| Balayı (Vita Nehri Yakınları) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Saevus Letalis Avcı Lideri
| Konu: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Salı Mart 29 2016, 23:47 | |
| Gözlerini göğsünde uyuyan harika kadının varlığı ile açarken onu uyandırmamaya özen göstererek başını yastığa yerleştirip yataktan kalktı. Geçirdikleri ateşli saatler ve konuşmadan sonra onun iyi olduğunu görmüştü. Bu durumda da söylediği gibi balayı için beklemelerine gerek yoktu. Telefonunu açıp eşinin yaşamasına yardım eden cadılardan biri ile görüştüğünde aklındaki balayının tüm detaylarının bittiğini öğrenerek konuşmayı sonlandırdı. Lexina için her şeyin en mükemmeli olmasını istiyordu bu yüzden de cadılardan yardım almıştı. Onlar için özel bir mekan tasarlanmıştı. Gidecekleri yer deniz kıyısında, arkasında ormanı bulunduran bir evdi. Onlardan başkasının olmaması her şeyin daha güzel olmasını sağlayacak şey olurken kafasına hiç bir şey takmadan denizin, kumun ve eşinin tadını çıkaracaktı. Bavullarını yardımcılarına hazırlatırken hala uyuyan kadınını uyandırmak için yanına giderek dudağına tatlı bir öpücük kondurdu.
"Uyan meleğim. Balayının ilk gününü yatakta geçirmek istemezsin. Her şey hazır senin dışında..."
Onu öpüp birazda tenini okşadığında kendini fazla kaptırmadan geriye çekilirdi. Eğer onun tadına kapılırsa yataktan çıkmayacaklarını biliyordu. Lexina'ı hazırlanması için yalnız bıraktıktan dakikalar sonra korumaları araçlarının geldiğini bildirdi. Yaklaşık beş dakika sonra da eşi kendini göstermişti. Onun elini tutup araca ilerlerken onunla birlikte arka koltuğa yerleşerek gülümsedi ve bir sonraki adımda gözlerini bağladı.
"Gideceğimiz yer sürpriz hayatım."
Cadılar tarafından gönderilen büyülü araçla portal dan geçtiklerinde mekana gelmişlerdi. Cadıların yaptığı büyüler eşyalarının eve yerleşmesini sağlarken oda gözleri bağlı eşini denizin kıyısına yürütmeye başladı. Ona arkadan sarılıp boynunu öptükten kısa süre sonra göz bağını çözdü.
"Umarım burayı beğenirsin, sevgili karıcım. Kocan olarak günlerdir bunun üzerinde çalışıyorum. Burada sadece sen ben ve bebeğimiz var. Seni seviyorum."
| |
|
| |
Lexina Helix Avcı
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Cuma Nis. 01 2016, 02:57 | |
| Lexi korkunç biten düğünden sonra sevdiği adamın yaptığı sürprizlerle kendini kısmen toparlamıştı. Yaşadıklarından etkilenen yanı olayları birkaç kez rüyasına yansıtmış olsa da iki gündür rahat bir uyku çektiğini söylenebilirdi. Kocasıyla geçirdiği her an ona özel olarak bahşedilmiş bir hediye gibiydi. Seavus’la geçirdikleri ateşli anlardan sonra uyurken rüyaları karmakarışıktı. Sabah güvenli sıcak kollardan yatağa bırakıldığında yerinde rahatsızca kıpırdansa da hamileyken normalden daha fazla uykuya ihtiyaç duyduğundan uyanamamıştı. Dudaklarına kapanan dudaklarla uykusu hafifledi. Kendine gelmeyi başardığında öpücüğe karşılık vermeye başladı. Derinleşmesini umarken aşık olduğu adam geri çekilince gözlerini aralayıp ona baktı. Duyduklarıyla gülümseyerek ‘Sende bana yatakta katılacaksan olabilir aslında sevgilim ’ dedi. Karşılığında aldığı öpücükten sonra kalkıp hazırlandı. Aşağı indiğinde içinde garip bir heyecan vardı. Gülümseyerek yanına gidip yanağına tatlı bir öpücük kondurduktan sonra evden çıkarak arabaya binmişlerdi. Gözlerinin bağlanması şaşırtırken duyduklarıyla bir parça mızmızlanarak ‘Ama aşkım zaten oldukça merak ediyorum ’ dedi. Araba kısa bir süre sonra durunca şaşırmıştı. Bir iki adım attıktan sonra burnuna dolan deniz kokusu, kulağına ulaşan dalga sesleri ile birlikte kuşların cıvıltıları merakını daha da arttırmıştı. Durduklarında ona sarılan kollarla gülümsedi. Kendini sevdiği adama yaslayarak derin bir nefes aldı. Boynuna kondurulan öpücük içindeki bir şeyleri harekete geçirirken gözündeki bağ çözüldüğünde gördükleri nefesini kesti.
