Kaçırılan Kardeş Mm-3_zps38d4803f
Kaçırılan Kardeş Mm-3_zps38d4803f
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kaçırılan Kardeş

+2
Kat Giulio
Scarlett Demon
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Phebelerta Noé Drungeon
Cadı l Müzik ve Psikoloji Profesörü
Phebelerta Noé Drungeon

Lakap : Phebe, Turunç, Kızılak

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimePtsi Kas. 17 2014, 13:55

Phebe aydınlık tarafta hareket eden bir cadı olmasına rağmen, Morgana'nın müritleri tarafından aklı çelinmiş ve sonrasında da kaçırılıp götürülmüş bir kardeşi var. Genç kadın kardeşine normal kan bağının getireceğinden  çok daha büyük bir bağlılık ile bağlanmış ve  üstelik ona karşı müthiş bir sorumluluk duygusu duyar her zaman. O karanlık tarafından çekilip kendinden koparıldığı zaman ne yapacağını, kimden yardım isteyeceğini şaşırdı, onu delirtecek kadar ağır bir "en yakınını kaybetme" psikolojisi altında ezildi. Şimdi toparlanmış olmasının tek sebebi, yanmakla yıkılmakla işlerin çözülemeyeceğini anlamış olması ve kardeşini ancak yeniden güçlü haline dönerek kurtarabileceğini bilmesi.

İşte burada da rp arkadaşı gerekiyor bana Very Happy Özel güçleri sayesinde kardeşimin yerini tespit etmeye çalışabileceğimiz sihirbazlar, bu yolda Phebe'ye destek olabilecek periler varsa ve başlığa yazarlarsa çok memnun olurum. Kardeşi birkaç yıldır kayıp ve Phebe kime güveneceğine emin olamadığından derdini kimseye açamıyor, o yüzden bir yardım elinizi alırım Razz
Scarlett Demon
Sihirbaz
Sihirbaz
Scarlett Demon

Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimePtsi Kas. 17 2014, 23:00

Kurgun güzelmiş dahil olmak isterdim Very Happy ama karakterin başı belada benimde başım belada ders çalışmalıyım ama rp yapmak istiyorum T.T
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 00:04

Sınav zamanı önce ders sonra rp tabii Very Happy Geçen hafta ben de yaşadım maalesef ama başın rahatlayınca beklerim valla Very Happy
Scarlett Demon
Sihirbaz
Sihirbaz
Scarlett Demon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 00:40

Haklısın T.T bu arada ünlünü çok merak ediyorum adı ne yahu o.o ünlü başvurusu da yapmamışsın o.o artık vizelerden sonra takılırız seninle Cool
Diana Maurice
Cadı
Cadı
Diana Maurice

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 12:17

Ah kuzen pek denedimdi biliyon paçayı zor kurtardım azgın Morgana'dan Very Happy
Kat Giulio
Sihirbaz
Sihirbaz
Kat Giulio

Lakap : Zehirli Sarmaşık

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 14:14

Yeni doğum yapmış bir sihirbaz işine yararmı Very Happy Fransisco izin verirse aileyede dahil olcam sanırım Sad
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 14:34

Valla Scarlet ünlüyü ben de bilmiyorum bir fotoğrafçının sayfasında gördüm beğendim o yüzden elimde başka fotoğrafı da yok zaten Very Happy Sınavlar hemen bitsin de rplere akalım seninle

Bakalım benim kardeş de kurtulabilecek mi Fro Razz Aaa Kat yengem de gelmiş hoşgelmiş, ailecek tarzını çok beğeniyoruz, hayırlı olsun sen doğum mu yaptın yahu? Ben nerelerdeydim insan bir tebrik etmeye gelmez mi ya ayıp etmişim Crying or Very sad
Scarlett Demon
Sihirbaz
Sihirbaz
Scarlett Demon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 14:47

Çok güzelmiş kız ya ah ah akalım akalım da bitmiyor bu sınavlar daha bu işin gelecek haftası var T.T
Kat Giulio
Sihirbaz
Sihirbaz
Kat Giulio

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 14:54

Fransisco beni kendine alırsa bayan armani olursam gelirsin benden haberin bile yok yani Sad evet ikizlerim oldu benim. Gerçi hamileyken kuzenin onları öldürecekti Evil or Very Mad
Diana Maurice
Cadı
Cadı
Diana Maurice

