaramaz kedinizi beğendiniz mi? Efendim..."

Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeÇarş. Ekim 08 2014, 01:21

Lea’nın kendisini sakinleştirmek için yaptığı her şeyin sonuna kadar tadını çıkartırken onu biraz zorladığında yapabileceklerinden hoşlanmıştı. Bu ileride ceza ödül yöntemiyle çok daha farklı şeyler yapabileceklerini aklına getirirken kızın bu duruma alışması garip hissettirmişti. Acaba ileride kendiliğinden isteyerek dudaklarına kapanacak kıvama gelir mi sorusuyla uğraşmayı bir kenara bırakıp tatlı cadı hazır her istediğine itirazsız uymanın yanında kendiliğinden ekstra bir şeyler yapıyorken fantezi denemeye karar verdi. Daha birkaç dakika önce harika bir sevişme yaşamış olsalarda o henüz doymamıştı. Bunu dile getirip kıyafetini giydirip gerekli olan ortamı sağlayarak müziği açtı. Kızın şaşkınlıkla kendisini incelemesi yüzünde alaycı bir gülümseyiş oluşturdu. Onun duruma alışma evresini izlemek eğlendirmişti. Onun dört ayak üstünde yatağa gelmesi bakışlarını değiştirirken öpücüğüne karşılık verdi. Cadının geri çekilip söylediklerine gülümseyerek Öyle olmasını umuyorum. Dedi.

Bu sözlerine hırs yapan cadının yataktan kalkıp seksice dans etmesini izlerken yaptığı her hareket tahrik olmaya başlamasını sağlarken kızın bedenini yönetmesine yine izin verdi. Kızın miyavlaması tatlı gelirken erkekliğiyle yakından ilgilenmesi kontrolünü kaybettirdi. Saçlarını kavrayıp bir müddet tadını çıkardıktan sonra zorlukla onu bırakıp oyuna devam etmesini istedi. İçinde ona sertçe sahip olmak isteyen canavarı dizginlemek için büyük uğraşlar verirken kızın kucağına yerleşip göğüslerini okşatması sabrının sınırında gezinin deamon’un harekete geçme kararı almasını sağladı. Duyduklarına cevap vermek yerine kızı yere domaltıp bir büyüyle onun üzerindekilerden kurtularak sertçe içine girdi. Harekete başlamadan önce Çok beğendim güzelim… dedi. Sert vuruşlarla hareket etmeye başladığında kızın sırtına tatlı öpücükler kondurdu. Elleri göğüsleriyle acı verici ama aynı zamanda tatlı bir şekilde okşayarak onu baştan çıkartırken ritmini arttırdı. Kızın iniltileri çığlıklara dönüşüp tatmin olduğunda o henüz bunun kıyısında bile değildi. İçinden çıkıp kızı yere yatırarak yeniden içine girip dudaklarına kapandı. Hareketlerine devam ederken o yumuşak tenini,seksi vücudunu keşfe çıktı. Lea’yı birkaç kez daha tatmin ettikten sonra sonunda kendisini daha fazla tutamayarak oda kızla birlikle tatmin olup yorgun bedenini yana attı.

Seksi kölesini kolları arasına alıp soluklanırken ellerini amaçsızca saçlarında dolaştırdı. Bunu neden yaptığını bilmiyordu sadece o an bunu istemiş ve gerçekleştirmişti. Cadının gözlerine bakarak Hayal gücüne bayıldım bebeğim… Ara sıra bunu kullanalım dedikten sonra bir büyüyle animelerin devamını oluşturdu. Derin bir nefes alarak İşte sana söz verdiğim çizgi filmler. Ben evdeyken izlemen yasak. Dışarıda olduğum sürede istediğin kadar onlarla takılabilirsin. Dedi.
Serenity Lea Flair
Cadı
Cadı
Serenity Lea Flair

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimePerş. Ekim 09 2014, 14:40

