| Her Girdiğinizde Yazın | |
|
+19Lucas Scott Mogwai Jonathan Levitt Fia Polyxena Nathan Dwight Kat Giulio Jezebel Blacken Tiffany Nelson Katniss Alistar Scarlett Demon Phin Silent Isabel Flecther Rosemary Ruby Silent Castiel Boecher Dean M. Ryze Ofelya Forfeit Thomas Blake Richard J. P. Harrison Morgana 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Perş. Ağus. 23 2012, 01:48 | |
| Ne düşünüyorsun? :Boşluk, sonsuz, özlem belki ölüm
Ne hissediyorsun? : Karışık, bitmeyen acım, kayboluşum
Ne dinliyorsun? :Florence The Machine - What The Water Gave Me
Kiminle konuşuyorsun? :Tiffany
Ne yiyor ne içiyorsun? :su tatlı bana bakıyor ben tatlıya bu saatten sonra ona yüz vermiyorum yemicem
Kaç saattir nettesin? :bilmiyorum zaman bana uzakta
Günün sözü ne? :İnsanların en çok yaptığı davranışları en iğrendikleri yanları olabilirmiş
Netten sonra ne yapacaksın?:Uyku moda geçicem | |
|
| |
Jezebel Blacken Cadı
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Eyl. 30 2012, 16:29 | |
| Ne düşünüyorsun? : İnsanlardan nefret etmek için ne bol nedenim var
Ne hissediyorsun? : Acı, öfke, üzüntü, pişmanlık...
Ne dinliyorsun? : Red-Death Of Me
Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle...
Ne yiyor ne içiyorsun? : Su ve pizza kraker
Kaç saattir nettesin? : Saymadım
Günün sözü ne? : Nefret edilesi yaratıklar
Netten sonra ne yapacaksın? Kitap okuyacağım *-* hayatta sevdiğim tek şey gibi
| |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 422 Kayıt tarihi : 27/10/12 Yaş : 30 Lakap : Zehirli Sarmaşık
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Kas. 05 2012, 22:48 | |
| Ne düşünüyorsun? : animelerimiNe hissediyorsun? : kötü bir baş ağrısı =_=''Ne dinliyorsun? : Resident evil müziği Kiminle konuşuyorsun? : kendi kendimeNe yiyor ne içiyorsun? : jelibom ve su Kaç saattir nettesin? : 3-4 Günün sözü ne? : Müzik dinlemek harika *-*Netten sonra ne yapacaksın?: animelerimi izleyecem tabi ki | |
|
| |
Scarlett Demon Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 758 Kayıt tarihi : 01/06/12 Yaş : 32 Lakap : Katil, kan emici, dengesiz, psikopat
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Cuma Kas. 23 2012, 15:15 | |
| Ne düşünüyorsun? :Ne yapacağımı O.o Ne hissediyorsun? : Midem bulanıyor of ateşimde var gibi hasta olucam sanırım Ne dinliyorsun? :Wiley ft Skepta, JME & Ms D - Can You Hear Me(Ayayaya) Kiminle konuşuyorsun? :İnsan yok insan xD kendi kendime Ne yiyor ne içiyorsun? :su Kaç saattir nettesin? :iki sanırım O.O Günün sözü ne? :Animeler özlenilir Netten sonra ne yapacaksın?:Yurda giderim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Ara. 09 2012, 19:44 | |
| Ne düşünüyorsun? : Ödevlerimi Ne hissediyorsun? : Can sıkıntısından patlamak Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? : Yakın arkadaşlarımla Ne yiyor ne içiyorsun? : Patates salatası, dolma ve meyve suyu Kaç saattir nettesin? : 1 saattir Günün sözü ne? : Arkadaşlarının ve ailenin yanında olması sana bütün dertlerini unutturabilir Netten sonra ne yapacaksın?: Ödev yapıcam, kitap okucam ve de aklıma esen her şeyi |
