Fantezi Kulesi Mm-3_zps38d4803f
Fantezi Kulesi Mm-3_zps38d4803f
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Fantezi Kulesi

2 posters
YazarMesaj
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimePerş. Nis. 23 2015, 15:48

Dün ciddi anlamda sınırlarımı zorlamıştım. Önce sürpriz konuğumuz Kathie'nin katılması ile yaptığım grup seksi, ardından Evanın harika tadı ile geçirilen zaman ve son olarak sürpriz konukla yaptığım sayısız seks... Bedenim tatmin yönünden oldukça doymuştu, diğer yandan yorgun olduğumu hissediyordum. Her ne kadar büyüler  olsa da bir nokta da onlar da işe yaramıyordu. Bedenimin normal yollarla dinlenmesine izin verirken yanımdaki kadına sarılarak uykuya daldım. Kadınların bir çoğunu kullan at tarzında kullanıyor olsam da bazı güzelleri birden fazla kullanmayı yadırgamıyor ilgimi sürdürüyordum. Bu yüzden Kathie'e duyduğum açlık beni şaşırtmıyordu. Üstelik bir haftalık anlaşmamız boyunca onunla yaşayacağım sayısız fanteziyi düşünürsek sıkılacağımı pek düşünmüyordum. Rüyam bile cadı ile ilgili çeşitli fantezilere ev sahipliği yaparken gözlerimi açtığımda benim pekte ufak olmayan arkadaşımın sertliğini hissettim. Buda demek oluyordu ki Kathie ile mesai biraz erken başlayacaktı. Kafamı hafif kaldırarak kızın geceliğinin askılarını indirerek göğüslerini ortaya çıkardım. İki göğsünün ortasına dudaklarımı sürterken her iki göğsünü de okşamaya başladım. Ellerim aşağı inip kalçalarını kavradığımda göğüs uçlarını yalamaya başladım. Dilim sürekli olarak göğüs uçları arasında mekik dokurken denk gelen bir tanesini tamamen ağzıma alıp emmeye başladım. Kızın kıpırtısı uyanmaya başladığını gösterirken bir elim iç çamaşırının içine girerek ıslaklığını okşamaya başladı. Uyuyan bedeni benim için hazır olduğunu belli ederken yerimi alarak kendimi onun derinliklerine gömdüm. Aynı anda kızın gözlerini açtığını gördüğümde ona göz kırparken hareketsiz kaldım.

"Günaydın bebeğim. Daha önce böyle bir uyandırma servisi ile karşılaştın mı bilmiyorum. Ama Simon uyandırma servisi böyledir ve üstelik hizmetlerimizin devam ediyor"

Kızın göğüslerini okşarken dudaklarına kapandım. Hareketimi de seri bir şekilde hızlandırdım. Kız tatmin olurken hızımı bir an olsun kesmeden devam ettim. Cadı yeniden tatmin olduğun da ardından bende kendimi bıraktım. Kendimi yatağın diğer tarafına attıktan sonra gerindim.

"Hadi güzelim kahvaltı yapalım sonrasında seninle kulede işlerimiz var."
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Nis. 25 2015, 00:02

Yorgunluktan zorlukla nefes alırken simon adındaki cadının onu kollarına alması ile yerinde rahatsızca kıpırdadı. Onunla yapmak zorunda kaldığı anlaşma için içinden bir kez daha küfretti. Resmen gafil avlanmıştı ve bu acizliği yüzünden kendinden nefret ediyordu. Aldığı göreve bir kez daha lanet okuduktan sonra iç çekti. Güçleri ona geri dönmüş olsa da fazlasıyla yorgundu. Bu yüzden büyü yapmayı denememişti bile sadece son gücü ile ondan uzaklaşmaya çalıştı. İstememesine rağmen seksten son derece zevk almış olabilirdi ama bu onunla sarılıp uyuyacağı anlamına gelmiyordu. Üstelik bu mia için özel bir şeydi. Sadece birbirlerini gerçekten seven insanların yapması gerektiğini düşündüğü bir hareketti. Bu tür birlikteliklerinden sonra bu şey ona göre sadece normalde sevgi göstergesi olan bu hareketi değersiz göstermekten başka bir işe yaramıyordu fakat  kurtulmayı başaramayınca pes edip gözlerini kapayarak hiçbir şey söylememişti. Zaten seks denen şeyle bir problemi olmasa da bu kadar sık yapmaya alışkın olmayan bünyesi isyan edip saniyeler içinde onu uykunun huzurlu kollarına atmıştı. Rüyaları her zamanki gibi geçmişinin tozlu raflarından ortaya çıkan vahşet görüntüleri ile başlayıp hiç alışkın olmadığı bir fantezi dünyasına kayarken kıpırdadı. Uykuyu fazlasıyla seven biri olsa da bir şey onu uyanmaya zorluyordu. Tersi için uğraşsa da sonunda içini dolduran sertlikle nefesi kesilmiş bir şekilde gözlerini araladı. Kendine gelmeye çalışırken üzerindeki cadıya baktı.

Durumlarını tam anlamıyla idrak edemediği için hareket etmeye çalıştı. Bu denemesinin sonucunda ise sanki mümkünmüş gibi onu daha fazla derininde hissetmişti. Şoku üzerinden atmayı başardığında kaşlarını çatarak Uyandırılmaktan nefret ederim. Bu güne kadar bunu denemeye cüret edebileni olmamıştı… Tanrı aşkına sen nasıl bir adamsın böyle... Dün düzenlediğin seks partisinden sonra hala. diye isyan eden cümlesinin devamı onun dudakları ile kesilmişti. Öfkeden kudururken onun hareket etmeye başlamasıyla bedeninin kontrolünü kaybetti.

Öpücüğü karşılık verirken içindeki zarar verme dürtüsüne memnuniyetle boyun eğerek ellerini simon’ın bedeninde bir süre dolaştırdıktan sonra tırnaklarını tenine geçirdi. Kendisini kaybedip iki kez doyuma ulaştıktan sonra nefes nefese bir büyü mırıldandı. Yorgunluğunu üzerinden atıp yatakta doğrulduğu esnada duydukları ile gözlerini devirerekKulede öyle mi? Ne işimiz olduğunu pek merak etmediğim için sormuyoru dedi ve kendini duşa attı. Oldukça kısa bir banyonun ardından aşağı inip bir büyüyle kahvaltıyı hazırladıktan sonra masadaki yerini alıp kahvesini yudumlarken cadıya bakarak Afiyet olsun bay simon umarım boğazınızda kalır da sizden kurtuluruz demekten kendini alamadı.