Duyduklarından sonra hızla sevgilisinin kolları arasında dönerek onun dudaklarına kapandı. Geriye çekildiğinde ‘Beğenmek ne demek bayıldım. Burası harika bir yer… Hayatımda olduğun için teşekkür ederim kocacığım ve tabi bu sürpriz içinde seni çok ama çok seviyorum. ’ Dedi. Geriye dönüp manzaraya ve etrafa bakarken ‘Burada sonsuza dek senle ve bebeğimizle birlikte olmaktan şikayetçi olmazdım ’ diyerek gülümsedi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Cuma Nis. 01 2016, 13:47 | |
| Lexina'nın heyecanı onu gülümsetirken ona daha fazla sokuldu. Sabretmeyi öğrenmesi gerekiyordu. Onu kıyıya getirip gözlerini açtığında tepkilerini incelerken dudaklarına kapanan dudaklara karşılık verdi. Ona sıkıca sarılarak kendine çekerken öpüşmeyi biraz daha derinleştirdi. Öpüşme sonlandığında duyduğu kelimelerle gülümserken Lexina tekrar önünde döndüğünde onu belinden kavrayıp boynunu öptü.
"Bende bundan şikayet etmem bebeğim. Ne dersin önce biraz yüzelim mi? Hem bebeğimiz içinde faydalı olur."
Onu elinden sürüklediğinde mayosunu giyerek havlularını plaj çantasına doldurdu. Eşinin bilerek soyunurken yanında bulunmuyordu. Eğer onu çıplak görürse yüzme sporu yerine daha ateşli bir şekilde spor yapacaklardı. Onu istese de bir kaç gündür hasret gidermek için onu fazlaca zorladığını bilerek kendini sıktı. Bikinili halini süzerken içinden iyi ki yalnızız diye geçirdi. Onu kimsenin görmesini istemiyordu. Birlikte suyun sıcaklığına alıştıktan sonra dudaklarına bir öpücük kondurarak geri çekildi.
"Yüzeceğiz ama kendini yine de çok yorma bebeğim."
| |
|
| |
Lexina Helix Avcı
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Cuma Nis. 22 2016, 23:03 | |
| Balayı denince herkesin aklına denizi olan bir şehirde lüxs bir otelde geçirilebilecek günler ve yapılacak tarihi geziler gelse de lexina karşılaştığı eşsiz manzaradan kesinlikle şikayetçi değildi. Aşık olduğu adamla günün her anını baş başa geçirmek gerçekten mükemmel olacaktı. Bundan daha güzel bir tatil ise düşünemiyordu. Beline dolanan kollar huzurla iç çekmesini sağladı. Boynuna kondurulan tatlı öpücük yüzünde ufak bir gülümsemeye neden olurken duyduğu fikre ‘Bence harika olur’ ’ diye katılıp eşiyle birlikte içeri girip seksi bikinilerinden birini seçip giydikten sonra denizin tadını çıkartmak için dışarı çıktıklarında havluları bile lexi giyinirken halleden sevgilisine bakıp gülümsedi. Bu olağanüstü harika adama sahip olduğu için çok şanslıydı. Seavus gerçekten de hayatında tanıdığı en düşünceli, romantik, kadın ruhundan anlayan, anlayışlı, sevgi dolu adamdı.
