| Uyandırma Servisi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Uyandırma Servisi Çarş. Eyl. 30 2015, 23:59 | |
| Gözlerimi açtığımda göğsümde hala mışıl mışıl uyumakta olan cadıyı gördüm. Dün onu fazlasıyla yormuştum ve elbette kendimi... Aklıma gelen her türlü fanteziyi kız ile gerçekleştirirken aslında her fantezi aynı zamanda bir son niteliğindeydi. Bir noktada ondan sıkılmam gerekirdi, ama sıkılmamış aksine daha fazlasını istemiştim. Tüm direnişlerine rağmen bana verdiği karşılıklar ise her şeyi daha güzel bir yere taşımıştı. Derin bir nefes aldığımda elimle cadının sırtını okşadım. Pürüzsüz teni hala beni kendine çekiyordu, zaman ise istemezsem de hızla geçiyordu. Bugününde dünden farklı olmayacağını anladığımda suratımda şeytani bir ifade belirdi. Cadıyı boş yastığa yerleştirdiğimde uzun bir duş için banyoyu kullandım. İşlerimle ilgili önemli bir kaç şeyi büyü ile hallettikten sonra mutfağa indim. Cadı ve kendim için kahvaltı hazırlarken bunu yadırgamadım çünkü bu iş bittiğinde onun derinliklerine gömülmek için gerçekten sabırsızlanıyordum. Elimde her şeyi hazır kahvaltı tepsisi ile odama çıkarken üzerime bağlı havluyu yok ederek büyü ile şort giydim. Yatağın kenarındaki çekmeceli dolap üzerine tepsiyi bırakıp yatağa oturdum. Kathie'nin saçlarını bir süre okşadıktan sonra yaklaşarak kulağına nefesimi üfledim.
"Uyan güzelim, kahvaltı zamanı sonrasında yine uzun bir gün bizi bekliyor"
Kathie'nin mırıldanmasını duyduğumda dudaklarımı ensesine gömerek bir kaç öpücük kondurdum. Uyandırmak için daha fazlasını yapmam gerektiğini anladığımda öpücüklerin arasında çıplak poposunu okşamaya başladım. Hafifçe sıktığımda sonunda gözlerini açmış bir cadı ile karşı karşıya geldiğimde bana döndüğünde de gösterdiği manzaraya kayıtsız kalamadım. Çıplak dolgun göğüsler ve içine gömülmek istediğim hazine... Onu bedenimin altına aldığımda dudaklarımı öperek dolgun göğüslerini okşamaya başladım. Bir elim yavaşça bacak arasına ilerlediğinde dudaklarım da boştaki göğsüne ilerledi. Tadına bir kaç dakika baktıktan sonra kendimi yukarı çekerek cadının gözlerine baktım.
"Günaydın bebeğim. Bizim için kahvaltı hazırlamıştım ama istersen kahvaltı öncesinde ufak bir sabah sporu yapabiliriz... Gerçi yapacak kişi ben olacağımdan sporun kısa olacağı konusunda söz veremiyorum."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Paz Ekim 04 2015, 22:35 | |
| Dün gün boyu yaşadıkları o kadar sevişmeye alışkın olmayan bedeni için dinlendirici ve enerji verici iksirlerle dolu banyoya rağmen fazla geldiğinden simon’ın kolları arasında dünya ile bütün bağını koparmış bir şekilde kesintisiz bir şekilde derin bir uykudayken içinde hala ona karşı koyamadığı, her seferinde artık onu öpmek ve dokunmak konusundaki arzusu yüzünden bağımlılık yaptığını düşündüğü tadı yüzünden diğer yattığı erkeklerden almadığı bir zevkle onunla birlikte olduğu için var olan öfkesi rüyalarına da yansımıştı. Yarı rahat yarı rahatsız uykusu hissettiği dokunuşlarla hafiflese de uykuyla ciddi bir ilişki içinde olan bedeni uyanmayı reddetti. Deyim yerindeyse tam olarak mızmızlanarak Tamam birazdan kalkıyorum diye mırıldanıp örtüye sarıldı. Boynunda hissettiği nefes onu gıdıklarken kıpırdanıp gözlerini açmama konusunda inat etti. Hissettiği öpücükleri görmezden gelmeyi başarsa da poposundaki eli yok saymayı başaramayarak istemese de uyandı. Simon’a dönüp gözlerini ovaladı. Kendine gelmeye başladığı esnada dudaklarına kapanan dudaklara alışkanlık olduğu üzere algıladığı tada karşılık verdi. Kadınlığındaki dokunuşla inlerken cadının geri çekilmesiyle nefessiz kalan ciğerlerine temiz hava doldurup sık nefeslerini düzenlemeye çalıştı.
Duyduğu ilk sözcüğe gülümsemekle sitem etmek arasında kararsız kalmış bir halde Günaydın dese de sonraki sözleri ağıladığında şaşkınlıkla ‘Ka-ne? diye sordu. Beyni uyku sersemi ona oyun falan oynuyordu herhalde… Bunun doğruluğunu kanıtlamak adına Sen az önce… bize kahvaltı hazırladığını falan söylemedin ben yeni kalktığım için yanlış anladım dimi? diye sordu. Duyduklarını hazmetmekte zorlanıyordu çünkü amacı farklı bile olsa ilk defa biri ona kahvaltı hazırlamıştı.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Paz Ekim 04 2015, 23:25 | |
| Cadının onca dişiliğini gördükten sonra şu an çocuk gibi mızmızlanması sahiden komik gelmişti. Ama ona yaptıklarım ve elbette yapacaklarım hiçte çocuksu değildi. Onu uyandırma işini hızlandırmak için yaptığım hareketler bedenimi oldukça zorlamış olsa da kendimi tutarak kahvaltı işini dile getirdim. Hoş bulunduğumuz pozisyonda elbette kahvaltı yerine onun derinlerine gömülmeyi tercih ederdim. Onu benliğimin içinde çeşitli pozisyonlarda hayal ederken Kathie'nin şaşkın yüzü ve tepkisi ile gülmeye başladım. Kahvaltı işine neden bu kadar şaşırdığını bilmiyordum. Romantik adamların bunu sıkça yaptığına emindim ve karşımdaki cadının da pek masum olmadığını düşündüğümden elbet birine denk gelmiş olabileceğini düşünüyordum. Cadı tepkisine eşlik edecek kelimeleri sıraladığında onu yatakta oturur pozisyona getirerek başını yan çevirdim. Hazır tepsiyi görmesini sağladığımda ona yaklaşarak boynuna ufak bir öpücük kondurdum.
"Gördüğün tepsi hazır olan kahvaltımız, bebeğim. Sanırım artık inanabilirsin. Gerçi şu an kahvaltı yapmaya pekte niyetli değilim..."
Burnumu tenine sürterken bir elimle aniden göğsünü kavradım. Okşarken sivrileşmiş ucu avucuma baskı yaparken daha sert yoğurdum. Boşta kalan elim hafifçe bacak arasına girdiğinde nefesimi yeniden kulağına üfledim. Elime bulaşan ıslaklıkla dudaklarım kıvrılırken mırıldandım.
"Sanırım sende aynı fikirdesin bebeğim. Beni istiyorsun ve bende seni..."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Ekim 05 2015, 20:16 | |
| Simon’nın sorduğu soruya gülmesi sinir etmişti. Kahretsin neye gülüyordu o? Hayatında ilk kez birinin ona kahvaltı hazırlamasına şaşırmak kadar doğal bir şey daha yoktu değil mi? Tamam daha önce bir sürü erkekle takılıp onlarla zevkle oynamıştı ve muhtemelen o kadar kişinin arasında romantik erkeklerde vardı ancak hiçbiriyle sarılıp uyumadığı ve sabah onlar uyanmadan kalkıp toz olduğu için içlerinden birkaçının böyle bir niyeti varsa bile gerçekleştirmeye fırsatı olmamıştı. Üstelik simon gibi bir cadının amacı ne olursa olsun böyle bir şey yapmış olabileceği pek olası gelmiyordu. Onun bedenini yönlendirmesine izin verip yatakta oturur pozisyona geldiğinde Sorduğum soru çok mu komik diye homurdandı. Başını yana çevirdiğinde gördüğü tepsi tuhaf hissettirirken boynunda hissettiği nefes tüylerini ürpertti. Simon’ın öpücüğü sinir hücrelerini harekete geçirirken zorlukla nefes almaya çalıştı.
Duyduklarından sonra kendini toparlamaya çalışarak Si-simon diye konuşmaya çabalasa da onun tenine burnunu sürtmesi ve göğsünü kavraması tahrik ederken inlemesini bastırmayı denedi. Bacaklarının arasında elini kulağında ise nefesini hissederken titredi. Duydukları ile sesini kontrol altında tutmaya çalışarak Hareketlerin baştan çıkmamı sağlamış olabilir ama sabah sevişmesinin kısa olacağı garanti olmadığı için önce kahvaltı edelim bence dedi.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Ekim 05 2015, 22:59 | |
| Hayatımda ilk kez kahvaltı hazırlıyor değildim, ama ilk kez böyle bir tepki alıyordum. Kathie'nin şaşkınlığı beni güldürürken konuşması daha fazla sırıtmama neden oldu. Karşımdaki cadı saf bir cadı değildi. Yatakta bana ayak uydururken bu işi bildiği barizdi ama yine de ortada bir gariplik olduğunu da hissediyordum. Belki de cadı hiç bir birlikteliğini sabaha taşımamıştı. Bu bir açıklama olabilirdi, içinde bulunduğumuz duruma... Şu an ise kahvaltı bir yana yakınlığımızdan tavan yapan hormonlarımın kontrolünde hareket ederken dokunduğum tenin benimle birlikte alev aldığını hissettim. Kathie'nin kendini teslim edici inlemesini duyarken dokunuşları hızlandırdım. Hızla benim için hazır hale gelen cadının dudaklarından dökülen kelimeleri duyduğum da önce yüzüm asılsa da şeytani yanım devreye girdiğinde okşadığım kadınlığının içine bir parmağımı soktum. Cadı ellerimin arasında titrerken git gel yapmaya başladım. İkinci parmağımı da içine gönderirken aynı şekilde devam ettim. Son olarak sıra üçüncü parmağıma geldiğinde göğsünü sertçe sıktım. Nefes nefese kalmış cadının bedeni ihtiyaçla kasılırken aniden tüm dokunuşlara son vererek ondan uzaklaştırdım. Bedenimin bulunduğu yerde boşluk oluşurken elimi üzerimdeki şorta silerek ayağa kalktım.
"Galiba haklısın, kahvaltı önemli. Hadi yemeye başlayalım."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Salı Ekim 06 2015, 23:48 | |
| Henüz kahvaltı aşamasını atlatamadan bedenindeki dokunuşlarla resmen baştan çıkmıştı. Lanet olsun ki vücudunun eskisinden daha kısa sürede ona tepki verdiğini fark edip sinir olmuştu. Kendini toparlamayı deneyip elinde kalan son kararlılık kırıntıları ile kahvaltı işini öne sürdü. Cadının yüz ifadesi gözlerinin önünde değişirken içinde hissettiği parmakla birlikte onun elleri arasında titremişti. Bu kadar kendini kaybetmesi normal miydi emin değildi… Hiçbir şey düşünemeyecek durumdaydı. Vücudu ona olan ihtiyacı ile acı verirken dokunuşların kesilmesi ve ardından duydukları ile önce donmuş ardından öfkelenmişti. Ayağa kalkıp Yemek mi? Cidden mi? diye sorup onu yatağa itti. Büyüleri kendisinde olduğu için onu bileklerinden bağlayan bir büyü yaptıktan sonra az önce yaşadığı dakikaların acısını çıkartırcasına cadıyla ilgilenmeye başladı. Onun bedenine kondurduğu öpücükler ve ısırıklara dokunuşları da eşlik ederken kulağına dolan hırıltılı inlemelerle sinsice gülümsedi. Kesinlikle yeni başlıyordu. Şortunu aşağı çekip sertleşmiş olan erkekliğini özgür bıraktığında önce onu eliyle ufak bir süre keşfetti. Ardından başında dudaklarını gezdirip hafifçe dişledi. Daha sonra onu bir süre emip dilini üzerinde gezdirerek işkence etti. Simon’ın çileden çıkmış olmasını zerre umursamıyordu.
Kendinin dayanamayacağı ana dek onunla oynayıp sonunda onu içine alarak hareket etmeye başladı. Baştan kendini kaybetmenin sınırında olsa da yavaş olan hareketleri ikisi de tatmin olana kadar hızlı bir şekilde devam etti. O mükemmel an gelip zevk denizinin içinde kendini kaybederek rahatladığında nefes nefese cadının üzerine yığıldı. Kendini zorlayarak yana atmayı başardığında Görev sürem boyunca sakin ve normal bir güne başlayamayacak mıyız biz… diye homurdandıysa bile halinden son derece memnundu. Nefesini düzenlemeye çalışırken Artık gerçekten kahvaltı etmek istiyorum diye belirtti.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Çarş. Ekim 07 2015, 19:35 | |
| Parmaklarım kızın derinliklerine gömülüyken çıkardığı sesler sahiden de tahrik ediciydi. Ona zevk vermeye odaklıyken asıl niyetim onu kıvrandırmak olduğu için bir noktada ondan uzaklaştım. Bunu yapmak, düşünmek kadar kolay olmasa da başardığımda Kathie'nin değişen yüz ifadesine baktım.Yaptığım baştan çıkarmanın işe yaradığını gördüğümde duyduğum kelimelerle ona göz kırpıp ciddi olduğumu göstermek istercesine tepsiye yöneldim. Ama beni bir anda iten narin ellere uyduğum da yatağa uzandım. Bileklerimin bağlanması ile cadıya bakarken bugünkü fantezimizin daha erken olacağını görmekten memnundum. Üstelik bu sefer kızı yönlendirmem bile gerekmemişti. Benim onu kıvrandırdığım gibi cadı beni kıvranmamı sağlarken sertliğim bana acı veriyordu. Hissettiğim dudaklar sınırlarımı zorlarken histerik bir kahkaha attım.
"Çok iyisin bebeğim, ama bunun birde geri dönüşü olacak..."
Konuşmam bittiğinde Kathie beni derinliklerine kabul ederken kalçamı yukarı aşağı hareket ettirerek onun daha da derinlerine gömülmeye çalıştım. Ön sevişmemizin uzun tutulmasından dolayı aynı anda tatmin olurken cadı üzerime yığıldığında bileklerim de bağlı bulunan ipleri çözdüm. Kathie'nin yana yatarken mırıldandığı kelimeler gülümsememe neden olurken onu kollarım arasına çektim.
"Sen bu kadar tahrik edici olmaya devam edersen sonumuz bu gibi görünüyor bebeğim. Hatta seni uyandırmak için bana değişik fikirler veriyorsun. Mesela bir sonraki seferde beni emerek çılgına çevirdiğin sertliği ağzına vererek uyanmanı sağlayabilirim..."
Cadıdan daha iyi durumda olduğum için hazırladığım tepsiyi aramıza ben aldım ve kıza enerji verecek bir büyü yaptıktan sonra bir başka büyü ile de getirdiğim çayları yeniledim. Onunla birlikte kahvaltı yaparken sessizdim. Sessizliğim ise fırtınanın habercisiydi. Yemek bittiğinde Kathie'i kucaklayarak banyoya getirdim. Köpüklerle dolu büyük küvete onunla birlikte girdiğimde boynuna yakıcı öpücükler kondurup ellerimi bedeninde gezdirdim.
"Hadi bebeğim şimdi oyunumuza devam edelim. Az önceki hırçın kızı istiyordum ve elbette seni bu küvette sertçe becermek..."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Ekim 16 2015, 23:04 | |
| Nefes nefese bir şekilde cadının yanına kendini güçlükle atarken ipleri çözebilecek kadar iyi olmadığı için mırıldanmayı denediği büyü işe yaramamıştı. Gözlerini kapayıp normale dönmeye uğraşırken bedeninde hissettiği ellerle iç çekti. Birde simon’ı çözmek için enerji harcamasına gerek kalmadığını görmek rahatlatmıştı. Normalde sevişme sonrası sevgi hissetmediğin birinin kollarında olmak huzursuz hissettiren gereksiz bir şeydi. Ancak cadı kendisinin aksine bunu alışkanlık haline getirdiği için onunla kaldığı bu birkaç günde buna alışmıştı. Tadının da bağımlılık yaptığı hissini hızla bastırıp ayaklanan simon’a baktı. Bu durum gerçekten sinirlerini bozmaya başlamıştı… Neden her seferinde kendini hızlıca toparlamayı başaran o oluyordu! Ortaya çıkmaya başlayan öfkesi hissettiği enerji ile şaşkınlıkla dağılırken birkaç saniye donup kaldı. Kahvaltı tepsisinin yatağa konmasıyla kendine gelip bir büyüyle üstüne öylesine bir şeyler geçirip sessizce kahvaltısına başlamadan önce Bir kere de normal bir şekilde uyandırmaya ne dersin? Değişiklik olur diye söylenirken gözlerinin ondan izinsiz vücudunu süzdüğünü fark ettiği anda kendine kızıp kahvaltıya göz gezdirdi.
Çayından bir yudum alıp yemeğe başladığında odaklandığı tek şey önündeki lezzitli yiyeceklerdi. Doyduğunda kendini cadının kucağında bulmuştu. Banyo küvetinde yerlerini aldıklarında duyduklarıyla Hım… Yeni bir fantezi mi? diye sorup onu küvete yaslayıp dudaklarına kapandı.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Paz Ekim 18 2015, 19:40 | |
| Kathie'nin şikayet eden kelimelerini umursamamak bir yana oldukça ilgileniyordum. Cadı ne kadar itiraz ederse etsin, sonunda hep çıplak kalıyor ve ben derinliklerinin keyfini çıkarıyordum. Üstelik cadının da bundan maksimum seviyede zevk aldığını biliyordum. Kahvaltı sonrasında bulunduğumuz küvet içerisinde ona yapmayı istediğim bir çok şey vardı. Çeşitli fanteziler... Onu sertçe becermek... Cadının sözleri ile dudaklarına kapanması aynı frekansta olduğumuzu gösterirken ıslak dudaklarını ateşle öpmeye başladım. Parmaklarım hızlı bir şekilde onun derinliği ile buluşurken onu hızla kıvranacağı pozisyona getirdim. Beni içinde istediğini söyleyerek inlerken onu kucağıma oturtarak sadece kadınlığına sürtündüm. İnatla içine girmezken gözümün önünde bulunan göğüsleri, sıkıp yoğuruyor ve ısırıyordum. Sonunda kendim içinde dayanamayacak noktaya geldiğimde kızı kaldırarak istediğim pozisyonda olmasını sağladım. Elleri küvetin kenarını tutarken poposu bana dönük bir şekilde duruyordu. Sertçe içine yerleşip git gel yaparken poposuna seri olarak şaplak atarken onu sınıra getiriyordum. Dakikalar boyunca kızın içinde zevke gelirken poposunun kızıl görüntüsüne bakarak tatmin oldum. Yeniden her ikimiz de suyun içine girdiğimizde nefesimi düzenlemeye çalıştım.
"Bu sahiden de harikaydı, seninde hoşuna gitti mi bebeğim. Öyle iniltiler çıkardığına göre muhtemelen gitmiştir. Banyodan sonra alt kata inelim..."
Konuşmamın ardından dul aldığımızda normal kıyafetler giymemizi sağladım. Belki kızla birazda dışarıda fantezi gerçekleştirmeli ve zevke gelmeliydim. Bu düşünce beni memnun ederken onu alt katta bekledim. Tam açıklama yapacağım sırada çalan kapı ile kapıya yöneldim. Kapıyı açtığımda üzerini örtmek yerine sunmaya yarayan kıyafetler içinde Drusilla'ı gördüğümde soru dolu bakışlarımı ona yönlendirdim. O ise beni hızla itip kapıyı kapattığında kucağıma atlayarak dudaklarıma yapıştı. Belime sardığı bacakları yüzünden düşmemesi için kalçasını kavrarken dili dilimi buldu ve öpüşmeyi derinleştirmeye başladık.
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Kas. 09 2015, 23:12 | |
| Ona alışmaya başladığını kabul etmese de en azından istemeyerek geçirdikleri ateşli dakikalardan fazlasıyla zevk aldığını kendine itiraf edebilirdi. Banyodayken geçirdikleri anlarda kendisini nasıl kaybettiğini düşünecek olursak bu zamana kadar tatmadığı bir hazza ve doyuma ulaştığı söylenebilirdi. Bu yine de simon’a çoğunlukla uyuz olduğu gerçeğini değiştirmiyordu. Özellikle koca bir hafta boyunca dışarıyı hiç göremeyip hiç gezemeyecek olduğunu hatırladıkça sinirleri tepesine çıkıyor demek doğru olurdu. Şuan bütün bunlardan uzakta sakince cadıyla birlikte dinleniyor olmasını ise yorgunluğuna veriyordu. Kurulandıktan sonra üzerinde olan normal kıyafetlere bakıp merakla onu takip ederek aşağı inerken Peki bu günkü planların neler? diye sormaktan kendisini alamamıştı. Simon tam ona cevap verecekken çalan kapı dikkatini dağıtmıştı. Bu tipte bir cadının evine misafir mi geliyor yani? Gerçekten mi? Diye düşünürken cadının kapıyı açmasıyla birlikte üzerine atlayan cadıyla dondu. İçinde anlamlandıramadığı bir kıpırtı olurken kendine gelmeyi denedi. Öfkelenmişti. Tam olarak neyeydi bu öfke emin değildi. Bu kadın ona bu eve geldiğinde yaşadığı ilk tecavüzünü hatırlattığı için mi yoksa fazlasıyla saçma olsa da yeniden böyle bir şey yaşama ihtimaline karşı hissettiği korkudan mı bilmiyordu. İçinde kanının kaynamasına sebep olan şeyin ne olduğuna dair ise bir fikri yoktu. Dejavu hissi mi? Belki… Özgürlüğünün yok edildiği ve gözünün önündeki manzaradan hoşlanmamasına rağmen çekip gidemeyecek olduğu gerçeği ? O da belki…
Derin bir nefes alıp birkaç kez öksürdü. Kendisine öldürecekmiş gibi bakan kızla karşılaştığında tuttuğunu bile fark etmediği nefesini hızlıca vermişti. Karşısındaki seksi ve ateşli hatunun kaşlarını çatıp burnundan soluyor olmasından da anlaşıldığı üzere grup sevmiyordu ve tanrıya şükür ki kathie’ye yiyecekmiş gibi bakmıyordu. Sadece parçalamak istediğini açıkça gösteriyordu ki dudaklarına yapışmaya kalkmadığı sürece sorun yoktu. Sesini ayarlamayı deneyerek Affedersiniz bölüyorum ama en azından bunu gözlerimin önünde yapmasanız? Herkes için biraz mahremiyet sağlayıp odaya gitseniz mesela? diye sordu. Sesi biraz sert mi çıkmıştı?
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Kas. 13 2015, 13:16 | |
| Merdivenlerden aşağı inerken kafamda tam olarak bir fikir yoktu aslında, tek bildiğim bugünü evde geçirmek istemediğimdi. Yanımdaki seksi güzelle açık havada kaçamak olarak gerçekleştireceğim bir kaç fantezi beni son derece tatmin edecekti. Cadının meraklı gözlerine eşlik eden kelimeleri duyduğumda ona cevap verecektim ama çalan kapı odak noktamı değiştirirken beni şu an bulunduğum pozisyona getiren bir dizi olay gerçekleşti. Kucağımdaki cadıyı düşmesin diye daha fazla kavrarken o öpücüğünü değiştirmek ile meşguldü. Öksürük sesi ile Dru üzerimden indiğinde onun öldürücü bakışlarını Kathie'e odaklamasını izledim. Ardından Kathie'nin sözleri ile gülmeye başladım. Onunla daha önce bir grup fantezim olmuştu, tekrar olabilirdi. Üstelik Dru'nun kömür karası saçları ve buğday tenine oldukça zıt olan Kathie'nin sarı saçları ve beyaz teniin güzel bir karışım olacağına emindim. Diğer yandan cadı ile yalnızken de oldukça mutluydum. Ben sessiz kalmaya devam ederken Dru'nun yanaşarak elini belime yerleştirmesi ve dudaklarıma yeni bir öpücük kondurması bir oldu. Ellerini üzerimden çekme zahmetine girmeden de konuşmaya başladı.
"Mahremiyet sağlamak istiyorsan, evden defol git sarışın. Kıyafetlerin üzerinde olduğuna göre Simon ile işin bitmiş..."
Drusilla'nın sözleri beni güldürürken kıskançlığın cadıya oldukça yakıştığını fark ettim Dru hayatımdaki garip kadınlardan biriydi. Bana sadece benim ol diyemiyordu, ama diğer yandan beni paylaşmakta istemiyordu. Hem zaten böyle bir istekte bulunsa bende kabul etmezdim. Hayatımda çok fazla kadın ve farklı tatlar varken tek bir kadına bağlı kalmak tuhaf görünüyordu. Ben hala tek bir kelime etmemişken Kathie'nin gözlerine baktım ve aurasını izledim. Öfkeli olduğu bariz belliydi. Acaba beni kıskanır mı diye düşünerek bu kez Drusilla'ı belinden kavrayarak kendime çekerek derin ateşli bir öpücük verdim. Cadının ıslanmasına yetecek kadar... Kendimi geri çektiğimde cadının tepkisini ölçtükten sonra Dru'a cevap verdim.
"Aslında Dru, Kathie ile işimiz henüz bitmemişti ama belki yine de eğlenebiliriz..."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Kas. 13 2015, 22:17 | |
| Ses tonunu ayarlayamamıştı. Bunun nedenini tam olarak neden olduğunu anlayamazken bir an acaba onu kıskanıyor muyum diye düşündü sonra bunun fazlasıyla saçma olduğuna karar verip bu seçeneği elemiş ve davetsiz misafirlerden hoşlanmadığına karar vermişti. Hem bu cadı onun neyiydi ki paylaşamıyordu… Tadı oldukça güzeldi evet, kadınları nasıl deli edeceğini bildiği de bir gerçekti. Sevişme konusunda herkesin onun kadar profesyonel olamayacağını da kabul ediyordu ve tabi bir hafta kadar onunla anlaşma gereği fantezi dolu dakikalar geçirerek aynı evde kalacağı kısmı da doğruydu ama bütün bunlar ona bunu kıskanmak için bir neden vermezdi değil mi? Vermemeliydi. Yani şuan bu kadından hoşlanmamasının nedeni tamamen enerjisi yüzünden olmalıydı. Evet evet kesinlikle bu yüzden diye içinden kendini telkin ederken kadından duydukları ile siniri daha da arttı. O sürtük az önce kathie’yi ucuz bir fahişe gibi evden mi kovmuştu? Onun olmayan bir evden! Üstelik simon’ın ona rağmen kendisiyle yaşadıklarını düşününce onun da yakışıklı cadı için bir eğlenceden fazlası olmadığı açıkken… Tam ona ağzının payını verecekken sadece dakikalar öncesinde kendiyle ilgilenen adamın onu iştahla öptüğünü görmek içinde bir volkanın patlamasını sağlarken sinirle yumruğunu sıktı. Duyduğu sözlere aldırmadan dru ismindeki cadıya güçlü bir lanet uygulayarak onu karşı duvara fırlattı.
Kadın büyük acılar çekip tehlikeli ölçüde içinde parçalanan organları yüzünden kan öksürürken sinirle Benimle konuşurken saygılı davran sürtük yoksa seni gebertirim… Görevim gereği buradayım ve ister iste ister isteme hiçbir yere gitmiyorum. En azından birkaç gün daha buradayım. dedi. Derin birkaç nefes alıp sakinleşmeye çalışırken cadının ölümle burun buruna olmasından büyük bir keyif alarak Bu arada belirtiyim bir adamın düzenli tek gecelik ilişkiler listesinde olman seni onun sevgilisi değil sadece sürtüğü yapar. Beni buradan kovma yetkisine sahip değilsin. Bu arada seni aramayıp yeni eğlence peşinde koşarken bir adamın evine baskın yapman yüzsüz olduğunu gösterse de yineliyorum saygılı davran, doğru konuş ve aklın varsa kendine gelir gelmez özür dile yoksa sabahı göremezsin. Diyerek büyüsünü geri çekti. Bütün bu süre boyunca sessiz kalan cadıya kabul etmese de az biraz kıskandığı için öldürücü bir bakış atmıştı.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Kas. 13 2015, 23:33 | |
| Kathie'i kıskandırmak istemem Drusilla'nın dudaklarını öpmem ile sonuçlanmıştı. Bu durumdan ise şikayetçi elbette değildim. Sonuçta esmer güzelin dudakları da oldukça güzeldi. Kendimi ondan uzaklaştırdığım da göz ucuyla Kathie'e baktım. Drusilla'nın yüzünden ne kadar memnun bir ifade varsa onun yüzünde de o kadar rahatsız olduğunu belli eden bir ifade vardı. Sonrasında olanlar benim kontrolün dışında gerçekleşirken Dru'nun maruz kaldığı lanetin getirilerini izledim. Kız kavgası izlemek her zaman zevk aldığım bir şeydi. Ama şu an izlediğim kavga tamamen tek taraflı görünüyordu. Aslında onları bir an için çıplak, çamurda saç saça kavga ettiklerini hayal ettiğim de tahrik olmadım değildi. Yine de Dru'nun çığlıkları beni hızlıca olduğum ana döndürdüğünde Kathie'i durdurmak için bir büyü yapmaya karar versem de cadının normal dönmesi ile büyümü yapmama gerek kalmadı. Bana atılan bakışlar tehlike vadederken ben sadece gülümsüyordum.
"Senden asla özür dilemem sürtük. Bana bu kadar laf etsen de sende onun koynuna giren diğer kadınlardan birisin. Bence bana sürtük diyeceğine aynaya bak..."
Dru'nun bu lafları Kathie'i daha beter bir yola sürükleyeceğinden cadı ile arasına geçerek kızı yeni bir lanetten korumayı denedim.
"Yeter, Kathie. Benim evim. Benim kurallarım ve Dru benim misafirim. Drusilla, üst kattaki odamıza çık."
Cadı sözümü dinler bir şekilde yukarı kata çıkarken bakışlarım Kathie'nin her hareketini inceliyordu. Kıskançlık yaptığı kesindi, ama öfkesi daha fazla hissedilirken onun belini kavrayarak kendime çektim. Gözlerinin içine bakarak yüzüne yaklaştığımda dudaklarımı dudaklarının üzerinde gezdirdim. Tepkisi benim istediğim gibi olup, öpmeye çalışacağı sırada kendimi biraz geri çektim.
"Beni kıskandın mı bebeğim? "
Yeniden dudaklarına dudaklarımı sürterken bu kez ateşli bir şekilde onu öpmeye başladım. Ellerim kalçalarına ilerleyip okşarken onu karşı duvara iterek öpücüğü giderek daha da derinleştirdim. Bir kaç dakika daha devam etsem içine girmek isteyebilirdim, onun ise beni içinde istediğine adım kadar emindim. Ama planlarım farklıydı ve hala değişmiş sayılmazdı.
"Şimdi bebeğim, üst kattaki davetsiz misafir bizi bölmeden önce bir planımız vardı. Onu gerçekleştirelim. Planımız şu sen ve ben bugünü dışarıda geçiriyoruz. Koca hafta eve kapanacak değiliz."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Kas. 30 2015, 00:29 | |
| Kıskanmış mıydı bilmiyordu ama öfkeli olduğu açıktı. O cadıyı şuan nedensiz, sadece söyledikleri yüzünden öldürebilirdi ve biliyordu ki bundan gram pişmanlık duymazdı. İyi tarafta olup onlara sığınanları ya da iyi olanları koruyor olabilirdi. Özünde o her iyiye özgü saf ışıkta belki bir parça da olsa vardı ancak bilinen diğer bir gerçekte onun bir savaşçı olduğuydu. Kısaca açıklamak gerekirse iyi tarafta yer alıyor olabilirdi ama melek değildi. Hatta yaptıkları göz önüne alındığında kötü bile sayılabilirdi. Evet iyi bir şeyler için savaşıyordu ancak ölüm ölümdü ve öldürmekte iyi bir şey değildi değil mi? Kadının söyledikleri üzerine derin bir nefes alıp büyük bir soğukkanlılıkla omuz silkerek Geçici bir anlaşma ile birlikte eğleniyor olabiliriz ama ben senin aksine onun sürtüğü değilim. Derken aurası olabildiği en karanlık haline bürünmüştü. Simon’ın araya girmesiyle Evinin ve kurallarının canı cehenneme Diye homurdandı. Kızın üst kata çıkmasının ardından kollarını kavuşturup Onunla ne halt yapmayı planladığın umurumda bile değil ama sen onunla oynarken burada kalmayacağım. diye öfkeyle cümlesini kurarken kendini bir anda onun kollarında bulduğunda sersemledi. Dudaklarının üzerinde gezinen dudaklar dikkatini dağıtırken öfkesine odaklanmaya çalıştı. Cadının geri çekilip sorduğu soru afallatırken N-ne? Ne münasebet. Niye seni kıskanayım ki? dedi ve durumu toparlamak konusundaki yeteneğini tebrik etti.
Dudaklarına kapanan dudaklara sinirine rağmen karşılık vermesi içten içe daha da kendine kızmasını sağlarken kendini duvara dayalı buldu. Bedeninde hissettiği dokunuşlar baştan çıkarıp inlemesini sağlarken daha fazlası için yanıp tutuşan bedenine rağmen geri çekilen adama bakıp nefesini düzenlemeye çalıştı. Duydukları birkaç saniye donakalmasını sağlarken yanlış anladığını düşünerek Sen yukardaki bebekle ilgilendikten sonra dışarı çıkıyoruz yani öyle mi? Eğer öyleyse senin işini bitirmeni burada değil içki, müzik ve eğlenilebileceğim sayısız kişinin olduğu barda beklemeyi tercih ederim. Dedi.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Kas. 30 2015, 17:38 | |
| Kıskanç bir kadının ne kadar çekici olduğunu bir kez de Kathie'nin üzerinde görmüştüm. Kıskanç kadınlar tabi dozu yerinde olduğunda oldukça baştan çıkarıcı olabiliyorlardı. Elbette bu durum Kathie'nin bedeni ile birleştiğinde onu soymamak için zor durduğum gerçekti. Harekete geçmememin sebebi ise cadıların arasında süren konuşmalardı. Sonunda birinden kurtulup Kathie'e odaklandığım da onun tatlı dudaklarını bir süre sömürüp planlarımı dile getirdim. Planım oldukça basitti, Dru şu an ilgimi çekmiyordu. O cadıyı istediğim her an becerir, tadını bakardım. Zaten Kathie gittikten sonra eve gelecek o kadar çok kız vardı ki her halde cadı gittikten sonra sürekli olarak birden fazla kızla vakit geçirecektim. Beni anlamadığından emin olduğum cadının şaşkın bakışları ile derin bir nefes alarak ukala tavrımı takınarak cadının belini kavrayıp bedenini bedenimi yasladım.
"Öncelikle yanlış anlamanı düzeltelim. Planımızı bozan kişiyi saf dışı bırakarak seninle dışarı çıkmayı teklif ettim Dru'nun yanına çıkmadan bu kapıdan gidebilirdik, Katthie. Ama madem ısrar ediyorsun dışarı çıkmadan esmer güzelin tadını da çıkarabilirim. Ama sen hiç bir yere gidemezsin, anlaşmaya göre başımda durmak zorundasın. Görevini unutmuş olamazsın..."
Sözlerim bittiğinde cadıdan bir adım uzaklaşıp sinsice göz kırptım. Cadının kızarmaya başlayan suratı beni oldukça memnun ederken dudaklarından çıkacak bir kaç kelimeyi beklemeye başladım.
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Ara. 14 2015, 18:26 | |
| Görevini yapmaya geldiği yerde başına gelenler çoğunlukla öfkeden deli etse de simon ile aralarında geçen sevişmelerden büyük bir zevk aldığını da inkar edemiyordu ne yazık ki… Üst kattaki kadını aralarındaki yakınlığı ve ateşli öpüşmelerine rağmen aklından uzaklaştıramazken duyduklarının verdiği şaşkınlığı yenmeye uğraşırken yanlış anlamayı ortadan kaldırmak için kurduğu cümlenin cevabını beklerken bedeni onun bedenine yaslandığında az önce yaşananların etkisiyle birlikte heyecanlandığını hissettiğinde içinden küfretti. Bedeninin bu adama verdiği tepkilere sinir olmaya başlamıştı. Kendini kontrol altında tutmaya çalışırken duydukları ile sinirle kızarmaktan kendini alamamıştı. Lanet olsun bu tamamen haksızlıktı ve hayır o eğlenirken kendisinin burada sıkıntıdan patlamaya kesinlikle niyeti yoktu. Öfkeli gözlerini onun gözlerine dikerek Hayır! dedi. Sesinin tehditkar çıkmasını umursamadan Ben görev sürem boyunca yanından ayrılamıyorsam sen de ayrılamazsın! Sen eğlenirken ben sıkıntıdan patlamayı kabul etmiyorum. İkimizin de bu iş bitmesini beklemesi lazım. dedikten sonra derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalışırken Hadi artık çıkalım lütfen.
Üst kata çıkıp o sürtükle uğraşmanı falan beklemek istemiyorum. Derken kıskançlık yaptığının pekte farkında değildi. Aklına gelen şeyle gözlerini devirerek Ve sana yemin ediyorum simon eğer sürtüklerinden birinin daha hakaretine maruz kalırsam seninle geçirdiğimiz zevkli saatlerin yanında diğer tek gecelik ya da aralıklı düzenli ilişkilerini artık onlara her ne diyorsan onları acı çektirerek yok etmekten de büyük bir zevk alırım. demeyi ihmal etmedi.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Salı Ara. 15 2015, 21:56 | |
| Kathie ile bedenlerimizin yakınlığı ona karşı olan arzumu kabartırken dudaklarından dökülecek kelimeleri beklemeye başladım. Kıskançlığını saklamayı denese de becerebildiği söylenemezdi. Tek tek tüm kelimeleri bitirdiğinde ukala bir gülümseme ile Kathie'nin gözlerine baktım. Ona daha fazla yaklaşırken nefesim yüzünün yalıyordu. Ne derse desin, sevişmelerimiz den keyif aldığını biliyordum. Dahası alışıyordu ve en önemlisi de beni arzuluyordu. Zaten hangi kadın beni arzulamaz, sevişmek istemezdi? Belki kalbi başkasına ait olanlar... Ama en masum geçinen kadını bile arzudan deli edeceğimi bildiğimden kadınlar benim için asla zor değildi. Dudaklarımdan dökülmek için hazır bekleyen kelimeleri dile getireceğim sıra da cadının konuşması ile durdum. Sözlerinin bitimi kahkaha atmama neden olurken artık daha fazla dayanamadığım için dudaklarını güçlü bir arzuyla sömürmeye başladım. Ellerim hızlı bir şekilde kalçalarına giderken sertleşmiş erkekliğime kadınlığını bastırırken ağzımın içine inleyen cadı ile dudaklarını serbest bırakarak boynuna öpmeye başladım. Dişlerimi sertçe derisine batırıp Kathie'den istediğim çığlığı aldığımdan yukarıdan bebeğim diyen ses aramızdaki büyüyü bozarken cadıdan uzaklaştım. Kathie'nin elini tutup yaptığım ufak büyü cadı ile beni en başından planladığım yere getirdiğin de etrafa baktım.
"Artık temiz hava alabiliriz. Evde ise beni bekleyen ateşli hatunu şimdiden yok sayıyorum ve sen güzelim kıskanç halinle oldukça tahrik edici görünüyorsun...
Kathie'i kendime çekip yeniden dudaklarına yapıştığım da kısa süre sonra evde ısırıp da morarmasına neden olduğum boynunu emmeye başladım.
"Ne dersin güzelim? Temiz hava da sen ve ben güzel bir fantezi olabilir. diye düşünüyorum."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Çarş. Ara. 23 2015, 23:41 | |
| Söylediği o kadar söze karşılık cadının sessiz bir şekilde durup üstüne sadece kahkaha atmasını sinirlerini zıplatırken dudaklarına kapanan dudaklar şaşırtmıştı. Artık alıştığı için öpücüğe direk karşılık vermeye başladı. Kalçalarında hissettiği eller ve kadınlığına uygulanan baskı inlemesini sağlarken elleri kontrolsüz bir şekilde simon’ın vücudunda gezinmeye başladı. Boynuna inen dudaklar nefesinin sıklaşmasını sağlarken hissettiği dişler çığlık atmasına neden oldu. Üst kattan gelen kadının sesi ortamı bozarken içindeki tutkuyu bastırıp öfkesini gün yüzüne çıkardı. Kaşlarını sinirle çatarken elinin tutulmasını göz ardı ederek Kadının sesi bile rahatsız edici diye sessizce homurdandı. Ortamın bir anda değişmesi birkaç dakika şaşkınlıkla kalmasına neden oldu. Duydukları ile derin bir nefes aldığı esnada cadının çekmesiyle bedeni tamamıyla onun bedenine yaslanmış bir şekilde yakışıklı ama son derece sinir bozucu cadıya baktı.
Ben… Şey… diye cümle kurmaya çalıştı. Fakat kendini savunacak kelime bulamadığı için susmuştu. Dudaklarına kapanan dudaklar o an içinde bulunduğu durumdan kendisini kısmen de olsa kurtardığı için oldukça minnettar bir şekilde öpücüğe karşılık vermeye başladı. Giderek baştan çıkan vücudu zor anlar yaşatırken dudaklarından kaçan inlemeyle Güzel fikir ama görülme riskimiz sence de fazla değil mi? diye sordu.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Ocak 01 2016, 23:03 | |
| Açık hava, güzel bir ortam ve seksi bir güzel... Bu harika karışım beni her zaman etkilerdi. Şimdi olduğu gibi... Kathie, bedeni ve tadı ile beni hızlı bir şekilde hazır ola getirebilen bir dişiydi ve çok fazla kızla takılmama rağmen böyle bir durumla çok karşılaştığım söylenemezdi. Açık havaya rağmen onu isteyen bedenime söylediğim kelimelerden sonra cadının tepkisini bekledim. İşin gerçeği onay veremese bile onu bir şekilde altıma alırdım. Sonuçta bir şekilde bana alıştığını biliyordum ve nasıl ondan etkileniyorsam aynı şekilde de onu etkiliyordum. Duyduğum kelimeler yüzümde şeytani bir gülümsemenin oluşmasını sağladığında onu kalçalarından tutarak sertliğime bastırdım. Oda istiyordu, tek sorun etrafta bizi görecek birilerinin olmasıydı. Bu durum ise benim pek umurumda değildi. Yine de şöyle bir düşündüğümde birinin bizi görme ihtimali işin en zevkli yerinde bölünmesine neden olabilirdi. Bunu istemediğim için cadıyı bırakarak elini tuttum. Yanımda sürüklediğim bedenle ilerlerken de konuşmaya başladım.
"Aslında haklısın, işin ortasında bizi birinin bölmesi hoş olmaz ama gözlerden uzak bir yer tam da istediği şey..."
Kısa sürede bulduğum yerle etrafımıza bariyer çekecek bir büyü yaptım. İnsanlar bizi bu sayede göremezdi. Ama Kathie'nin bunu bilmesi gerekmiyordu. Onun adrenalini hissetmek istediğimden tek kelime etmeden onu ağaca yasladım. Eteğinden görülen bacaklarını okşarken bacak arasına geldiğimde onu kendim için bildiğim en hızlı şekilde hazır hale getirdim. Islaklığı giderek artarken elimi çekip askılarını indirerek göğüslerini ortaya çıkardım. Tatlı göğüs uçlarını işkence ede ede emerken kısa sürede pantolonumu çıkarım sertçe içine yerleştim. Hareketlerimi oldukça yavaşlatıp onu inletirken etrafımızdaki insan varlığını hissettiğimde gülümseyerek işime devam ettim. Nasıl olsa bizi göremezlerdi ama benim seksi bebeğim ne yazık ki henüz bunu bilmiyordu.
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Perş. Ocak 28 2016, 23:51 | |
| Onu delicesine istemesine rağmen dışarıda oldukları gerçeği ile kendini dizginleyip derin birkaç nefes aldı. Gerçi böyle açık havada onunla ufak bir kaçamak kulağa heyecan verici geliyor olsa da tanık istemediğini biliyordu. Kathie erkeklerle gününü gün etmeyi seven biriydi fakat bazılarının aksine grup denilen o şeyin isminden bile tiksinirdi. Biriyle sevişirken seyirci olması ise asla kabul etmeyeceği bir şeydi. Bunlara açık kadınların nasıl bir midelerinin olduğunu hiçbir zaman anlamamıştı. Görünüşe göre hiç de anlayacaktı. Simon’ın bir şeyler söylemek yerine elinden tutarak yürütmeye başlayıp yön vermesi merakını körüklemişti. Duydukları ile Bu çılgınlık. Dese de gözlerden uzak bir yerde ağaca yaslanmasıyla fazlasıyla heyecanlandığını hissetti. Okşamalar bütün hücrelerinin yavaşça harekete geçmesini sağlarken kadınlığındaki parmaklar ile hızlı bir şekilde baştan çıkarmıştı. Gördüğü ilgi mantığını kaybetmesine neden olurken onu sertçe içinde hissettiğinde ufak bir çığlığın ağzından kaçmasına engel olamadı.
Cadının hareket etmeye başlaması ile sessizliğini koruma çabaları iniltileri ile başarısızlığa ulaşırken hissettiği insanlarla kalbi delice çarpmaya başladı. İnleyerek Simon… ah… bi-birileri geliyor demeyi zorlukla başardı. Onun buna aldırmayıp içinde hareket etmeye devam etmesi ile birkaç kez daha inledikten sonra yaklaşan ayak sesleri ve konuşmalarla dudaklarını ısırdı. İnlememeye çalışarak ne kadar baştan çıkarsa çıksın telaşla Hemen… toparlanmazsak… ah kahretsin… bizi görecekler tanrı aşkına diye fısıldadı. Kalbi delicesine çarpıyordu.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Ptsi Şub. 01 2016, 20:45 | |
| Seksi bebeğin adrenalini en uç noktalarda hissetmesini istediğimden içine girdiğim andan itibaren hareketlerime çıldırtıcı bir yavaşlıkta devam ettim. Bedeni kıvranan Kathie'nin dudaklarından inlemeleri firar ederken ellerim bir an olsun boş durmuyor bedeninde özellikle göğüslerinde geziyordu. İnlemelerini daha rahat duyabilmek adına da özellikle dudaklarına kapanmıyor, dilimi ve dudaklarımı göğüslerini sömürmek için kullanıyordum. Hissettiğim insanlar ise umurumda olmadığından durmayı bir an bile düşünmedim sonuçta görünmez bir bariyerle kapalıydık ama elbette seksi bebek bunu bilmiyordu. Zorlukta durmam için söylediği kelimeleri umursamadan hareketlerime devam ederken sertçe kalçalarını kavradığımda daha fazla inlemesi için hızlandım. Sert hareketlerle içini doldururken önce göğüslerini ısırdım ardından ise emmeye başladım. Boynuna doğru çıktığımda nabız gibi atan tenine dişlerimi geçirip sertçe ısırarak istediğim çığlığı elde ettim. Tam o sırada ise bir kaç adım gerim de insanlar vardı. Ama elbette bizi görmedikleri için kendince hareket ediyorlardı ben ise her ikimizi de tatmin etmek adına da hızlanarak sonunda o mükemmel anı yaşamamıza sebep olurken soluklanmak için başımı Kathie'nin göğsüne koydum. Kalbi delicesine atıyordu, olması gerekende de fazla... Kızın içinden çıkmak hiç bir girişimde bulunmadan ukalaca konuşmaya başladım.
"Korkma bebeğim, bizi görmemeleri için başından beri büyü altındaydık ama senin bunu bilmene gerek yoktu. Heyecanlı bir andı ama kabul et."