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Nis. 25 2015, 16:15

Fantezi içerikli rüyam mesainin erken başlamasına neden olsa da bunu elbette umursamadım. Kız harikaydı ve bu haftayı ondan maksimum derece faydalanarak geçirecektim. Uyanan sinirli yüzüne bakarken, öfkeli kelimelerini işittim. Dudaklarına odaklanmışken dinlemek yerine tadına bakmayı tercih ettiğim dudaklara kapandım. Sonrasında kızın karşılığı ile güne harika bir seksle başlamıştım. Kathie banyoya giderken arkasından onun çıplak poposuna baktım. Peşinden gitmek istedim ama gidersem onu fayanslara dayamadan duramazdım. Diğer yandan açtım ve dahası aklımda kule ile ilgili fanteziler vardı. Cadının banyodan çıkmasından sonra kendimi banyoya attım. Giderken ardında bıraktığı kokusu genzimi doldururken aşağıdaki hareketlilikle içimden söylendim. 'Sakin ol dostum o bizim'. Banyoyu kısa tutarak altıma bir şort geçirip aşağı yürüdüm. Mutfağa indiğimde hazırlanan kahvaltının başına geçtim. Ağzıma peynir atarken kızın sözleri ile ufak bir kahkaha attı.

"Ah! Bebeğim bana sevgini bu şekilde göstermen ne kadar güzel. Beni tahrik ediyorsun."

Sözlerimi, bakışlarım desteklerken sofradaki reçel aklıma bir fikir getirirken yerimden kalkarak sandalyemi cadının tam dimine getirip oturdum. Önce parmağımı reçele daldırıp ardından bir büyü ile kızın üstünü çıkardım. Çıplak göğüs uçlarına reçel sürdükten sonra emmeye başladım.

"Mmm, reçel sahiden güzelmiş"

Ona göz kırpıp üstünü giydirirken kahvaltıya devam ettim. Aklımda olan değişik fantezi ile kızın yemeğini bitirdiğini fark ettim. Büyü ile ortalığı toplayıp kıza yaklaştım ve onu sırtıma alarak merdivenlere yöneldim. Bir elimde arsızca poposunu okşuyordu. Bana hiç bir büyü yapamadığı için gayet rahattım. Kuleye geldiğimizde kıza oldukça seksi hizmetçi kostümü giydirdim.

"Hadi bebeğim, ilk fanteziye başlayalım. Sen güzel hizmetçi ben ise senin arsız patronun seni güzelce taciz ettikten sonra becermek istiyorum, bebeğim."

Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeÇarş. Nis. 29 2015, 00:30

Sabah seksi ile başlamak zorunda kaldığı güne isyan ederek hiç istemese de yataktan kalkıp önce duşa attıktan sonra ayaklarını sürüye sürüye mutfağa indi. Yatakta pineklemek istese de o cadı uyanıkken bunu yapabileceğini sanmıyordu. Sevişme kendi isteği üzerine gerçekleşmiyordu evet ama ortada inkar edemeyeceği bir durum vardı. Bundan zevk alıyordu… Lanet olası cadı. Onun ne istediğini ya da buraya niye geldiğini umursuyor muydu ki? Hayır. Her şey kontrolü dışında planladığından çok uzak bir şekilde gerçekleşiyordu. Bu ise can sıkıcıydı. Sıkıntılı bir nefes alıp iştahla kahvaltı eden cadıya hiç tereddüt etmeden içinden geçenleri söylerken onu öldürme isteği ile dolup taştı ancak kendini tutmayı başardı. Caitlyn öncelikle onu ne olursa olsun yanında görmek istiyordu bu yüzden bunu denememeliydi ki zaten istese de yapamadığını sabahın köründe uyandırıldığında çarpmak istediği lanet sayesinde fark etmişti. Dalgınlıkla önündeki kahvesi ile ilgilenirken

Simon’ın sözleriyle  kendine geldi. Duyduklarını algılaması ile şok olmuş bir şekilde ona baktı. Terslemesinden gerçekten tahrik olduğunu gözlerinde gördüğünde elinde olmadan Yuh diye mırıldandı. Kendini laf sokmamak için tutmaya çabalarken Doyumsuz pislik. Diye ağzının içinde geveledi sözleri özellikle kısık sesle söylemişti. Kahvesinden bir yudum aldığı esnada onun sandalyeyi dibine çekmesi ile ufak bir öksürük nöbetine tutuldu. Cadıya kaşlarını çatmış bir şekilde bakarken bir anda üzerindekilerin yok olup göğüslerine reçel sürülmesi ile dondu. ŞaşkınlıklaN-Ne ya-yapıyorsun? diye sorduğunda duyduklarına cevap veremedi. Kendini onun omzunda bulduğunda toparlayıp çırpınarak Hey bırak beni… Ben taşıyabileceğin şeylerden biri değilim. Kendim yürüyebilirim lanet olası diye bağırsa da bir fayda etmedi.

Sonunda ayakları yere bastığında geldikleri yere göz gezdirirken üzerinde hissettiği büyüyle kendine baktı. Gördüğü kıyafet ağzını açık bırakırken duyduklarına inanamayarak Ne? diye sordu. Gözlerini cadının gözlerinden ayırmayarak Ciddi değilsin dimi? Evet anlaşmamızda günün uzun saatlerini çıplak geçirip eğlenmek vardı ama daha az önce seviştik. Ayrıca fantezi kısmı yoktu!!! Ben gözetmenlik için buradayım. Yapman gereken görevlerin falan yok mu? diye sordu.