Trey’in ikisinin hayatına girenlerle uğraştığı için şuan minnettar olacağını ona eskiden söyleselerdi muhtemelen inanmazdı ancak şuan iyi ki de yapmış diyordu. Birlikte denize girdiklerinde dudaklarına kapanan dudaklara tutkuyla karşılık verdi. Duyduklarına gülümseyerek ‘Bence bu seferlik yorulmama kısmını görmezden gelerek eğlenebiliriz ’ dedi. Yanağına masum bir öpücük kondurduktan sonra yüzmeye başladı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Paz Nis. 24 2016, 17:07 | |
| Hayatının kadınını seksi bir bikini içinde gördüğünde burada onlardan başka kimsenin olmadığını bilerek kendini rahatlattı. Yoksa her hangi bir plajda kadınını bu halde gören bir adamı öldürme ihtimali vardı. Her ne kadar romantik, düşünceli, sevecen biri olsa da derinlerde psikopatça duyguları da vardı. Genelde içinde nefreti oluşturacak her kişiye en sadist şekilde davranabilirdi ki Trey ve Ruby'e onlardan tam olarak nefret etmeden yaptıkları ortadaydı. Yine de balayı işi bittiğinde ikisi için fak bir planı vardı. Sadece cadılardan haber bekliyordu. Kadını ile denize girdiğinde duyduğu kelimelerle gülümseyerek onun tatlı dudaklarının teması ile öpücüğüne karşılık verdi. Onunla bir süre yüzdükten ve su içinde şakalaştıktan sonra daha fazla kendini yormaması için onu kendine çekti. Elleri Lexina'nın kalçalarına dokunduğunda bacaklarını beline dolamasını sağlayarak dudaklarına kapandı. Bir süre ateşli bir şekilde öpüp kalçalarını sıkarak kendine bastırdığında onunla birlikte inledi. Sonrasında geri çekildiğinde hala gülümsüyordu.
"Hadi bu kadar yeter güzelim. Güneş seni rahatsız etmeden başlamadan çıkalım..."
İtirazları ise görmezden gelerek bedenine yapışık bedenle denizin kıyısına doğru yürüdü. Onu kucağından indirmeden evlerine doğru ilerlediğinde banyoya geldiklerinde durdu. Onu duşun altına soktuğunda ise kendine onu yormaması konusunda telkinde bulunsa da bikininin üstünü çıkardığında ortaya çıkan göğüslerin cazibesine kapılarak öpmeye ve okşamaya başladı. Lexina'nın sırtı banyo duvarına dayalıyken saçlarında hissettiği ellerle devam etmesini gerektiğini anlayarak bir eliyle bacak arasıyla ilgilenmeye başladı. Onu ve kendini son derece baştan çıkardığında küvetin kenarına oturarak onu kucağına çekti ve içine yerleşti. Tek beden olmanın verdiği his onu büyülerken Lexina'nın hareket etmesine izin vermeden kalçalarını kavradı.
"Dinlenmen gerek biliyorum ama seni istiyorum, bebeğim."