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Çarş. Şub. 24 2016, 00:03 | |
| Uyarılarına rağmen simon’ın geri çekilmek yerine hareketlerini hızlandırmasıyla dişlerini sıktı. Mantığı pek yerinde olmasa da hemen toparlanmaları gerektiğini biliyordu. Sessiz kalmaya çabalarken dudaklarından ara sıra firar eden inlemelere engel olamıyordu. Lanet olsun!!!! Boynunda hissettiği acı çığlık atmasına neden olduğunda duyduğu zevkten orada oluşacak morluğu önemsememişti. Ama şuan yaşadıkları yoğun haz dolu sevişmeye rağmen önemsediği bir şey vardı. O da insanların onu fark edip rezil olmalarıydı. Kalbi yaşadığı stres yüzünden olması gerekenden daha da hızlı atarken katlanarak artan zevkle inlemeleri artmış ve ikisi o mükemmel doyuma ulaşmıştı. Yorgunlukla sık nefesler alıp mantığı gün yüzüne daha çok çıkmaya başladığında arkalarındaki insanlara bakarak rahatsızlığını belli eder bir şekilde Simon!’ dedi. Aşırı muhafazakar değildi hayır o sadece bu tür şeyleri açık havada olsa bile onları rahatsız etmeyecek insanların olmadığı bir yerde yapmayı tercih ederdi.
İşleri bitmiş olmasına rağmen cadı hala içindeydi ve bulundukları pozisyona değinmiyordu bile Onu iterek bir parça kendinden uzaklaştırmayı en azından göz göze gelmeyi başardığında kıpırdamaya uğraşarak İnsanlara daha fazla görsel şölen sunmayıp toparlansak iyi olurdediğinde kalbi çok daha hızlı atıyordu. Duydukları şaşkınlıkla birlikte rahatlatmıştı. Neredeyse tuttuğu nefesini dışarı verdiği esnada kaşlarını çatıp Çok heyecanlıydı!!! Korkudan kalbim duracaktı neredeyse! Ne eğlendim anlatamam. Adi adam ‘ diye sinirle söylendi.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Çarş. Şub. 24 2016, 22:51 | |
| Sonsuz fantezi ve seksi bir beden... Bu karışım beni mutlu eden yegane şeyken şu anki durumun bunların biraz dışındaydı. Çünkü şu an Kathie'nin derinliklerinin keyfini sürerken bir yandan da onun korku ve endişesinin keyfini çıkarıyordum. Hayır demeye çalıştığı her an bedenine yenik düşerek inlemesi hareketlerimin hızlanmasına neden olurken bir kaç adam ötemizdeki insanların varlığına inat tatmin olmuştuk. Onun bedenimi itmesini umursamadan ona inat daha fazla yaklaşırken ufak bir gel git hareketi yaptıktan sonra olanları açıkladım. Kathie'nin derinliklerinin keyfini çıkarsam bile olduğum yerde tekrar sertleşmeye başlayan bir canavara sahiptim. Cadının sözleri ile kalçamı yeniden oynattığımda onun dudaklarından dökülen yeni bir inlemeye neden olduğum da içinden çıktım.
"Adi herif, öyle mi? Sanırım yeni bir ders istiyorsun, güzellik. Adi yerine beni becer diye yalvarmanı sağlayabilirim. Aslında aklıma gelmişken neden yapmıyorum?"
Kathie'i ağacın dibine yatırdıktan sonra benim için tamamen çıplak olmasını sağlayıp dudaklarımla bacaklarının arasına gömüldüm. Ufak bir büyüde kızın bileklerinin ağaca bağlanmasını sağladı.Onu dakikalar boyunca çığlıklar eşliğinde sınıra getiriyor ve tatmin olmasına izin vermeden aynı ritüeli tekrar tekrar yeniliyordum. Cadının kesilen nefesi kıvranan bedeni kurtulması için gerekli enerjiyi ona vermezken bileklerini kurtarmaya çalışsa da beceremiyordu.
|
| |
|
| |
Kathie Mia Taylor Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi Cuma Şub. 26 2016, 00:20 | |
| Simon adındaki cadıyla olan birlikteliklerinden sonra etraftaki insanların onları görmüş olmasının yarattığı endişe, stres duyduğu açıklamanın ardından yerini rahatlamayla birlikte gelen öfkeye bırakmıştı. Tanrı aşkına bu adam onun gerçekten sinirlerini alt üst etmeyi başarıyordu. Söylediği sözlere karşılık onun içinde hareket etmesi inlemesini sağlarken hissettiği bütün şeylere rağmen bedeninin ona karşılık verdiğini görerek daha çok kızdı. Duyduklarından sonra derin bir nefes aldı. Kendini yerde bulduğunda sinirle Kızmakta son derece haklıyım. Resmen… Diye söylenirken cümlesi kadınlığında hissettiği ilgi ile bileğinde hissettiği iplerle yarım kalmıştı. Öfkesi yerini arzuya yavaş yavaş bırakırken konuşmak için uğraşmasına rağmen söylemek istediği kelimeler yerine dudaklarından sürekli olarak inlemeler ya da çığlıklar dökülüyordu. İplerken kurtulmaya çalıştığında beceremediğini görmek sinirlerini bozarken istediğini alamayan bedeni gittikçe ona acı vermeye başlamıştı.
Bileklerindeki sızıda gittikçe kendini hissettirmeye başlamıştı. Adi herif resmen kendisine zevkle karışık işkence ediyordu. Zorlukla nefes alırken Si- simon ‘ diyebildi. Hemen ardından dudaklarından dökülen acı ve zevk karışımı inlemelerle bir süre kendini toparlamaya çalıştı. Dişlerini sıkarak Lüt-Lütfen bu işkenceye bir son ver demeyi başardığında sesi boğuk ve kısık çıkmıştı ancak cadının onu duyduğundan emindi.
| |
|
| |
Simon Lionheart Cadı
| Konu: Geri: Uyandırma Servisi C.tesi Şub. 27 2016, 22:23 | |
| Cadının görülme korkusu ile korku ve zevki aynı anda yaşaması bir olsa da bana söylediği kelimeleri ona yedirme vakti geldiğinde asıl zevk alan kişi ben olmuştum. Kathe'e yapmak istediğim şey ise son derece kolaydı. Daha ilk dakika da cadının bana son derece duyarlı bedeni tepki verse de inatla bunu sürdürdüm. Tıpkı istediğim gibi yalvarmasını bekliyordum. Yalvardığı anda ise devreye parmaklarımı sokarak onu son ana dek zorladım ama o tatminlik duygusunu hissetmesine izin vermeden ayağa kalktım. Bana hem öldüresiye hem de yalvaran bakışlarla bakmasının ardından bileklerini çözerek sırtımı ağaca yasladım ve kızı kucağıma alarak kendimi derinliklerine gönderdim. Bir kaç hareketin ardından cadı tatmin olurken kalçalarını sertçe sıkarak bir sonraki zirveye çıkması için onu zorladım. Göğüslerini dişlediğim de attığı çığlıklar bana zevk verirken boynuna yöneldiğim de sertçe ısırdım.
"Adımı haykırarak inle bebeğim..."
Kathie istediğime cevap verir bir şekilde hareketleri sürdürürken bir dizi tatmin olmasından sonra kendimi onun içine akıttım. Nefeslerimiz düzelsin diye göğsüme uzanan cadıya sarılırken gülümsedim.
"Sanırım kahvaltı sürprizimiz buraya kadardı bebeğim. Eve gidip fantezilere devam edelim. Ama yarın sana başka bir sürprizim olacak."
|
| |
|
| |
| Uyandırma Servisi | |
|