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeÇarş. Nis. 29 2015, 22:54

Sabaha seksle başlamak... Koynumda tadı harika olan bir kadınla güne başlamanın en iyi yoluydu, bir nevi sabah sporu. Üstelik cadının tadı ah gerçekten çok hoşuma gidiyordu. Bu beğenim yüzünden kahvaltıda da uslu durmadım. Beni tersleyen dudakları ve baştan çıkarıcı sese karşı koymayı denemedim bile. Baktığım tatlı göğüslerin tadı ile duyduğum sözlere sadece kıkırdadım. Onun dediği hiç bir kelimeye cevap vermiyordum. Hatta onu sırtıma alıp götürürken bile itirazlarını görmezden geldim. Tabi bir nevi görmezden geldim, çünkü konuşmuyor olsam da her itiraz cümlesi ile tatlı poposuna bir tane şaplak atıyordum. Aklımdaki fanteziyi kıyafet ve kelimelerle açıklarken Kathie'in şaşkın yüzüne baktım. Tahrik edici kıyafeti zaten deli ediciydi, neredeyse oyundan vazgeçip kızı duvara dayamayı düşünmüştüm. Ama oyun isteyen yanım o anlık arzumun önüne geçti. Fantezileri her zaman sade bir sekse tercih ederdim. Elimin altında böyle güzel bir yaratık varken de olası fantezileri göz ardı etmeyecektim. İnanmayan surat ifadesi ile kızın konuşmasını dinledim. Dinlerken de gözlerim dudaklarından uzaklaşmamıştı. Bakışlarımla ciddiyeti gösterirken onun kolunu tutup bedenimle duvar arasına sıkıştırdım. Nefesim yüzünü yalarken dudaklarımı dudaklarına sürterek konuşmaya başladım.

"Bebeğim. Doyumsuz olduğumu anlamış olduğunu var sayıyorum. Elimin altında sen ve aramızda çıplak geçireceğimiz saatler için anlaşma varken bu çıplaklığı eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum. Hizmetçi ve patron fantezisi sadece bir başlangıç."

Ona tutkulu ve fazlasını istemesini sağlayacak bir öpücük verdikten sonra bir adım geri çekildim. Kendi üzerime de bir patron edasıyla takım elbise oluşturdum. Boynumdaki kravatı hafifçe gevşetirken, kravatla Kathie'i bağlayıp inlettiğimi hayal ettim. Düşüncesi bile kasıklarım da sızı oluşturacak türdendi. Ona göz kırparak konuşmaya yeniden başladım.

"Öncelikle görevim falan yok güzelim. Önümüzdeki bir hafta tek işim sensin ve söz verdiğin çıplaklıkları fanteziler eşliğinde istiyorum. Yok hayır dersen dün Eva ile birlikte olduğu gibi fantezilerime  bağlı ya da çaresiz halde katılırsın. Hem eminim Eva, seni yeniden görmek isteyecektir."
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeCuma Mayıs 01 2015, 18:49

Kahvaltının ardından onun omzunda kuleye çıkartılırken elinden geldiğince yürümek istediğini dile getirip cadıya bolca sövmüştü ancak çırpınışları hiçbir anlam ifade etmemişti. Cadının ona cevap vermek ya da istediğini yapmak yerine poposuna şaplak atması mia’yı daha fazla çileden çıkartmaktan başka bir işe yaramamıştı. Kulede duyduğu fantezi hakkında düşüncelerini dile getirirken ise öfkeli olduğu her halinden belliydi. Hala inanmakta zorlanıyordu. Bu yakışıklı ama sinir bozucu cadı bütün bu tutumuna rağmen ki bunun içinde kural tanımazlığı da vardı iyi taraftaydı. Şaka gibiydi… Derin nefesler eşliğinde terslenmekten tahrik olduğunu gördüğü adamla normal konuşup sorusunun cevabını alabilmek adına sesiz kalmaya uğraşırken kendini duvara dayalı bulmuştu. Duyduğu sözler nefesini keserken gözlerini onun gözlerine dikti. Dudaklarına değen tadını beğendiği dudakların etkisini yok saymaya çalışıyordu. Evet tadını beğeniyordu fakat o bu kadar sık sevişmeye alışık değildi. Yani hadi ama burada aklındaki düşüncelerden uzaklaşabilmek adına hafta da bir ya da iki kez seks yapan kişiden söz ediyorduk kimse mia’nın bu tempoya hemen ayak uydurmasını bekleyemezdi.

Dudaklarını aralayıp  Ben…    diye başlayan cümlesiyle hayatının gerçeklerini ortaya dökmeye kalktığında son sözlerle dondu.

Eva ismini duymak bile renginin solmasına yeterken  Lanet olsun tamam… O kızıl belayı benden uzak tut yeter ki. İstediğin bütün fantezileri gerçekleştirmeyi de kabul ediyorum.    Dedi. Cadı geri çekilip nefes almasını sağlayacak alan yarattığında bir süre olduğu yerde kalıp kendine gelmeye çalıştı. O lanet kadının adının yarattığı etkiyi üzerinden atmayı başardığında yüzünde ufak sahte bir gülümsemeyle simon’ın yanına gitti. Az önce gevşettiği kravatı düzeltmek bahanesi adı altında nefes almasını zorlaştıracak ölçüde sıkıp geri çekilerek  Temizliğe nereden başlamamı istersiniz efendim ?    diye sordu. Sesindeki duyguları bastırmakta zorlanıyordu. 

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02 2015, 19:14

Cadıya kıyafet sahiden yakışmış üstüne kasıklarımı sızlatacak kadar tahrik etmişti. Yine de oyun isteğimi bastırmadan bu işe devam ettim. Doyumsuz yanım iş başındayken Kathie'in gerçekten çok işi vardı. Aklımda yüzlerce senaryo varken hizmetçi kostümüne bile karar vermekte zorlanmıştım ama başlangıç olarak harika bir tercihti. Kız benden çok görevlerimi düşünür göründüğünde kısa bir süre düşündüm, sadece saniyelik. Cadıyı nasıl teşvik edeceğimi çok iyi biliyordum. Diğer yandan kabul etmese bile bir grup sekse daha itiraz etmezdim. Başka bir kostümü de Eva giydiğinde benim için her şey mükemmel olurdu. Üstelik kızıl hatunun buna itirazı olacağını hiç sanmıyordum. Onunla bir çok kostümlü fantezi denemiş ve her birinden oldukça fazla zevk almıştık. Üstelik cadı bir de Kathie'nin tadını beğenmişti. Emindim ki buraya geldiğinde benden çok onu taciz ederdi ve ben bu manzarayı izleyerek de tahrik olabilirdim.  Kathie'nin rengi gözlerimin önünde bir ton açılırken şeytani gülümsemem yüzüme yerleşti. Kızın sözlerini sessizce dinlerken üzerime atılan adımların keyfini çıkardım. Bana yanaşıp kravatımı biraz sıktığında derin bir nefes aldım. Bende bu kravatı bileklerine doladığım da aynı bu derece sıkacaktım. Kız rolüne uygun davranırken bende kalçasından kavrayıp onu biraz kendime bastırdım.

"Yerler gözüme fazla kirli göründü bence yerleri silmeye başla, dizlerinin üzerinde..."