|
| |
Kat Giulio Sihirbaz
Mesaj Sayısı : 422 Kayıt tarihi : 27/10/12 Yaş : 30 Lakap : Zehirli Sarmaşık
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Ara. 11 2012, 14:35 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Cuma Ara. 14 2012, 22:49 | |
| Ne düşünüyorsun? : Şarkı söylemeyi Ne hissediyorsun? : Eğlenceyi Ne dinliyorsun? : Enrique Iglesias-Finally Found You Kiminle konuşuyorsun? : Öznurla Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey. Aç acına oturuyorum Kaç saattir nettesin? : 1,5 saattir Günün sözü ne? : Aslan yattığı yerden belli olur Netten sonra ne yapacaksın?: Tv izliycem |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın C.tesi Ara. 22 2012, 21:24 | |
| Ne düşünüyorsun? : Uçmak istediğimi Ne hissediyorsun? : Sıkılmayı Ne dinliyorsun? : Good time Kiminle konuşuyorsun? : Daphne Warner Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? : 10 dakikadır Günün sözü ne? : - Netten sonra ne yapacaksın?: Tv izlicem
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Ara. 24 2012, 21:40 | |
| Ne düşünüyorsun? :Final haftamın nasıl geçeceğini Ne hissediyorsun? :Korku ve heyecan Ne dinliyorsun? : Khaled-Cest la vie Kiminle konuşuyorsun? : Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? :5 dakikadır Günün sözü ne? :Davul bile dengi dengini bulur. Netten sonra ne yapacaksın?:Yarınki laboratuar deney raporunumu tamamlayacağım |
|
| |
Nathan Dwight Ateş Perisi l Pastane sahibi
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Ara. 24 2012, 22:09 | |
| Ne düşünüyorsun? :Mutlu olduğumu Ne hissediyorsun? : Sevgi Ne dinliyorsun? :Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? :Yarım saattir Günün sözü ne? :Hiç düşünmedim Netten sonra ne yapacaksın?:Uyurum büyük ihtimal | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın C.tesi Ara. 29 2012, 00:08 | |
| Ne düşünüyorsun : Uyusam mı? uyumasam mı? Ne hissediyorsun : Bezginlik Ne dinliyorsun : - Kiminle konuşuyorsun : Kandi kendime Ne yiyor ne içiyorsun : Kumpir Kaç saattir nettesin : 4 Günün sözü ne : - Netten sonra ne yapacaksın: Uyicam karar verdim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Ara. 30 2012, 14:11 | |
| Ne düşünüyorsun? :Ders çalışmam gerektiğini Ne hissediyorsun? :Sıkıntı Ne dinliyorsun? :Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Daha yeni yaptım kahvaltımı Kaç saattir nettesin? :Bilmem Günün sözü ne? :- Netten sonra ne yapacaksın?: Ders çalışacağım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Ocak 01 2013, 04:50 | |
| Ne düşünüyorsun? : O'nu Ne hissediyorsun? : Aşkı Ne dinliyorsun? : Athena-Ben böyleyim Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? :1 Günün sözü ne? :- Netten sonra ne yapacaksın?:Uyıycam artık!
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Ocak 02 2013, 13:45 | |
| Ne düşünüyorsun? : Derslerin çok acımasız olduğunu Ne hissediyorsun? :Hayattan bezmiş Ne dinliyorsun? :Kolpa-Beni aşka inandır Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? :Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? :Yarım saattir Günün sözü ne? :Son zamana bırakma her şeyi. Yerinde ve zamanında yap. Böylece gelecekte pişman olmazsın yapmadım diye. Netten sonra ne yapacaksın?: Muhasebe çalışcam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Ocak 02 2013, 17:43 | |
| Ne düşünüyorsun? : O'nu Ne hissediyorsun? : Aşkı Ne dinliyorsun? : Athena-Ben böyleyim Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? :1 Günün sözü ne? :- Netten sonra ne yapacaksın?:Tv izlicem |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Cuma Ocak 04 2013, 18:39 | |
| Ne düşünüyorsun? : Vücudumun sızladığını Ne hissediyorsun? : Acı Ne dinliyorsun? : Televizyonun sesini Kiminle konuşuyorsun? : Öznurla Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey yemiyorum ama su içmeliyim acil Kaç saattir nettesin? : 2 Günün sözü ne? : Yemeklerine dikkat et. Daha sonraları bunun acısını çok feci bir biçimde ödüyorsun. Netten sonra ne yapacaksın? :Kafama göre takılcam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Ocak 06 2013, 17:26 | |
| Ne düşünüyorsun? : o Ne hissediyorsun? : Sıkıntı Ne dinliyorsun? : Hiçbir şeyyy Kiminle konuşuyorsun? :Hiç kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Çikolata Kaç saattir nettesin? :2 Günün sözü ne? :- Netten sonra ne yapacaksın?:Tv izlicem
En son Alexis Rogers tarafından Ptsi Nis. 15 2013, 22:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Paz Ocak 06 2013, 22:07 | |
| Ne düşünüyorsun? : Çok rahat takıldığımı Ne hissediyorsun? : Sıkıldım Ne dinliyorsun? : Sessizliği Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? : 1 saattir Günün sözü ne? : Düşenin dostu olur mu? Netten sonra ne yapacaksın?:: Film izlicem televizyonda |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Ocak 07 2013, 19:18 | |
| Ne düşünüyorsun? : Mkyjmızı Ne hissediyorsun? : Heyecanı Ne dinliyorsun? : Burjuva Kiminle konuşuyorsun? : Ezgiyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Çikolata Kaç saattir nettesin? :2 Günün sözü ne? :- Netten sonra ne yapacaksın?:Tv izlicem
|
|
| |
Nathan Dwight Ateş Perisi l Pastane sahibi
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Ocak 09 2013, 22:03 | |
| Ne düşünüyorsun? : Mutsuzluğu Ne hissediyorsun? : Üzgün Ne dinliyorsun? : Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun? : Cici ve annemle Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? : Yarım saattir Günün sözü ne? : Yok Netten sonra ne yapacaksın? : Film izlicem | |
|
| |
Fia Polyxena Ateş Perisi
Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 28/12/12 Lakap : Küçük cadı, seksi peri
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Ptsi Nis. 15 2013, 22:21 | |
| Ne düşünüyorsun? : Çok mutlu bir gün geçirdiğimi Ne hissediyorsun? : Sevinç Ne dinliyorsun? : Demi Lovato-Heart attack Kiminle konuşuyorsun? : Kimseyle Ne yiyor ne içiyorsun? : Hiçbir şey Kaç saattir nettesin? : 1 saattir Günün sözü ne? : İnsanlara değer vermek bazen acı verici olabiliyor. Netten sonra ne yapacaksın?:: Uyuyacağım |
|
| |
Ofelya Forfeit Sihirbaz | Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Salı Nis. 16 2013, 22:59 | |
| Ne düşünüyorsun? : Çok yakında sıkışık bir dönem geçireceğim, biliyorum Ne hissediyorsun? : Huzur Ne dinliyorsun? : Stealing Eden-Too Late Kiminle konuşuyorsun? : Kendimle Ne yiyor ne içiyorsun? : su Kaç saattir nettesin? : 02 saat 07 dakika 50 saniye Günün sözü ne? : İnsanın anavatanı çocukluğudur. Netten sonra ne yapacaksın?: Resim | |
|
| |
Jonathan Levitt Hava Perisi
| Konu: Geri: Her Girdiğinizde Yazın Çarş. Nis. 17 2013, 17:58 | |
| Ne düşünüyorsun? :Adminlerin kayıp olduğunu Ne hissediyorsun? :Karamsarlık Ne dinliyorsun? :sadece kendimi müzik yeterince kafa şişirdi Kiminle konuşuyorsun? :Kimseyle konuşmuyorum Ne yiyor ne içiyorsun? :Su ve biskuvi Kaç saattir nettesin? :yarım saat oldu Günün sözü ne? :Hayat çok monoton Netten sonra ne yapacaksın?:Muhtemelen kitap okurum | |
|
| |
| Her Girdiğinizde Yazın | |
|