Şu an adamı neden baştan çıkardığımı bilmiyordum. Animeler, merak, beğenme... Bunlardan hangisiydi? Belkide hepsi ya da hiç biri... Üzerimdeki kedi kostümü ise hoşuma gitmişti. Colsplay yapmış gibi hissederken seksi baştan çıkarıcı hareketlerimi sürdürüyor, cadıyı çılgına çeviriyordum. Göğüslerim dokunulmak istediğinde kucağıma yerleştiğim adamın ellerini kavrayarak bunu sağladım. Sıkılmaya başlayan göğüslerimle dudaklarımdan memnun mırıltılar döküldü, tıpkı okşanan bir kedi gibi... Cadının kucağından kendimi yerde bulduğumda dört ayak üzerindeydim. Popomu hafifçe salladığım anda ise çıplak kalmış dahası onu sertçe içimde hissetmiştim. Attığım çığlığın ardından onun her sert hareketi ile inlerken daha çok ıslanıyor, tatmin dolu mükemmel ana daha da yaklaşıyordum. İlk tatmin duygumun ardından altına geçtiğimde onu yeniden içimde hissettim. Hareketlerin devamı beni daha fazla ateşlerken dudaklarıma kapanan cadının dudaklarını ısırmaya başladım.

"Evet... Evet... Devam et..."

Kendimi kaybetmiştim. Sadece devam etmesini istiyordum, asla durmamasını... Terle kaplı bedenlerimiz sonunda tatmin olduğunda nefes almanın nasıl olduğunu hatırlamam biraz zamanımı alırken kendimi onun kolları arasında buldum. Deamon ile göz göze geldiğimde parmaklarım göğsünde daireler çiziyordu. Duyduklarımla seksi bir şekilde kıkırdayıp sonraki kelimeleri ile bir an durdum. Animeler onları tamamen unutmuştum. Deamon'ın üstüne çıkıp dudaklarına ateş ve tutku dolu bir öpücükle kapanıp bir süre tadını çıkardım.

"Animeler tamamen aklımdan çıkmış... Teşekkür ederim ve tamam sensiz izlerim... Şu an sen evde olduğuna ve animeleri izleyemeyeceğime göre... Birlikte banyo yapalım mı? Efendim..."
Deamon Clades
Cadı
Cadı
Deamon Clades

MesajKonu: Geri: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü   Buz Dağının Görünmeyen Yüzü Icon_minitimeC.tesi Ekim 11 2014, 00:03

Kızın ilk baştakilerden daha farklı davrandığını son dakikalarda fark etmiş ama ses çıkarmamıştı. Çocuksu kişiliğin içinden onun arzu ve isteklerine karşılık veren güzel bir cadıya dönüşmüştü. Bu deamonu memnun ettiğinden dolayı onu daha fazla bekletmemek adına gecenin başından beri onlar için yaptırmadığını bırakmadığı animeleri bir büyüyle oluşturup bunu kelimelere döktü. Sonunda çok istediği o şeylere sahipti. Kızın sevinç naraları atmasını beklerken karşılaştığı tepkiyle şaşkınlıkla ona baktı. Dudaklarına kapanan dudaklara tutkuyla karşılık verdi. Elleri yorgun olmasına rağmen kızın baştan çıkaran bedeninde kısa süre dolaştı. Lea’nın geri çekilip söyledikleriyle tek kaşını kaldırıp ona bakarak Hım… Demek onları unuttun. Bak bu şaşırtıcı ama güzel bir gelişme diyerek gülümsedi.

Ona küçük bir öpücük verip geri geçilerek ‘Birlikte banyo güzel fikir’ diyerek onu kucaklayıp
banyoya götürdü. Önce kızı özenle yıkadı. Daha sonra da kendisiyle ilgilenip birlikte kurulandıktan sonra üstlerine bir büyüyle gecelik ve pijama giydirip yatağa geçerek kızı da kolları arasına aldı. Derin bir nefesle kokusunu içine çekerek Tadın gün geçtikçe daha da güzel geliyor lea… Böyle giderse sanırım seni bırakmayacağım dedi. Kız ona karşılık bile veremeden uykuya dalmıştı. Bir süre birine sarılı durmanın verdiği garip hisle boğuşsa da çok geçmeden deamonda uykuya teslim oldu.

Buz Dağının Görünmeyen Yüzü
1 sayfadaki 1 sayfası