Kız yine şaşırsa da eli mahkum yere eğildiğinde gördüğüm manzara ile kravatı tekrar gevşettim. O yerleri siler gibi yaparken bende onun arkasına eğilerek poposuna ufak bir şaplak atarak okşadım.

"Çok seksi bir hizmetçim var. Patronunu eğlendirmeye ne dersin bebeğim?"
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimePtsi Mayıs 04 2015, 01:09

Kızıl kabusun adını duyduktan sonra bedeni buz kesen mia içinden sessizce küfretmişti. O lanet cadıyı bir daha değil görmek adını bile duymak istemiyordu. Kendisine dokunurken kadının aldığı zevki görmüştü. Gözlerinde kathie’ye olduğundan emin olduğu o mide bulandırıcı arzuyu da… Eğer simon vakit verseydi muhtemelen tecavüz etmeye yeltenirdi. Tanrı korusun neyse ki öyle bir şey olmamıştı. Bunun başına gelme ihtimalini bile ortadan kaldırmak adına fantezileri kabul ettiğini dile getirdikten sonra yavaş yavaş onun istediği moda girerek oyunu başlatmıştı. Sorduğu soruya karşılık tadını beğendiği patronu bedenini bedenine yasladığında rolünün gereği işveli bir hizmetçi olarak şehvetle gülümsedi. Duyduğu istek yüzündeki gülümsemenin donmasını sağladı. Kendine gelmeyi başardığında Siz nasıl isterseniz efendim.Hemen temizliyorum. Diyerek yere eğilip kalçalarını hafif sallayarak yeri temizlemeye başladı.

Onunla sevişmekten zevk aldığı bir gerçekti ve fantezi denemek hoşuna gitmişti. Ama aynı zamanda sinirliydi. Poposuna atılan şaplak kaşlarının çatılmasını sağlarken duydukları ile derin bir nefes aldı. Dönüp sevgili patronunun eline vurarak Yerleri temizliyorum efendim. Lütfen uslu durun. Dedi. Evet fanteziyi kabul etmişti fakat kimse ona sırnaşık hizmetçiyi oynamak zorunda olduğunu söylememişti. Yani ona hitap şeklini koruduktan sonra istediği gibi davranabilirdi.

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimePtsi Mayıs 04 2015, 22:16

Kathie'i fanteziye ikna etmeye çalışırken aklıma gelen ilk isim Eva olmuştu. Rengi atan cadıyı şu an görse emin olduğum bir tek şey vardı kesinlikle dudaklarına yapışırdı ve yok yere ortaya başka bir fantezi çıkardı. Tecavüzcü Eva, masum Kathie... İzlemenin zevkli olacağı canlı bir fantezi gibi görünürken yüzümdeki ifade daha da sinsi bir hal aldı. Cadının kabulü ile fantezi başladığında önümdeki manzarayı bir patron edasında seyretmeye başladım. Poposunu her salladığında çamaşır tüm hatlarını belli ederken adeta beni davet ediyordu. Kravatı biraz daha gevşetip başımdan çıkardığımda bende tacize başladım. Tepkisi ile ilgili ona hiç bir şey söylemediğim için tepkisini merak ediyordum ve bu merak duygusu oyunu daha zevkli kılıyordu. Poposunu okşarken söylediğim sözlere takındığı tavırla gülümsedim.

"Yapma bebeğim, patron benim ve sen emirlerime uymak zorundasın..."

Cadının yanına çöktükten sonra onu tek bir hareketle yere uzatıp bileklerinden tuttum. Bileklerini birleştirip hızlı bir şekilde kravatla bağladıktan sonra üzerine eğildim. Kokusunu içime çekerek sinsice gülümsedim.

"Bir hizmetçi için fazla tahrik edicisin. Patronunu memnun etmek mi istersin? Yoksa zor yoldan sana sahip olmasını mı?"
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeCuma Mayıs 08 2015, 23:36

Kathie mia Taylor genelde fantezileri severdi ancak eva ile tehdit edilince işin zevkinden çok öfke kısmında kalmıştı. Kendini sakinleştirmeye çalışarak rolünün gereğince davranırken onun kravatını sıkmak bir parça olsun iyi gelmişti. Aklında simon’a istediğini vermezse olabilecekler dolanıp onu boğarken poposunda hissettiği dokunuş kendine getirdi. Maruz kaldığı taciz yavaş yavaş tahrik ederken arzusu ortaya çıktı. Dudaklarını şehvetle dişleyip işini yapmaya çalışırken duydukları ile nasıl davranması gerektiğini söylemediğinden zor hizmetçiyi oynadı. Eline attığı şaplak daha iyi hissettirirken kulaklarına ulaşan kahkaha ile gözlerini devirdi. Anlaşılan bu durum onu eğlendirmişti.

Cadının dediklerine gülümseyerek Haklısınız efendim. Ukala olsanız da patronumsunuz ve istekleriniz benim için emirdir dedi. Rolünün gerektirdiği ölçüde laf çarpmış olsa da saygısını korumuştu. Simon yere yanına çöktüğünde kendini saniyeler içinde yerde yatarken buldu. Üzerindeki cadının hapsettiği bilekleri ile kıpırdandı. Bu kadar yakın olmalarının neden olduğu arzu ile bilekleri bağlandığında hissettiği adrenalin kalp ritmini bozarken patronunun ile kararsız bir şekilde gözlerini gözlerine dikip yarım bir nefes aldı. Sesine hakim olmaya çalışarak İkisi de kulağa cazip geliyor… Ellerimin bağlı olduğunu düşünürsek sanırım işine bağlı masum hizmetçiyi oynamalıyım.Dedi.  

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09 2015, 15:25

Kathie'nin fanteziye katılması ile hareketleri ciddi ölçüde beni memnun etmişti. Şu an sürtük bir hizmetçi mi yoksa cici kız mı olmalıydı? Açıkçası karar veremiyordum. Kararsızlığımı Kathie elime vurarak bertaraf ederken onu bedenimin altına aldım. Kravatla bileğini bağlayıp başının üstünde tutarken göğüsleri gerilmeden yukarı kalktığı için daha bir ağız sulandırıcı göründü, oraya yaklaşıp dolgunluğa küçük bir öpücük kondurdum. Bu küçücük öpücük bile nefesimle karıştığı için kızı titretmeye yettiği için gülümsedim. Kızın son sözü ile ona göz kırptım. İşine bağlı masum kız kulağa hoş geliyordu ben ise seve seve sapık patron olabilirdim.

"İşine bağlı masum kızı çok tahrik edici buldum. Öyle devam edelim güzelim, bağlısın ve kaçamazsın. Sana istediğim her şeyi yapabilirim."

Başımı kızın göğüslerinin arasına bastırıp öpücükler kondurmaya başladım. Ara ara kıyafetin üzerinden onu ısırarak çığlık attırmayı ihmal etmiyordum. Bir elim aşağı kayıp kadınlığını okşamaya başladım. Çamaşırın üzerinden yaptığım bu dokunuş çamaşırını ıslatırken ufak bir hamle ile göğüslerini çıplak bırakıp uçlarını emmeye başladım. Sertleştiğimi hissederken aklıma bir fikir geldi ona tecavüz ediyordum. Ayağa kalkıp kemerimi pantolonumu ve çamaşırımı çıkarıp kıza yaklaştım. Saçlarından tutarak dudaklarını erkekliğime yaklaştırdım.

"Ağzını aç güzelim..."

Biraz tereddütlü olsa da yapması gerekeni bildiği için ağzına vermeye başladım. O emerken saçlarını daha sıkı tuttum. Bu fantezi gerçekten hoşuma gitmişti. İyice tahrik olduğumda onun dudaklarından sertliği uzaklaştırıp uzanmasını sağladım. Kıyafetin alt kısmını yırtarak sertçe içine girdim. Bu bir tecavüz olduğundan zevk almasını umursamıyordum ama yine de zevk aldığını her sert itmem de hissediyordum. Kathie tatmin olduktan sonra bende son bir itiş ile kendimi onun derinliklerine bırakıp bedenimi yana attım. Bir büyü ile kızın bileklerini çözdüm.

"Bu fanteziyi sevdim bebeğim acaba sıradaki ne olsa?"
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeCuma Mayıs 15 2015, 00:05

Kathie bedenindeki dokunuşlar yüzünden tahrik olduğu için bir süre sonra üzerindeki erkeğe dokunma ihtiyacı ile bileklerindeki kravattan kurtulmayı denedi. Normal yollardan başaramayacağını bildiğinden büyüye başvurmuştu. Bu da sonuç vermeyince ona sorduğu sorunun cevabı için düşünmesine gerek kalmadığını fark etti. Neler olacağı belliydi. Cadı sadece bunu onun dudaklarından duymak istediği için soruyordu. Derin bir nefes alma gibi bir aptallık yapıp onun egzotik kokusunu içine çektikten sonra cevabını dile getirdi. Duyduklarının ardından başını belli belirsiz evet anlamında sallayıp Lütfen bırakın beni efendim dedi. Simon ise cümlesine göğüslerini öpmeye başlayarak karşılık vermişti. Baştan çıkmaya başlayan bedeni ile hissettiği ısırıklarla çığlık atıyordu. Bu tahrikten çok ellerini çözemediği için gerilen vücudu, kızarmaya başlayan bilekleri ve ısırılmanın verdiği hafif acı yüzündendi. Kadınlığına olan ilgi ile dudaklarını ısırdı. Lanet olsun bu durumda olmak hoşuna gitmemişti ancak haz aldığı da bir gerçekti. Cadının pantolonunu çıkartışını izledikten sonra saçlarından tutulması ile yüzünü buruşturdu. Mia duyduklarını algılamakta zorlanırken tereddüt etti. Bunu yapmak istediği konusunda tereddütleri olsa da zorunda olduğunu hatırlayıp boyun eğdi.

Simon’ın yönlendirmesi ile erkekliği ile ilgilendikten sonra parçalanan iç çamaşırıyla rahatsızca kıpırdadı. Ona tam anlamıyla hazır olmadığı için sertçe içinde hissettiğinde çığlık attı. Canı acıyordu ama aynı zamanda zevkte alıyordu. Kendini kaybedip doyuma ulaştığında içinde hissettiği sıcaklık ile iç çekti. Yorgun bedenini dinlendirebilmek adına yerden kalkmayıp rahat edebileceği bir pozisyona geldi. Bilekleri çözüldüğünde bir büyüyle üzerine daha uygun bir kıyafet giydirip nefesini düzenlemeye çalışırken Sıradaki fantezi mümkünse senin bağlı olacağın bir şey olsun. Hem roller değişir değişiklik olur… Ama önce biraz mola istiyorum dedi. 

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Mayıs 16 2015, 23:50

Seksi hizmetçi fantezisi giderek daha güzel bir hal alırken, Kathie'nin masum hizmetçi seçimi içimdeki şeytanı oraya çıkardı. Bedenini sömürürken en sert halimle onunla uğraşıyordum. Erkekliğime beklenen ilgi onun tatlı dudaklarından verilirken saçlarını daha sert kavradım. Sonrasında ise tek yaptığım onu yerde sertçe becermek oldu. Ne bileklerini acıtan kravat ne de gerilen bedeni umurumdaydı. Tamamen kendimi o ana kaptırdığım da kızın tatmin olmasından kısa süre sonra kendimi serbest bıraktım. Yerde kendime gelmeye çalışırken tek düşündüğüm bir sonraki fantezinin ne olacağıydı. Tek sefer ile doymayacağım kesindi, biliyordum. Cadının sesi ile ona döndüğümde güzel manzaramı kapatan kıyafetler ile karşılaştım. Bu hiç hoş değildi. Onun çıplak bedeni ile göz ziyafeti yapmak varken gereksiz giysiler görüyordum. Kızın sözlerini düşünürken aklıma güzel bir fantezi geldi. Ama öncesinde bir büyü mırıldanarak odamdaki büyük küveti ılık su ile doldurup içine hoş kokulu jeller köpürttüm. Yan dönüp onun üstüne çıkıp gözlerinin içine baktım.

"Aklıma güzel bir fantezi gelmiş olabilirim güzelim ama madem mola istiyorsun mola ile ilgili aklımda güzel bir fikir var..."

Kızın üzerindeki gereksiz kıyafetleri parçalayıp dudaklarına kapandım. Bir süre öpüp, çıplak tenini okşadıktan sonra onu kucaklayıp odama götürdüm. Bedenimi küvete yerleştirip onu da kucağıma çektiğimde ellerim yine de rahat durmamış göğüslerini okşamıştı. Omzuna bir kaç öpücük kondurup kulağına ilerlerken parmaklarım göğüs uçları ile oynuyordu. En seksi sesimi kullanarak fısıldamaya başladım.

"Sıradaki fantezi ne olacak buldum. Sen deriler içinde sert bebeğim olacaksın ve ben yatağımda bağlı bir kurban... Yine de işkenceyi fazla uzun tutma bebeğim çünkü içinde olmak için can atıyorum."

Kısa süre daha suyun içinde kaldıktan sonra sudan çıkıp bedenimi kurutup altıma sadece şort giydim. Kızın üzerine ise deri kıyafet ve çizmeler oluşturdum. Kathie gözüme hoş görünürken üstüne atlamak tercihim olsa da fanteziyi hatırlayarak kendimi yatağa kelepçelerle bağladım.

"Başla bakalım sert kızım..."
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20 2015, 00:09

Bilekleri acıyordu ve yorgundu. Kendini toparlayabilmek için zamana ihtiyacı olduğundan büyü ile bedenini örtmek dışında pek bir şey yapmamıştı. Rahat bir pozisyonda kendine gelmeye çalışırken yeni fantezi sözcüğü şok etse de bunu çabuk atlatıp en azından olayı kendi lehine çevirmeye karar vererek isteğini dile getirdi. Fantezi kısmında kontrolü ona vermese bile en azından ara vermelerine ihtiyacı vardı. Nefesini düzene sokmayı başardığında hissettiği hafif acıları yok edecek bir büyü mırıldandı.Bedenindeki sızıların yok olmasının verdiği rahatlıkla derin bir nefes aldığında simon’ın üstüne çıkması ile dondu. Gerçekten bu kadar kısa sürede toparlanmış olamazdı değil mi? Olmamalıydı kathie henüz bunun yakınında bile değilken üstelik… Aklı bulundukları pozisyonla o kadar dağılmıştı ki onun söylediklerini algılaması biraz zaman aldı. Sözcükler sonunda anlam kazandığında dinleneceklerini duyduğuna sevinmişti ama bu kıyafetleri parçalanana kadar sürmüştü. Mola vereceklerini söylerken çıplak bırakıp dudaklarına kapanıyordu. Algıladığı tada karşı oluşmaya başladığı zaafı ile öpücüğe karşılık verdiğinde bedenindeki dokunuşlar yüzünden yorgunluktan cılız çıkan bir inleme dudaklarından döküldü. Cadı geri çekilip onu kucağına alarak banyoya götürdüğünde burnuna dolan kolular gülümsetti. Suya girdiklerinde ise bedenini ele geçiren sıcaklık uykusunu getirmişti.

Gözlerinin kapanmasını engellemeye çalışırken tenine kondurulan öpücükler kendine gelmesini sağladı. Kulaklarına ulaşan seksi ses tüylerini ürpertirken yeni fantezi hoşuna gitti. Kontrolün onda olmasını seviyor olması bir yana Simon’ın hiçbir şey yapamayacak olması oldukça cazip bir fikirdi. Gerçekten olmasa da gülümseyerek  Yeni fantezimizi sevdim. Bence eğlenceli olacak dedi. Üzerinde oluşan kıyafetlere kısa bir göz attıktan sonra yatağa yaklaşıp  Evet hazır mısın? diye sorarken ellerini teninde gezdiriyordu. Cadının onayını aldıktan sonra dudaklarını teninde gezdirip ara ara ısırarak ona tatlı bir işkence etmeye başladı.

Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20 2015, 23:09

Manzaramı kapatan yorgun ama seksi bebeğe bakarken bile yeniden sertleştiğimi hissediyordum. Böylesine doyumsuz olduğum zamanlar partnerlerin  oldukça iyi iş çıkardığı zamanlardı ve Kathie sahiden de hizmetçi olarak işini eksiksiz yapmıştı. Zaten sırf bu yüzden yeni fantezi de onu dinlemeye karar vererek bir plan yaptım. Gerçi yine de elim ayağım rahat durmuyordu. Çıplak bedenininden sular damlarken seksi olmak kesinlikle cadının suçuydu. Fanteziye başlamak için ayarlamaları yaptığımda kendimi yatağa bağladım. Maksimum zevk için Kathie'nin sınırlarımı zorlamasına izin vermem gerekiyordu. Bu biraz zor olacaktı, hele kızı deriler içinde önümde dolanırken... Kızın sözleri ile başımı sallarken bana yapacaklarını beklemeye başladım. Sert bebek olacağı için belki canımı yakardı. Mesela bir kırbaçla... Kırbaç... Bir fantezi de kesinlikle kullanmam gerekiyordu. Onu acı ve zevkten inletmek son derece tatmin edici olacaktı. Cadı dokunuşları ile beni baştan çıkarırken kafamı boşaltarak başka şeyler düşünmeye çalıştım en azından o anlık... Birden sert olup işi yarıda bırakmak istemiyordum. Üstümde kız hareket ederken bu planım biraz sekteye uğrasa da ağzımdan hırıltılar çıktıktan bir süre sonra Kathie'nin yüzüne baktım.

"Bebeğim sadece el ve dudak kullanmak zorunda değilsin, istersen sert olup canımı yak. Ama tekrar ediyorum ben tamamen tahrik olduğumda çözmesen de beni içine al yoksa bileklerim çözüldüğü anda kaçacak delik arasın."
Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Haz. 06 2015, 22:21

Altındaki bedene bakıp derin bir nefes aldı. Yapabileceklerinin bir sınırı yoktu aslında… Daha önce oyun istediği zamanlardan fazlasıyla deneyimliydi. Tek sorunu ne kadar ileri gitmesi gerektiğini bilmemesiydi. Göz ardı edilemeyecek bir gerçek vardı ki o da şuan ipler onun elinde görünüyor olsa da aslında tamamıyla oyunu simon yönetiyordu. Bu da onu kısıtlıyordu. Öpücük ve dokunuşlarını ara arada ısırıklarını kullanarak tahrik ederken duydukları ile sinsice gülümsedi. Kendini geri çekerek Bunu istediğinden emin misin?   diye sordu. Gözlerinde gördüğü kararlılık ile Peki şu andan sonra tamamıyla kendime göre oynuyorumdedikten sonra elinde oluşan hançeri cadının teninde gezdirip göğsünde ufak bir çizik açtı. Sonrasında orayı öpüp dilini yaranın üzerinde gezdirdikten sonra Hım tadını beğendim   dedi. O saniyeden sonra daha sonra olacakları düşünmedi. Sadece ama sadece kendi gibi davranıp anın tadını çıkardı.

Her zaman olduğu gibi bu seferde kontrolün onda olmasından faydalanarak eğlencenin dozunu biraz kaçırıp onun sınırlarını fazlasıyla zorladı. Kulağına dolan hırıltılı inlemelere tepkisi gülümseyip işine devam etmek olurken simon’ın ne istediği pekte umurunda değildi. Vüdunda açtığı diğer çiziklere de aynı muameleyi uyguladıktan sonra erkekliği ile bir süre yakından ilgilendi. Sonunda  geri çekilip İstersen işleri daha da zorlaştırabilirim   diyerek göz kırptı. Gözlerinde nadiren görülen o muzip parıltı vardı.
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimePaz Haz. 07 2015, 22:51

Manzaramı kapatan yorgun ama seksi bebeğe bakarken bile yeniden sertleştiğimi hisFantezilerim genel anlamda benim kontrolümde gerçekleşse de bazen bu tür değişiklikler hoşuma gidiyordu. Şimdiye dek bedenimi teslim ederek beni memnun eden tek kişi Eva olmuştu. Bu yüzden Kathie'nin neler yapacağını gerçekten çok merak ediyordum. Normal başlayan baştan çıkarma oyununda ona biraz cesaret vermek adına konuştum. Bu şekilde sahip ve köle durumlarında biraz acıdan kaçan biri değildim. Zaten tüm o savaşlarda bedenim acıya yeterince dayanıklıydı. İş sekse geldiğin de acı ve zevk karışımından ayrıca haz aldığım bir gerçekti. Göğsümde açılan kesikle acıdan inlerken kızın dilini hissettiğimde zevkten inlemeye başladım. Bu şekilde davranması hoşuma gitmişti. Sonuçta bu durum bir sonraki fantezi de onun bedeninde yaralar açmama olanak sağlayacak türdendi. sonuçta böyle fantezilerde ne verirsen onu alırdın ve Kathie'nin acı ve zevk karışımı iniltisini duymayı gerçekten çok istiyordum. Şu an geleceği düşünmek yerine bedenimde yarattığı acıya ve zevke odaklandım. Tüm kesiklerin sonunda erkekliğim ile yakından ilgilenmesi beni daha fazla tahrik ederken ona dokunmak için çıldırmaya başlamıştım. Onu kesinlikle becermek istiyordum.  İşleri daha da zorlayacağını söylemesi ile baştan çıkan bedenime rağmen sinsice gülümsedim.

"Sen bilirsin bebeğim. Kısasa kısas bir sonraki fantezi de bağlanan sen olacaksın. İstersen şu an buna bir son ver ya da devam et. Ben sonrası için planlarımı hazırladım. Çok eğleneceğim..."

Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimePtsi Haz. 22 2015, 23:20

Kathie o an için her şeyi unutmaya karar verip ona göre davranmaya başladığında ipler ellerinin ucundan kayıp gitmişti. Kendi olarak uyguladığı hareketler ile cadıyı çileden çıkartırken sadece birkaç dakikalığına da olsa eskisi gibi hissetmek iyi gelmişti. Kontrolün tamamıyla kendisinde olduğu zamanlarda duyduğu o garip ama güzel hissi özlemişti. Simon’ın hırıltıları kulağına ulaşırken işleri daha da zorlaştırmaya karar verdi. Gösterdiği özel ilgiden sonra duydukları ile gülümseyip elindeki sertlikle bir süre daha oynayıp sonunda ona da dişlerini hafifçe batırıp üzerinde bir süre dans etti. Cadının kendiyle tamamen kaybettiğini görüp artık bu işe bir son vermesi gerektiğini düşünerek Bence fantezimizi burada bitirip daha sonra dinlenelim dedi.

Sonrasında onu çözmek yerine içine aldı ve ikisi de tatmin olana kadar bir ara ara hızını düşürüp tatlı işkencesine devam etse de durmadı. Zevkin o en uç noktasına ulaşıp haz denizinin içinde kaybolurlarken yorgunluktan ölmek üzere hissediyordu. Nefes nefese zar zor kendini yana atmaya çalışırken gözleri yorgunlukla birkaç saniyeliğine de olsa kapandı. Vücudu toparlanmaya çalışırken derin nefesler alıyordu. Zorlukla Yorgunluktan ölüyorum diye mırıldandı.
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeSalı Haz. 23 2015, 23:11

Cadının her hareketi ile kıvranmaya başlamıştım. Bu iş zevkliydi ama yavaş yavaş bana daha çok acı vermeye başlamıştı. Aslında kendimi bağladığım gibi çözmem oldukça basitti. Diğer yandan kızın sınırını görmek istiyordum. O ne kadar ileri giderse bende onun üzerinde o kadar ileri gidebilecektim. Kathie'nin üzerimde dans etmeye başlaması hırlayarak inlememe sebep olurken neredeyse sınırda olduğumu hissediyordum. Kaskatı kesilen erkekliğim cadının içine girmek için kıvranırken sözleri kulaklarıma uğultu olarak geldi. Anlamlı kelimelere dönüşmesiyle yüzümde şeytanca bir ifade belirdi. Sadece akşam yemeği ve banyo molası olabilirdi. Onun dışında hala yapılacak fantezilerimiz vardı. Cadı üzerime oturduğunda işkence devam edecek derken içinde olmamla tekrar hırladım. Ona dokunmak istesem de oyunu bozmayacaktım. Hem onun tarafından becerilmek de oldukça güzeldi. Bedenim tatmin olduğunda üzerime yığılan bedenle beraber iplerin çözülmesiyle kızı kollarımın arasına aldım. Kapanmaya başlayan gözlerini gördüğümde omzuna dişlerimi geçirdim.

"Mızıkçılık yok bebeğim. Fanteziler devam edecek ama önce banyo ve yemek..."

Kızın çıplak bedenini banyoya götürdüğümde ikimize de enerji verecek iksirlerle dolu küveti hazırlayıp içine yerleşmemizi sağladım. Dakikalar içinde tamamladığımız banyodan bir büyü ile kurtulup mutfağa havlu sarılı bedenlerimizde gittik. Hazırladığım yemekleri yemek için otururken gözlerimde Kathie'i süzdüm.

"Sıradaki fantezimizi buldum bebeğim. Sen işini yapan seksi bir dansçı ben ise seni kaçırıp tecavüz edecek bir mafya... Bence harika olacak sen kıvranırken..."

Yemeklerimiz bittiğinde kıza seksi bir kostüm giydirerek zindana indirdim. Sandalyeye bedenini özenle bağladığımda kendi rolüme büründüm. Kathie'e yaklaşıp çenesini sertçe sıkarak dudaklarını bir süre sömürüp geri çekildim.