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 15:02

ne cnymi buFransisco franceska olasım geldi Very Happy
Kat Giulio
Sihirbaz
Sihirbaz
Kat Giulio

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 15:09

;Ah fransisco ah Sad Phebe kuzenine bir şey de ya :/ belki seni dinler bebeklere babalık edeceğine sayesinde iki tane anneleri olacak Twisted Evil Evil or Very Mad
Diana Maurice
Cadı
Cadı
Diana Maurice

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 15:17

hiç güleceğim yoktu KAt Very Happy
Kat Giulio
Sihirbaz
Sihirbaz
Kat Giulio

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 15:31

Yalan mı vicdansız Very Happy
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 15:56

Anaam ikiz mi doğurdun sen, hey maşallah Very Happy Valla bebeklerle bir rpni alırım bir ara Kat Very Happy Fro'yu da buradan kına kına kınıyorum, niye öldürecektin gül gibi bebekleri sen Suspect

Scarlet bu da gelir bu da geçer, benim temennim sınavlar geçsin ama geçirmesin idi... Umarım senin de sloganın budur Very Happy Bittiği an rpye dalarız direk, bool bol başarılar olsun sana What a Face
Diana Maurice
Cadı
Cadı
Diana Maurice

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 16:04

Güzel olur bir rp yapılsa. Kaçırılan kardeşin erkek mi kız mı?
Scarlett Demon
Sihirbaz
Sihirbaz
Scarlett Demon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 17:22

Yapalım yapalım rp yapalım Very Happy harbiden kardeşin kızmı erkek mi acaba Very Happy neyse ben derse kaçar T.T
Kat Giulio
Sihirbaz
Sihirbaz
Kat Giulio

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 20:09

Yaparız rp phebe sen iste
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 21:23

Çok güzel olur hepinizle rp yapmak çok isterim. Valla cinsiyet belirtmeme sebebim benim de tam karar verememiş olmam.. Ama kız olsa iyi olur gibime geliyor, kız bu kız Very Happy
Lucien Whittmore
Avcı
Avcı
Lucien Whittmore

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 21:30

Kız olsa alırım bir dal 3:) Very Happy
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 22:28

Alamazsın dal mal ben kardeşimi kurtarayım derken avcılar çökecek üzerine gül gibi kızın vahey vahey  Razz

Ama onu kaçıranlardan biri olmak istersen kurguma beklerim What a Face
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 22:32

Very Happy ben el atsammı bu işe ya gerçi phebe seni dövcem
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 22:42

Dövme anam dövme Phebe çok tatliş olacak, kendini sevdirecek daha sana, sık yanağını vur enseye böyle sempatik bir şey olacak Very Happy

Phebe şimdi senin kardeşini kaçıran kişi olabileceğini düşünüyor, seni gözlüyor. Bak şeye ne dersin, onun kardeşi senin eski sevgililerinden biri olsa mesela. Ama böyle pislikli değil, cidden aşıkmışsınız falan böyle yıllar önce. Sonra kız da karanlığa bulaşır gibi olunca sen zarar görme diye seni aldatmış gibi falan yapabilir ya da hiç haber vermeden hayatından çıkıp gidebilir. Sonuç olarak sen ondan nefret edersin. Sonra hiç bilmeden ablası ile tanışıyorsun(tanıştın bile Very Happy ), işte arada aşk maşk olursa bir de üzerine Phebe'nin kız kardeşini bulursak curcunayı düşünsene oha süper olmaz mı Very Happy
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 23:13

he oldu namıdeğer aşk üçgeni Very Happy ortada ben kız kardeşler arasında fantezik açıdan güzel fikir Razz beğendim birden xD
Phebelerta Noé Drungeon
Phebelerta Noé Drungeon

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 23:28

Fantezik açı kurma iki dakka bee Very Happy Hoşuna giderse yapılabilir aslında düşün sen bir
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Kaçırılan Kardeş Empty
MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kardeş   Kaçırılan Kardeş Icon_minitimeSalı Kas. 18 2014, 23:36

Düşündüm kararımı verdim yere bakan yürek yakan kardeşlerin arasını bozan simon Razz tuttum ben Razz

Kaçırılan Kardeş
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki