| Kaçırılan Kardeş | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Phebelerta Noé Drungeon Cadı l Müzik ve Psikoloji Profesörü
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 02/11/14 Lakap : Phebe, Turunç, Kızılak
| Konu: Kaçırılan Kardeş Ptsi Kas. 17 2014, 13:55 | |
| Phebe aydınlık tarafta hareket eden bir cadı olmasına rağmen, Morgana'nın müritleri tarafından aklı çelinmiş ve sonrasında da kaçırılıp götürülmüş bir kardeşi var. Genç kadın kardeşine normal kan bağının getireceğinden çok daha büyük bir bağlılık ile bağlanmış ve üstelik ona karşı müthiş bir sorumluluk duygusu duyar her zaman. O karanlık tarafından çekilip kendinden koparıldığı zaman ne yapacağını, kimden yardım isteyeceğini şaşırdı, onu delirtecek kadar ağır bir "en yakınını kaybetme" psikolojisi altında ezildi. Şimdi toparlanmış olmasının tek sebebi, yanmakla yıkılmakla işlerin çözülemeyeceğini anlamış olması ve kardeşini ancak yeniden güçlü haline dönerek kurtarabileceğini bilmesi. İşte burada da rp arkadaşı gerekiyor bana Özel güçleri sayesinde kardeşimin yerini tespit etmeye çalışabileceğimiz sihirbazlar, bu yolda Phebe'ye destek olabilecek periler varsa ve başlığa yazarlarsa çok memnun olurum. Kardeşi birkaç yıldır kayıp ve Phebe kime güveneceğine emin olamadığından derdini kimseye açamıyor, o yüzden bir yardım elinizi alırım | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Ptsi Kas. 17 2014, 23:00 | |
| Kurgun güzelmiş dahil olmak isterdim ama karakterin başı belada benimde başım belada ders çalışmalıyım ama rp yapmak istiyorum T.T | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 00:04 | |
| Sınav zamanı önce ders sonra rp tabii Geçen hafta ben de yaşadım maalesef ama başın rahatlayınca beklerim valla | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 00:40 | |
| Haklısın T.T bu arada ünlünü çok merak ediyorum adı ne yahu o.o ünlü başvurusu da yapmamışsın o.o artık vizelerden sonra takılırız seninle | |
|
| |
Diana Maurice Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 12:17 | |
| Ah kuzen pek denedimdi biliyon paçayı zor kurtardım azgın Morgana'dan | |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 422 Kayıt tarihi : 27/10/12 Yaş : 30 Lakap : Zehirli Sarmaşık
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 14:14 | |
| Yeni doğum yapmış bir sihirbaz işine yararmı Fransisco izin verirse aileyede dahil olcam sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 14:34 | |
| Valla Scarlet ünlüyü ben de bilmiyorum bir fotoğrafçının sayfasında gördüm beğendim o yüzden elimde başka fotoğrafı da yok zaten Sınavlar hemen bitsin de rplere akalım seninle Bakalım benim kardeş de kurtulabilecek mi Fro Aaa Kat yengem de gelmiş hoşgelmiş, ailecek tarzını çok beğeniyoruz, hayırlı olsun sen doğum mu yaptın yahu? Ben nerelerdeydim insan bir tebrik etmeye gelmez mi ya ayıp etmişim | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 14:47 | |
| Çok güzelmiş kız ya ah ah akalım akalım da bitmiyor bu sınavlar daha bu işin gelecek haftası var T.T | |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 14:54 | |
| Fransisco beni kendine alırsa bayan armani olursam gelirsin benden haberin bile yok yani evet ikizlerim oldu benim. Gerçi hamileyken kuzenin onları öldürecekti | |
|
| |
Diana Maurice Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 15:02 | |
| ne cnymi buFransisco franceska olasım geldi | |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
| |
| |
Diana Maurice Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 15:17 | |
| hiç güleceğim yoktu KAt | |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 15:31 | |
| Yalan mı vicdansız | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 15:56 | |
| Anaam ikiz mi doğurdun sen, hey maşallah Valla bebeklerle bir rpni alırım bir ara Kat Fro'yu da buradan kına kına kınıyorum, niye öldürecektin gül gibi bebekleri sen Scarlet bu da gelir bu da geçer, benim temennim sınavlar geçsin ama geçirmesin idi... Umarım senin de sloganın budur Bittiği an rpye dalarız direk, bool bol başarılar olsun sana | |
|
| |
Diana Maurice Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 16:04 | |
| Güzel olur bir rp yapılsa. Kaçırılan kardeşin erkek mi kız mı? | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 17:22 | |
| Yapalım yapalım rp yapalım harbiden kardeşin kızmı erkek mi acaba neyse ben derse kaçar T.T | |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 20:09 | |
| Yaparız rp phebe sen iste | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 21:23 | |
| Çok güzel olur hepinizle rp yapmak çok isterim. Valla cinsiyet belirtmeme sebebim benim de tam karar verememiş olmam.. Ama kız olsa iyi olur gibime geliyor, kız bu kız | |
|
| |
Lucien Whittmore Avcı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 21:30 | |
| Kız olsa alırım bir dal 3:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 22:28 | |
| Alamazsın dal mal ben kardeşimi kurtarayım derken avcılar çökecek üzerine gül gibi kızın vahey vahey Ama onu kaçıranlardan biri olmak istersen kurguma beklerim | |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 22:32 | |
| ben el atsammı bu işe ya gerçi phebe seni dövcem | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 22:42 | |
| Dövme anam dövme Phebe çok tatliş olacak, kendini sevdirecek daha sana, sık yanağını vur enseye böyle sempatik bir şey olacak Phebe şimdi senin kardeşini kaçıran kişi olabileceğini düşünüyor, seni gözlüyor. Bak şeye ne dersin, onun kardeşi senin eski sevgililerinden biri olsa mesela. Ama böyle pislikli değil, cidden aşıkmışsınız falan böyle yıllar önce. Sonra kız da karanlığa bulaşır gibi olunca sen zarar görme diye seni aldatmış gibi falan yapabilir ya da hiç haber vermeden hayatından çıkıp gidebilir. Sonuç olarak sen ondan nefret edersin. Sonra hiç bilmeden ablası ile tanışıyorsun(tanıştın bile ), işte arada aşk maşk olursa bir de üzerine Phebe'nin kız kardeşini bulursak curcunayı düşünsene oha süper olmaz mı | |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 23:13 | |
| he oldu namıdeğer aşk üçgeni ortada ben kız kardeşler arasında fantezik açıdan güzel fikir beğendim birden xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 23:28 | |
| Fantezik açı kurma iki dakka bee Hoşuna giderse yapılabilir aslında düşün sen bir | |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Kaçırılan Kardeş Salı Kas. 18 2014, 23:36 | |
| Düşündüm kararımı verdim yere bakan yürek yakan kardeşlerin arasını bozan simon tuttum ben | |
|
| |
| Kaçırılan Kardeş | |
|