"Benim olacaksın, bebeğim"

Kathie Mia Taylor
Cadı
Cadı
Kathie Mia Taylor

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29 2015, 00:16

Yorgunluk en ufak hücrelerimi bile ele geçirip nefes alışverişlerimi zorlaştırırken bu tempoya alışık olmayan bedenim isyan bayrağını çekerek uyku moduna girmişti. Gözlerin bir fısıltıdan farksız olarak söylediğim sözlerin ardından yavaşça kapanırken omuzumda hissettiğim dişlerle kaşlarımı çatıp gözlerimi açık tutmaya zorlayarak simon’a baktım. Duyduklarımla iç çekerek Tanrı aşkına hiç doymaz mısın sen? Ben bu kadar sık sevişmeye alışık değlim. Haftada bir kez stres atmak adına yaptığım bir şeyi bu kadar çok tekrarlamak bütün enerjimi tüketirken sen nasıl oluyorda hala bu kadar enerjik kalabiliyorsun?    diye sorup açıkça mızmızlanmayla karışık isyan ettim. Kendimi onun kolları arasında bulduğumda vücudum bitkin olduğu için itirazsız ses çıkarmadan gözlerimi kapayıp başımı onun göğsüne yasladım. Vücudum suyla birleştiğinde hissettiğim rahatlama ile esnedim. Yorgunluğum yavaşça kaybolurken enerjimin geri geldiğini ve uykumun dağıldığını fark ettim. Duştan çıkıp mutfağa geldiğimizde kendimi fazlasıyla iyi hissediyordum. Masadaki yerimi aldığımda üzerimdeki bakışları görmezden gelmeye çalışarak önümdeki yemekle ilgilenirken duyduklarım ufak çaplı bir boğulma tehlikesi atlatarak öksürmeye başlamamı sağladı. Tamam onunla sevişmek güzeldi. Öncelikle o fazlasıyla yakışıklıydı. Dudaklarının tadı enfesti ve onları şimdi bile öpmek istiyordum ancak tadının bağımlılık yaptığını fark ettiğim bu adamla böyle konuları fazlasıyla sıradanmış gibi yemekte konuşmak doğru muydu?

Fantezinin konusunu düşünerek Kontrolün sende olduğu bir fantezi mi? Şey… aslında.    Diye başladığım itiraz cümleme üzerimdeki kostümü fark edince son verdim. Mekanın değiştiğini fark ettiğimde etrafa bakarak Senin bağlı olduğun zamanı daha çok sevmiştim   diye mırıldanmaktan kendimi alamadım. Sandalyeye bağlandıktan sonra dudaklarıma kapanan dudaklarının can acıtıcı baskısıyla dudaklarımı aralamak zorunda kalıp öpücüğe karşılık verdikten sonra cadının geri çekilip söylediği sözlerle rolüne bürünmeyi deneyerek Çek ellerini üzerimden.    dedim. Öpücüğün etkilerinden kendimi kurtarmaya çalışırken…
Simon Lionheart
Cadı
Cadı
Simon Lionheart

Fantezi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Fantezi Kulesi   Fantezi Kulesi Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05 2015, 14:28

Yorgun kurbanımın sözlerini duyduğum da gülsem de hiç bir tepki vermedim. Onun da bu konularda cici kız olmadığını tahmin ediyordum ama onun ve benim bakış açılarımızın tamamen farklı olduğunu da keşfettim. Öncelikle ben konu zevk olduğunda sınırları zorlayıp, fantezilerle bu işi süslemeye bayılan biriydim ve tadını beğendiğim bir oyuncaktan kolay kolay vazgeçen biri de değildim. Kathie ise beni tadı ile yeterince etkileyen biriydi. Yemekte karar verdiğim fanteziye dek sessiz kalmaya devam ederken cadının tepkisi yine beni gülümsetti demek bağlı olarak beni daha çok sevmişti. Bunu sonra tekrar deneyebilirdik ama şimdi sıra bendeydi. Bedenini sandalyeye bağladığım da büründüğüm rolle onun gözlerimin önündeki değişimi izledim. Bana karşı koyuyordu ve en çokta bu durum hoşuma gidiyordu.

"İstediğin kadar yalvar, benimsin..."

Kurduğum tek cümleden sonra tamamen onun tadına odaklandım. Önünde diz çöküp çıplak bıraktığım göğüslere dakikalarca dişlerim ve dudaklarımda işkence ettim. Pembe ucunun etrafındaki beyaz teni sayemde morarmaya başlamıştı. İyice sivrileşen göğüsleri eminim ona acı veriyordu ama aldığım tat yüzünden geri adım atmadan işkenceye devam ettim. Sonraki durağım bacaklarının arasıydı. Bacaklarını istediğim şekilde ayırdığımda uzun dakikalarımı bu kez kadınlığı üzerinde harcadım. Özü beni çılgına çeviriyordu. Onu sürekli olarak tatmin noktasına getirip boşalmasına izin vermeden aynı şeyi tekrar ve tekrar devam ederek yeniden baştan çıkarıyordum. Cadının attığı çığlıklar yüzünden sesi kısılmaya başladığında nefesinin giderek sıklaşması ile sonunda doğruldum. Önünde yavaşça soyunup şu an da pekte küçük olmayan canavarı serbest bırakarak onun dudaklarına sürttüm.

"Eğer istiyorsan em bebeğim..."

Dediğimi yapmaya başladığında saçlarını sertçe kavradım. Bir süre ağzının tadını çıkardıktan sonra onu çözüp yatağa yatırdım. Bekletmeden içine girdiğimde dudaklarından memnun bir mırıltı çıktıktan sonra kısa sürede tatmin çığlığını duydum. Tüm işkence ettiğim dakikaların acısını çıkartırcasına bir çok kez tatmin olmasını sağladım. Her çeşit pozisyonu üzerinde denediğimde son seferimizde onun gözlerine baktım. Altımda tamamen kendini bana sunan hali hoşuma giderken ellerini başının iki yanına koydum. Parmaklarımızı birbirinden geçirip hareketime devam ederken göz temasını kaybetmeden aynı anda boşalmamızı sağladım. Kısa süre sonra onunla yerlerimi değiştirip kızı üzerime aldığımda elimi sırtına yerleştirdim. Onun düzenli nefeslerini duyduğumda bende kendimi uykuya bıraktım.

Fantezi Kulesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kan Kokusunun Ardındaki Fantezi
» Fantezi Düşkünü Hasta