| |
|
| |
Lexina Helix Avcı
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Salı Haz. 14 2016, 23:57 | |
| Lexina sevdiği adamın yorulmaması konusundaki uyarılarını görmezden gelip eski muzır benliğiyle hareket ederken bile dikkatli olmaya özen gösteriyordu. Düğünde olan olayda sadece hayatını değil aynı zamanda bebeğini de kaybediyor olması bilinçaltına yerleşmiş onu daha temkinli olmaya zorluyordu. Sudaki şakalaşmaları ve vakit geçirmeleri esnasında bir süre dünyadan soyutlanmanın tadını çıkardı. Yorulmuştu ama henüz aralarındaki bu tatlı savaşın ya da oyunun bitmesini istemiyordu. Saevus onu kendine çektiğinde bir türlü bitmek bilmeyen arzuları devreye girdiği için şakalaşmayı bırakıp tutkulu öpücüğüne karşılık verdi. Nerede olduklarını ise umursamıyordu. Sadece kocasını istiyordu. Bedeni dokunuşlarla alev alıp inlediğinde aşık olduğu adamın geri çekilip söyledikleriyle surat asarak ‘Ya ama henüz çok erken… Biraz daha yüzebiliriz ya da farklı şeyler yapabiliriz. Hem ben daha yorulmadım ’ dedi. Eşi tüm itirazlarına rağmen kıyıya çıkarken iç çekip başını onun göğsüne yasladı. Banyoya geldiklerinde kendine geldiğinden beri uslu durmaktan kesinlikle sıkıldığından aşık olduğu adamın ufak okşamalarının devamını istediğini açıkça belli etmişti. Bedenindeki dokunuşlar ve öpücükler onu baştan çıkarırken inlemeleri banyoyu doldurmuştu.
Tek beden olduklarında dudaklarından sevgilisinin adı döküldü. Duydukları ile saevus’un dudaklarına kapanıp bedenini bir süre keşfetti. Geri çekildiğinde ‘Bu zamana kadar fazlasıyla dinlendim artık dinlenmek değil seni istiyorum. ’ diyerek hareket etmeye başladı. Birlikte tatmin olana kadar durmamıştı. Sonunda o harika an gelip rahatladıklarında başını omzuna yaslayıp nefesini düzenlemeye çalıştı. Kendini biraz toparladığında onu kısa süre öpüp geri çekilerek ‘Seni Seviyorum...’ ’ dedi ve ekledi ‘Ve şey ben acıktım ve canım aşırı derece çilek çekiyor sence evde var mıdır? ’ diye sordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Çarş. Haz. 15 2016, 13:36 | |
| Kendine kadınını yormamak için telkinde bulunsa da geçen her saniyede oluşan düşünceleri bertaraf edecek şekilde tahrik olmuştu. Diri göğüsleri, çıplaklığı, tadı muhteşem dudakları... Onu rahat edebilecekleri en rahat pozisyonda kucağına yerleştirerek istediğini dile getirdi. Bebekleri sebebiyle onun bedeninin üzerinde olmak istemiyordu. Eğer kontrolünü kadınına bırakırsa her şeyin daha güvenli olacağını düşünüyordu. Lexina'nın dudaklarından dökülen kelimeler ise arsızca sırıtmasına neden olurken kalçalarını yoğurarak hareketlerine yardımcı oldu. Her hareketinde kadını inlerken kendisi de hırıltılı nefesler alıp veriyordu. Bir elini saçlarına daldırdığında dudaklarına kapandı. Tadını çıkara çıkara öperken Lexina'nın bedeninin tatmin belirtilerini aldıktan sonra sertçe kalçalarını kavrayarak bir süre kontrolü eline aldı. Kısa süre de tatmin oldu. Nefes nefese bir halde karısı göğsünde dinlenirken ona sıkıca sarıldı. Ona aşıktı ve kesinlikle aynı duyguları yeniden yaşamak istemiyordu. Sevgi sözcüklerini duyduğunda gülümsese de yüzünü birazcık asarak konuştu.
"Demek beni sadece seviyorsun. Ben ise seni çok ama çok seviyorum..."
Şaka ile karışık sitemini dile getirdiğinde arkasından gelen kelimeler gülümsemenin yeniden yüzüne yerleşmesine sebep oldu. Onu bir bebek gibi yıkayıp kucağında yatak odalarına götürdüğünde hızlı bir şekilde üzerini giyindi.
"Mutfakta olacağım hayatım, hazır olduğunda gelirsin."
Kendisi ve sevdiği kadın için kahvaltı hazırladıktan sonra meyveliği kontrol etti. Cadılara her hangi bir aş erme durumunda kullanabileceği bir şey yapmalarını söylemişti ve şu an tamda ihtiyacı olan şey elinin altındaydı. Büyü ile oluşturulmuş küçük bir alet hangi tür yiyeceği isterse oluşturmaya yarıyordu. Çilekleri istediğinde memnun bir şekilde kaseye yerleştirerek yıkayıp, kaseyi de masaya yerleştirdi. Ardından da yerine geçerek hayatının kadınını beklemeye başladı.
| |
|
| |
Lexina Helix Avcı
| Konu: Geri: Balayı (Vita Nehri Yakınları) Paz Ağus. 28 2016, 01:26 | |
| Lexina seavus gibi bir sevgiliye ve eşe sahip olduğu için kesinlikle çok şanslıydı. Kalbinin tek sahibi olan adam son derece düşünceli,nazik, kadın ruhundan anlayan harika bir adamdı. Hamileliğini öğrendikten sonra eğitmen olarak görev aldığı ilk gün olanları düşünürsek belki birazda tehlikeliydi ama onu delicesine seviyordu. Kocasının kolları arasında dinlenirken bunu kelimelere dökmüştü. Duydukları gülümsetti. Bedenini onun bedenine yaslayarak ‘ Tamam düzeltiyorum bende seni çok çok ama çok seviyorum kocacım’ dedi. Yanağına ufak bir öpücük kondurmayı ihmal etmemişti. Banyoyu tamamlayıp çocukluğundan beri hayalindeki beyaz atlı prensinin kollarında yatak odasına giderken son derece mutluydu. Seavus’un hızla giyinip aşağı inişini yatakta izlerken yorgunlukla esnedi. Önce deniz ardından sevişme onu yormuştu ama uyumak kesinlikle istemiyordu. Bebeklerini büyük bir heyecanla beklerken sanırım alışmaya zorlandığı tek konu çabuk yorulması ve sürekli meydana gelen uyku haliydi. Üç buçuk ay öncesine kadar o kadar aksiyon dolu bir hayatı vardı ki bu hareketsizlik bazen ona bunaltıcı geliyordu ama halinden son derece memnundu. Kendini zorlayıp yataktan kalkarak üzerini giyindi. Saçlarını kurutmak için uğraşmadı hava yeterince sıcaktı bu yüzden sadece tarayıp aşağı indi. Mutfakta gördüğü masa gülümsemesini sağlarken gözleri hayatı boyunca aşık olduğu tek adamın gözlerini buldu.
Onun yanına gidip dudaklarına tutkulu bir öpücük bıraktı. Geri çekildiğinde bir eliyle onun yüzünü okşayıp diğer eliyle boynuna sarılırken ‘ Kahvaltı harika görünüyor teşekkür ederim kocacım' dedi. Onunla bu romantik anı daha da uzatmak istemesine rağmen burnuna dolan çilek kokusu buna engel oldu. Masadaki çilek kasesini önüne çekip birini ağzına atarken masadaki yerine de geçmişti. İlk birkaç tanesini ilgiyle midesine indirdikten sonra gözlerini eşine dikerek ‘ Evlenip balayında olduğumuz gerçeğine hala inanmaya çalışıyorum. Biliyor musun küçükken sana fazlasıyla hayrandım. Hatta sen benim beyaz atlı prensimdin' diyerek gülümsedi.
Çileklerinden birini daha ağzına atıp tadını çıkardıktan sonra ‘ Treyle tanışana kadar sana fazlasıyla hayran bir genç kızdım. Sonra onun sana olan düşkünlüğünü, yanına yaklaşmaya çalışan kadınlara neler yaptığını görünce bu hayranlıktan kurtulmaya çok çalıştım ama sonun da aşık oldum ve evlendik hatta bir bebeğimiz olacak. İtiraf etmeliyim ki trey’e bir ilişkimiz olacağını söylediğimizde her şeyin fazla zor olacağını düşünmüştüm. Seni babası yerine koyuyordu ve ben en güvendiği ortağı bu konuda ne düşündüğünü bile bile sana aşık oluyordum. Ona ihanet ettiğimi düşünüp büyük tepki vereceğini sanmıştım. dedi. | |
|
| |
| Balayı (Vita Nehri Yakınları) | |
|